Wereldwijde Walkouts op 3 november

Wereldwijde Walkouts is een oproep om over de hele wereld het werk neer te leggen en de mensenrechten te vieren. Aan alle burgers op aarde wordt gevraagd om zich te verenigen voor vrijheid en met burgerlijke ongehoorzaamheidsacties hun standpunt duidelijk te maken. Geen mondkapjes, geen vaccin, geen testen, geen dwang. Het is de bedoeling dat op 3 november de wereld tot stilstand komt. Het initiatief gaat uit van Robert F. Kenndy’s Children’s Health Defense.

Vrijheid

Mensen over de hele wereld protesteren tegen het verlies van vrijheid, illegale regels en tirannieke regeringen. De afgelopen 18 maanden, stellen de initiatiefnemers op hun website, zijn we getuige van het verdwijnen van onze gewaardeerde vrijheden. De basismensenrechten van ieder liggen onder vuur en we vinden dat de macht ligt bij het volk.

Vanaf 3 november sluit Children’s Health Defense zich aan bij burgers wereldwijd voor ‘Worldwide Walkouts’ om de terugkeer te eisen naar vrijheid en democratische principes.

Aftrap op 3 november

Robert F. Kennedy, Jr. roept iedereen op om deel te nemen aan de aftrap op 3 november.

Volgens Kennedy “Geen regering in de geschiedenis heeft de macht overgedragen zonder een eis. We moeten deze regeringen en hun vrienden in de technocratie, de Silicon Valley miljardairs club, mainstream media en de farmaceutische industrie duidelijk maken dat we het niet langer accepteren dat ze burgerrechten vertrappen.”

De wereldwijde WALKOUTS zijn een oproep tot een globale shutdown om het werk neer te leggen, tegen de onwettige maatregelen te protesteren en de mensenrechten te vieren.

Het is de bedoeling dat duizend steden in de VS en wereldwijd tot stilstand komen, terwijl dokters, verpleegsters, onderwijzers, zakenlieden, politie, brandweer, enzovoort hun vrijheid opeisen. We zijn met miljoenen. Laten we onszelf tonen en wees solidair met elkaar tegen tirannieke maatregelen.

Hoe?

Mensen zijn mishandeld de afgelopen 18 maanden van de epidemie. En nu worden hun banen, hun omgeving, de opleiding van hun kinderen, hun manier van leven bedreigd omdat ze weigeren een door de regering en werkgever vereiste injectie te nemen.

Maak er een feest van eenheid van. Creëer een uniforme stem met posters, het zingen van populaire liedjes, het volkslied, en meer. Vraag opleiders, kinderen en veteranen om te spreken.

Maak een gemeenschap door de deelnemers te vragen zich voor te stellen aan hun buren, moedige omhelzingen aan, en houd elkaar vast.

Verzet je tegen het verhaal van de mainstream van afstand houden en angst voor elkaar te hebben. Kies met zijn allen een kleur die de eenheid van de menigte toont of gebruik geluidsinstallaties.

Kijk op https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/health-freedom/worldwide-walk-outs/ voor meer info.

4 Comments

 1. Al zou dit in elk land kenbaar worden en wereldwijd gezien en gehoord met miljoenen mensen in iedere grote stad en voor de regeringsgebouwen, dan kunnen de regeringen worden verjaagd en gearresteerd.

 2. HAMVRAAG: HOE KUNNEN WIJ DE “MEDIA” ZO VER KRIJGEN DAT ZE DE INFORMATIE DIE ZIJ KRIJGEN, ZELF EENS ECHT GAAN ONDERZOEKEN?

  WANT HET IS OOK IN HUN BELANG DAT ZIJ WETEN WAT ER GAANDE IS, TOCH?

 3. Jammer dat ik weer een member moet worden op de site van Kennedy.
  Ik dacht dat we allemaal zomaar uit liefde zouden verbinden

 4. hoe denk je dat de grote revoluties uit het verleden
  mogelijk geworden zijn
  de massa/het volk is in staat de regering op te heffen
  daar kan geen gewapend leger tegenop
  en daarom is Nederland ook als het ware
  een voorloper alleen al door het opheffen
  van een militaire staat te willen zijn
  daar moeten we trots op zijn
  maar helaas:

  de huidige regering moet opstappen
  om de wil van het volk volgen
  als dit zonder bloedvergieten moet gaan
  is verplichting om te stemmen
  en eerlijke voorlichting over politieke partijen
  een eis om te kunnen genieten van het met veel moeite
  bereikte welzijn van de inwoners van Nederland

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.