Van Meijeren ontmaskert Rutte als Orwelliaans regime

Mensen die voortdurend met propaganda leven, zijn gedwongen te leven in een staat van angst. Daardoor kunnen deze mensen zodanig gehersenspoeld worden dat zij totaal tegenstrijdige en volstrekt onlogische gedachten als correct en logisch gaan beschouwen. Dat heet dubbeldenken en is een techniek van totalitaire regimes. Kamerlid Van Meijeren (FVD) komt met tal van voorbeelden waaruit dit blijkt.

Regime Rutte begint steeds meer te lijken op het totalitaire regime uit het boek 1984 van George Orwell. Van Meijeren noemt Minister van Binnenlandse Zaken Ollongren, zoals Orwell dat doet, dan ook de Minister van Waarheid.

Oorlog is Vrede, Vrijheid is Slavernij

Volgens Van Meijeren doet de Minister van Binnenlandse Zaken (D66) hetzelfde. Zij gebruikt een aantal “totaal tegenstrijdige en volstrekt onlogische gedachten’. Hij komt met een aantal voorbeelden, waarmee zij de burger volledig op het verkeerde been zet. Precies zoals George Orwell’s dictatoriale regime dat doet in zijn boek. Ook in ons land schijnt deze techniek te werken, de demissionaire regering Rutte komt er nog steeds mee weg.

Allereerst wil de Minister “Desinformatie tegengaan om de democratie te versterken.” Volgens Van Meijeren schrijft ze in haar begrotingsvoorstel in de zin ervoor dat ‘Een veelheid aan opvattingen de levensader is van iedere democratie’.

Verder werkt zij, volgens het kamerlid, aan een digitale identiteit om zoals ze schrijft “Het grondrecht op privacy beter te waarborgen.” Alleen als je compleet gebrainwasht bent kan je dergelijke onzin geloven.
Sterker nog als je enigszins op de hoogte bent van de doelen van de Great Reset en Agenda 2030, dan weet je dat dit hiervan een onderdeel uitmaakt.

Ruggengraat

Van Meijeren somt nog veel meer tegenstrijdige zaken op, die de gebrainwashte meerderheid van de NL bevolking lijkt te slikken.
Zoals de bewering van Ollongren dat het kiezen van kandidaten tijdens vrije verkiezingen de ruggengraat is van de democratie. Deze minister heeft echter het hele proces van stemmen tellen zodanig veranderd dat de burgers niet langer hierop controle kunnen houden.

Zij is druk bezig met “het versterken van de democratie”, zoals zij dit noemt. Van Meijeren ziet ook daar een enorme tegenstrijdigheid: de overheid voegt steeds meer kleine gemeenten samen, wat juist zorgt voor minder democratie.

“Deze minister en het regime waarvan zij deel uitmaakt,”, zegt het kamerlid zit niet te wachten op democratie, want ze hebben immers het referendum om zeep geholpen.

Liegt

En passant haalt het FVD-kamerlid ook nog even een pertinente leugen van Minister van Volksgezondheid aan, hij “Liegt dat de zogenaamde vaccins veilig zijn en dat ze alle tests en trials hebben doorlopen.”

Ollongren doet alsof zij de democratie beschermt maar in feite is zij “anti-democratisch”. “Zij voert gerichte aanvallen uit op de democratie, ze bouwt de totalitaire staat in wording verder uit.”

Tot slot komt de ultieme leugen aan de orde, die door elke burger kan worden doorzien, als zij niet gehypnotiseerd zouden zijn door de propaganda van de massamedia.

In het debat tussen Van Meijeren en Ollongren, stelt het kamerlid de ultieme vraag. De Minister kan hierop alleen antwoorden dat wat Van Meijeren beweert fakenieuws is. Ze kan desgevraagd echter niet vertellen wat er dan fake is aan de dingen die hij aanhaalt.

Gezondheid

Van Meijeren:
“Als het kabinet zich werkelijk zou inzetten voor de volksgezondheid, zoals Ollongren beweert, dan zou de zorgcapaciteit de afgelopen periode zijn opgeschaald. Gevaccineerden die positief getest zijn, zouden ook geen toegang tot het maatschappelijke leven hebben. Ongevaccineerden met een anti-lichamentest zouden wel toegang krijgen. Medicijnen die effectief zijn (tegen corona) zouden niet verboden worden. Er zou zijn ingezet op preventie (van de ziekte) door bijvoorbeeld de BTW op groente en fruit te verlagen.”

“Hoe kan de Minister blijven beweren dat de verplichte QR-code, die leidt tot stigmatisering, uitsluiting en discriminatie van ongevaccineerden, noodzakelijk is voor de volksgezondheid?”

 

Rob Vellekoop, 31 oktober 2021

4 Comments

 1. Kasja was te gast bij de bilderbergkliek in 2016 en heeft een agenda uit te voeren. Wederom een knap staaltje ‘vrouwen aan de top’!

 2. de overeenkomsten tussen de roman ‘1984’
  geschreven door George Orwell en de voorvallen van onze huidige
  (krankzinnige) tijdsperikelen waren mij ook al opgevallen
  manipulatie en valse informatie/liegen is aan de orde van de dag
  het heeft totaal geen zin om te gaan stemmen
  want de politici weten zelf niet
  waar ze mee bezig zijn
  en partijen die de waarheid spreken
  worden hierop afgerekend
  zie de uitsluiting van Wilders
  de tweede grootste partij van Nederland

  kiezers hebben het nakijken en durven
  niet meer voor hun mening uit te komen

  tel hierbij op
  de situatie van de huidige woon- en werkmarkt
  neerkijken op fysiek werk
  en het toelaten van niet geëigende asielzoekers
  dit in een zeer klein land
  hoe gek moet je zijn
  ik moest in dat opzicht wel lachen om Wilders
  zijn uitspraak (stemvee) over de gelukszoekers
  helaas is het zo bitter geworden

  mensen verenig je in kleine kring
  en kijk wat je zo kunt bereiken
  om ons land een beetje leuk te houden
  al heel lang zijn er veel mensen die willen emigreren
  niet voor niets

  maar gelukkig nog geen doorgeslagen types die het
  liefst de doodstraf krijgen
  zoals in Japan
  zet je in tegen de misstanden
  met name voor je kinderen
  groetjes aan alle lieve mensen

 3. Ik heb mij jarenlang politiek nog nooit zo thuisgevoeld als bij FvD. Naast Vrede & Recht natuurlijk. Wat een vies monster is dat ding eh..mens Olongren!
  Keihard argumenten verdraaien en negeren van directe vragen.

 4. Ze heeft zo haar principes(afspraken) net zoals alle kabinetsleden,en het is knap dat de vragen ontweken worden,althans de antwoorden daarop. Dat kan je blijven doen,maar niet voor niets is het vertrouwen op het beleid de laatste weken tot ver onder de 30% gezakt. Het is beter voor een minister een transparant geluid te geven dan te ontwijken. Als hij of zij dat niet kan,vanwege bepaalde afspraken,dan bestaat de democratie ook niet meer in de ministerraad en parlement. Trouwens de hele overheid.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.