Het doel van iedere cmaatregel is burgeroorlog

We maken ons heel erg druk over de leugens van de regering, de absurditeit van hun maatregelen, hun dreiging met lockowns, hun onophoudelijke pogingen om mensen schrik aan te jagen. Toch is dit allemaal slechts het voorspel, de grillige voorbode, van het eindspel dat we straks met elkaar of tegen elkaar gaan spelen. Dat spel heet ‘burgeroorlog’. Want op deze chaos stuurt de elite aan zodat de wereld in een handomdraai gereset kan worden.

Reset

Laten we nog even terugkomen op de veel besproken Reset.

Het plan is het ontmantelen van het huidige systeem ten gunste van de elite, het veroorzaken van maximale economische en sociale chaos en het oprichten van een nieuw financieel systeem zogenaamd om de mensheid te helpen. In dat nieuwe systeem hangt straks iedere burger aan De Database. Gelokt door het basisinkomen zullen de door burgeroorlogen en andere rampspoed getroffen mensen smeken om dit inkomen van de overheid. Zij zullen hiervoor hun laatste vrijheden moeten inleveren en daarna afhangen van de Staat die hen dit leefloon uitbetaalt, als ze zich braaf gedragen.

Deze plannen zijn allemaal terug te lezen in de boeken van Klaus Schwab, de voorzitter en oprichter van het World Economic Forum (WEF), in zijn  boeken ‘The Fourth Industrial Revolution’ en ‘The Great Reset’. De laatste kan je downloaden via onderstaande link. Let ook op de publicatiedatum van The Great Reset. Het is op 9 juni 2020, dat is vier maanden na de wereldwijde lockdown verschenen en geeft al precieze aanwijzingen hoe Covid-19 te gebruiken om de wereld ‘creatief af te breken’  en zoals Schwab dat ziet een nieuwe wereld op te bouwen.

The Great Reset
Download hier

Voorspel

In het voorspel naar de chaos van de burgeroorlog zet de overheid de verhoudingen op scherp. Ze stellen onverbloemd de gevaccineerden tegenover de ongeprikten, ze duperen de boeren door hun land af te pakken onder het mom van de klimaatcrisis. Het MKB teisteren ze met lockdowns, toegangscontroles en andere pesterijen, net zolang totdat de meesten failliet zullen zijn.

Ook de werkgevers lopen straks aan tegen een conflict met hun werknemers. De eersten zullen hun personeel gaan dwingen zich te laten vaccineren. Dit komt bovenop de familiale scheuren van mensen die voor en anderen die tegen het vaccinatiebeleid van regering Mark R. zijn.

Ondertussen loopt de inflatie op. De energieprijzen en de voedselprijzen zijn bezig aan een niet te stuiten opmars. De armoede zal nog meer toenemen en zal uiteindelijk bekroond worden met een verpaupering die nog het meest aan die van eind 1800 zal doen denken.

Volgens Ernst Wolff is de wereld nooit eerder onderworpen geweest aan een dergelijke dictatuur als waarin we ons nu bevinden. De maatregelen die genomen zijn om de crisis te bestrijden, hebben deze volgens hem alleen maar verergerd. Dit blijkt uit de vierde golf waarvoor autoriteiten waarschuwen en de extra boosts en prikken die nodig zouden zijn. (Lees hier meer over Wolffs betoog)

Tegelijkertijd zitten we in een zware economische crisis, met oogstuitval, logistieke problemen, tekorten aan voedingsmiddelen. Ook hier lost de overheid niet de problemen op, maar verergert ze. Hij wijst op China dat een terminalhaven sluit vanwege een enkele positief geteste havenwerker. Of Nieuw-Zeeland waar 5 miljoen mensen  in lockdown moesten omdat een 58-jarige positief getest is.

De werkelijke machthebbers zullen de tegenstellingen onoverbrugbaar maken. Elk conflict op zich zal aanleiding tot gewelddadigheden kunnen zijn. De machthebbers geven zichzelf tot 2030, dus we hebben nog wat jaar te gaan voordat het voor hen zover moet zijn.

Meespelen of niet meedoen

De hamvraag voor mensen die zich bewust zijn van dit spel is meespelen of zich terugtrekken.

Meespelen houdt in de maatregelen van de overheden bekritiseren. De mensen zoveel mogelijk blijven informeren over de misstanden en vooral de leugens. Aan het spel meedoen houdt ook in dat je de uitvoerders van de plannen van de elite serieus neemt. Je geeft hen dus veel aandacht en versterkt daarmee ongewild hun kwaadaardige plannen.

Niet-meespelen is een andere optie en helaas niet voor ieder mogelijk, tenzij je de keuze maakt. Je kunt je terugtrekken uit de maatschappij en proberen zoveel mogelijk zelfvoorzienend te gaan leven met een minimale inbreng van de overheid. Dit kan je alleen doen of samen met gelijkgestemden.

Een derde optie tekent zich langzaam maar zeker af aan de horizon. We zagen het al op het Malieveld afgelopen zondag 7 november. De tegenstanders van de regering lijken steeds minder te geloven in ‘Liefde, Vrijheid, Geen Dictatuur’. Met andere woorden in verbinding met de tegenstanders. Meer en meer is de roep te horen om ‘de schuldigen aan de genocide met het vaccin’ aan te pakken en te berechten. Er treedt een verharding op. Mensen lijken zich meer in te graven in de schuttersputjes van hun opvatting.

Deze laatste optie is trouwens heel ‘onnederlands’. Wij zijn immers het land van het compromis, van het eindeloze gepolder. Ook daar lijken we voorzichtig mee te breken.

Rob Vellekoop, 12 november 2021

5 Comments

  1. Trok hitler zijn troepen terug toen hij werd bestookt met ‘liefde en bloemetjes’? Ik begrijp nog steeds niet waarom 50.000 demonstranten zich verzamelen op het Malieveld om vervolgens voldaan huiswaarts te keren onder het mom van ‘liefde en verbinding’ en te denken dat er ook maar enigszins iets verandert. Ze hadden het Binnenhof plat moeten walsen en alle schuldigen uit moeten roken en op de brandstapel moeten gooien. Ik ben niet voor geweld als 1e optie, maar het dient ook zeker niet geschuwd te worden als er (bijna) geen andere opties zijn. Albert Einstein: “Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result”. Mensen zijn hardleers.

  2. Rob Vellekoop

    Interview Rutger Bregman , over de opgelegde afgedwongen ‘ onontkoombaarheden, gelegd naast zijn visie , zoals onder ogen in zijn boek ‘ De Meeste Mensen Deugen’ – een nieuwe geschiedenis van de mens ! Uitgegeven door ‘ de Correspondent

  3. Rob Vellekoop

    Interview Bas Heijne , hem daarbij aansprekend op zijn zicht op de gegeven bewustzijnsvernauwing van de media , zoals recent ook alhier onder de aandacht , om ‘ de huidige inzet van de media , nu , vanuit zijn ‘ diagnose ‘ tegen het licht te houden , qua impact vanuit het overeenkomstig blind samenvallen van Overheid/ Wetenschap/ Parlement / Media en de daardoor gedrogeerde meerderheden !

  4. De mensen van nu zijn lui en naïef,dat zijn ze geworden door liberalisme en het benadrukken van het individualisme..Me,myself and i ,je ziet het overal op die klote tv ..Die heb ik voorgoed uitgezet en gebruik die nu als PC monitor. De vrije mens gaat dit zeer waarschijnlijk jammerlijk verliezen en een zeer donkere toekomst te gemoed!Ik zie het niet anders..maar hoop nog wel dat er mensen zijn die willen strijden tegen dit kwaad.. Ik ben er met mijn 62 jaren 1 van want ik wil niet leven in een wereld van het kwaad..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.