DLM+ boekenselectie winter 21/22

Traditiegetrouw maken we een selectie van boeken die we de moeite waard vinden of die naar onze bescheiden mening steun verdienen. Bijvoorbeeld omdat pogingen ondernomen zijn om de schrijvers ervan monddood te maken. Bij ons hebben zij een streepje voor. Daarnaast wordt zelfzorg en zelfvoorzienend leven steeds belangrijker in de schaduw van agenda 2030. Vandaar meer boeken over geneeskrachtige planten en zelfs groenten. Tot slot mag een boek over het groeiend bewustzijn niet ontbreken, want daar zijn we met zijn allen natuurlijk hard mee bezig. Alle boeken zijn verkrijgbaar bij de sponsor van DLM+, al tien jaar lang Academy of Happiness.

Onderdrukte schrijvers

Alles wat je moet weten, maar wat je nooit is verteld van David Icke

David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht houdt via hun controle-uitoefening over regeringen, de media en de financiële wereld, en een militaire geheime politie die 24 uur per dag toezicht houdt op een gechipte bevolking. Hij beweert dat onze ‘fysieke’ werkelijkheid een illusie is en dat wat we beschouwen als ‘de wereld’ een holografische simulatie of ‘Matrix’ is, gecreëerd door een niet-menselijke kracht om de perceptie van de mensen verstrikt te houden in dienstbaarheid.

Vaccin vrij van Door Frankema

Ruim vijftien jaar geleden besloot Door Frankema haar kinderen niet te laten vaccineren. Die beslissing stuitte op een muur van onbegrip en vooroordeel. Vaccins zijn er toch om kinderen te beschermen? Het was voor haar het begin van een langdurig onderzoek om de feiten op een rij te krijgen.
– Er blijken giftige ingrediënten in vaccins te zitten.
– De voorlichting is uitermate gebrekkig.
– Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar ongewenste reacties op het vaccin.
– Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Tetralogie van Robin de Ruiter

Tetralogie is oorspronkelijk uitgegeven als Trilogie – De 13 satanische bloedlijnen. Vanwege buitenlandse uitgaven is begin 2020 de titel gewijzigd. Deze bestseller is uitgebracht in meer dan honderd landen. De wereld kende nog nooit zoveel oorlogen, revoluties, vluchtelingen en ontheemden. Daarnaast worden we geteisterd door klimaatveranderingen en toename van natuurrampen waardoor grote voedseltekorten zullen ontstaan. Door de wereldwijde coronacrisis waarin wij ons sinds 2020 bevinden zijn angst en depressies aan de orde van de dag en veel mensen voelen zich door sociale, geestelijke, lichamelijke en emotionele problemen ontmoedigd en terneergeslagen. Velen vragen zich af: ‘Waar gaat deze wereld naar toe? Waarheen leidt onze weg? Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?”

Zelfzorg

Groot handboek geneeskrachtige planten (10e druk) van Geert Verhelst

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat de natuur een deel van ons is, net als dat wij opgaan in de natuur. Wie kent niet de plant of planten die bij hem of haar in de buurt groeien omdat hij deze nodig schijnt te hebben! Zo wonderlijk als de natuur, net zo waanzinnig interessant zijn de planten, waarvan heel veel een geneeskrachtige uitwerking hebben op de mens.

Deze geneeskrachtige plantenbijbel is uitgebreid, wetenschappelijk onderbouwd en rijkelijk geïllustreerd. Het is een zeer overzichtelijk naslagwerk. Het resultaat van meer dan 5 jaar intensief onderzoek. Eenmaal verslingerd aan planten en hun genezende werking dan kan dit boek je alleen maar enthousiaster maken.

Broodbijbel

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns.

Eetbare wilde planten

Handboek volgepakt met informatie, zodat je vol vertrouwen op ontdekkingstocht naar eetbare natuur die meestal nog geneeskrachtig is ook, en toch handzaam genoeg om onderweg mee te nemen. Het boek bevat de 200 belangrijkste veelvoorkomende eetbare wilde planten.

De Wim Hof Methode

Uitgerekend in deze tijd van waanzin en de suggestie dat een mens zonder vaccin niet verder kan leven is de Wim Hof Methode precies dat wat ieder nodig heeft. Wim legt in dit boek zijn methode tot in detail uit. Het is een gids om ‘het verborgen potentieel van je lichaam te ontsluiten”. Het gaat zelfs zover dat we een vijfde zintuig kunnen leren gebruiken!

Wim Hof, ook bekend als de Iceman, heeft verbazingwekkende prestaties geleverd. Hij deed dit zuiver en alleen om aan te tonen wat ieder mens kan met zijn lichaam en geest. Hij weerstond extreme temperaturen, verbrak wereldrecords en liep op blote voeten door woestijnen en ijsvelden.

Bewustzijn

Bewustzijn schept vrede door Christina van Dreien

Het is samengesteld uit haar seminars en interviews uit 2018 en 2019, waarin Christina ons vertelt wie wij als mens werkelijk zijn, waarom de omstandigheden op Aarde op dit moment zijn zoals ze zijn en in welke positieve richting de wereld zich kan ontwikkelen. Daarmee geeft ze ons vertrouwen en hoop op een toekomst waarin we in en buiten onszelf vrede ervaren en versterkt ze ons gevoel dat alles ondanks alle sombere voorspellingen uiteindelijk goed zal komen. Andere onderwerpen in deel drie zijn: individuele trillingsverhoging, zuivering van de ziel, lichaamswezen en celcommunicatie, ons spirituele team, het grote spel van vergetelheid, karma en scheppingskracht, een school voor hartgedragen leren, vertrouwen in het eigen hartsgevoel, de evolutie van de liefde, spirituele netwerken, en kinderlijke levenslust en speelsheid.

Time Bender van Tijn Touber

Worden wij op tijd wakker om onszelf te herkennen of vallen we definitief ten prooi aan duistere krachten?

De toekomst ligt in onze handen, maar de tijd dringt. In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet. Deze herinnert hem aan zijn missie: de tijdgeest ombuigen. De muzikant heeft geen idee waar Time Bender het over heeft, maar wordt vervolgens in een galactisch avontuur gestort dat zijn weerga niet kent. De mensheid wordt bedreigd, maar bevindt zich in een sleutelpositie om oeroude conflicten voor eens en voor altijd op te lossen.

Agenda – Eenvoudig Leven 2022

Je wordt als argeloze agendazoeker tegenwoordig bedolven onder het aanbod. Op zoek naar eenvoud vond ik dit prikkelvrije journaal voor de toekomst. Een boekje om mee te nemen het nieuwe jaar in. Als raadgever en ideeënaandrager.

Het klinkt inderdaad mooi, maar hoe krijg je ‘eenvoudig leven’  voor elkaar in een tijd waarin we alles moeten en vooral eindeloos consumeren alsof ons leven ervan afhangt. Blijkbaar hebben we iets nodig om de waanzin van de rat race stil te zetten. Natuurlijk heb je in eerste instantie de wil nodig om dat ook daadwerkelijk te gaan doen. Maar daarmee ben je er nog niet.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.