The Great Reset is gedoemd te mislukken

Ernst Wolff legt in veertig minuten uit hoe het plan van de elite eruit ziet om de wereld in een apocalyps van ongekende omvang te storten. Hij vertelt wat we er al van gezien hebben en wat ons nog te wachten staat! Gelukkig meldt hij ook wat de zwakte is van hun plan en waarom het gedoemd is te mislukken. Wij geven een samenvatting.

Toestand verslechtert

Volgens Ernst Wolff is de wereld nooit eerder onderworpen geweest aan een dergelijke dictatuur als waarin we ons nu bevinden. De maatregelen die genomen zijn om de crisis te bestrijden, hebben deze volgens hem alleen maar verergerd. Dit blijkt uit de vierde golf waarvoor autoriteiten waarschuwen en de extra boosts en prikken die nodig zouden zijn.

Tegelijkertijd zitten we in een zware economische crisis, met oogstuitval, logistieke problemen, tekorten aan voedingsmiddelen. Ook hier lost de overheid niet de problemen op, maar verergert ze. Hij wijst op China dat een terminalhaven sluit vanwege een enkele positief geteste havenwerker. Of Nieuw-Zeeland waar 5 miljoen mensen  in lockdown moesten omdat een 58-jarige positief getest is.

Dan zijn er wereldwijd prijsstijgingen (inflatie) voor grondstoffen, producten en voedingsmiddelen, terwijl banken 20 biljoen dollar aan geld in omloop hebben gebracht.

Wolff vraagt zich hardop af waarom er wereldwijd maatregelen genomen worden die de ene na de andere ramp veroorzaken en de mensheid steeds dieper de afgrond in duwt. Gelukkig komt hij ook met een antwoord op deze vraag. Ernst Wolff voegt er echter nog twee vragen aan toe. Namelijk: Wie heeft belang bij een dergelijke globale agenda en wie profiteert ervan?

Digitaal financiële complex

Volgens de spreker is de grootste profiteur en belangrijkste touwtrekker verantwoordelijk voor deze ellende het Digitaal Financiële Complex (DFC). Aan het hoofd hiervan ziet hij de grootste IT-maatschappijen ter wereld (Facebook, en dergelijke) en vermogensbeheerders. Beide hebben de macht om de wereld in elke gewenste richting te laten bewegen. De beheerders via hun deelnemingen in alle grote ondernemingen en de IT via de data van hun klanten.

Wolff beschouwt hen als het mondiale machtscentrum waar omheen alles draait. Het DFC staat boven alle regeringen en kan elke regering op de knieën krijgen.

Ernst signaleert echter iets heel opvallends: het lijkt alsof het Complex het eigen systeem ondergraaft, waarvan het zelf profiteert, maar zegt hij, ze kunnen niet anders. Het Complex heeft geen andere keus.

Wanhoopsdaad

Wolff ziet hun actie als een gigantische wanhoopsdaad, omdat het systeem namelijk niet meer in leven is te houden. Hij legt uit waarom.

Sinds de crisis van 2007-2008 brengen banken veel extra geld in omloop met een rente die niet mag stijgen. Hierdoor is het financiële systeem instabieler gemaakt. In maart 2020 dreigt de volgende ineenstorting. Deze is toen voorkomen door een injectie van biljoenen en de rente te verlagen naar nul.

Verrassend is wat volgt. Door dit alles is een nieuwe situatie ontstaan. Een volgende daling naar negatieve rente kan het bestaansrecht van de banken vernietigen. Daarom komt er volgens Wolff geen verdere verlaging meer. Men kan hoogstens nog 1 enkele keer biljoenen in het systeem pompen, dit heeft echter als gevolg extreme prijsontwaarding (hyperinflatie).

Dubbele strategie

Om de boel te redden heeft het DFC gekozen voor een dubbele strategie. Aan de ene kant bereiden ze een nieuwe systeem voor en tegelijkertijd maken ze gebruik van de eindfase van het doodverklaarde systeem, namelijk door de boel te plunderen.

Dit laatste ervaren we sinds maart 2020: de vooropgezette vernietiging van de mondiale economie met het uitdrukkelijke doel er zelf rijk van te worden.

Ondertussen weten we ook al hoe het nieuwe systeem eruit zal gaan zien. Het wordt namelijk een complete afschaffing van contant geld en van de banken in hun huidige vorm.
Ieder van ons zal nog slechts een rekening kunnen aanhouden en dat zal zijn bij de centrale bank.

Hij legt uit waarom voor het einde van cash geld is gekozen.

Programmeerbaar

Digitaal-centrale-bankgeld is namelijk programmeerbaar. Daardoor kan straks wel negatieve rente in het systeem worden ingevoerd zonder het systeem de nek om te draaien. Dit zal aan de Staat de mogelijkheid bieden alle transacties van iedereen te controleren. De overheid kan dan zelfs de mensen dwingen binnen een bepaalde tijdslimiet geld uit te geven. Ook kunnen ze met een enkele muisklik iemand afkoppelen en financieel uitschakelen.

Dit zal een alomvattende dictatuur tot stand brengen.

Manco

Er is echter een enorm manco, zo vertelt Ernst Wolff het publiek. Er zal verzet komen van de mensheid. Een groot deel zal dit niet accepteren. Bij het komen van dit nieuwe geldsysteem zal het dus komen tot grote sociale onrust!

Volgens de spreker is dit echter de bedoeling van het Complex. Ze kiezen blijkbaar niet voor een geleidelijke invoering. Wat ze wel doen is de maatschappij in chaos te storten en dan het digitale centrale bankgeld als oplossing van alle problemen te presenteren, namelijk in de vorm van een universeel basisinkomen.

Wereldwijd wordt het excuus gebruikt een ziekte te bestrijden, terwijl er juist een enorme gezondheids- en financiële schade wordt aangericht. Dagelijks ziet Ernst Wolff dat er aan gewerkt wordt deze schade te vergroten. Ook vergroten ze systematisch de kloof tussen bevolkingsgroepen door sociale wiggen tussen mensen te drijven. Dit alles voert ons in een enkele richting: de burgeroorlog.

Het universeel basisinkomen is ook hard nodig om de gevolgen van de Vierde Industriële Revolutie op te vangen. Hierdoor zullen miljoenen hun baan verliezen. Om de door consumptie gedreven maatschappij in stand te houden, moeten deze mensen natuurlijk wel kunnen blijven consumeren en daarvoor dient dan het basisinkomen.

Plan

Het plan is dus het ontmantelen van het actuele systeem ten gunste van de elite, het veroorzaken van maximale economische en sociale chaos en het oprichten van een nieuw financieel systeem zogenaamd om de mensheid te helpen.

Deze plannen zijn allemaal terug te lezen in de boeken van Klaus Schwab, de voorzitter en oprichter van het World Economic Forum (WEF), in zijn  boeken ‘The Fourth Industrial Revolution’ en ‘The Great Reset’. De laatste kan je downloaden via onderstaande link.

Let ook op de publicatiedatum van The Great Reset. Het is op 9 juni 2020, dat is vier maanden na de wereldwijde lockdown verschenen en geeft al precieze aanwijzingen hoe Covid-19 te gebruiken om de wereld ‘creatief af te breken’  en zoals Schwab dat ziet een nieuwe wereld op te bouwen.

The Great Reset
Download hier

Het WEF leidt sinds 1992 de Global Leaders of Tomorrow op, en vanaf 2005 de Young Global Leaders. Niet alleen de bestuurderselite van zo’n 1300 personen, maar het Forum heeft na 2012 de beschikking over 10.000 ‘Global Shapers’.

Hun zwakte en onze kracht

Ondanks dit pittige scenario dat ons onverhoopt te wachten staat is Ernst Wolff niet negatief. Hij haalt meerdere redenen aan waardoor dit apocalypsplan gedoemd is te mislukken.

Het verhaal van een virus dat het bestaan van de mensheid bedreigt kan op den duur geen stand houden. Steeds absurdere argumenten gebruiken de autoriteiten. Ook de heftigheid waarmee de massamedia het regeringsbeleid verdedigen getuigt eerder van zwakte dan van kracht.

“Wie gezonde mensen tot risicofactor nummer Een verklaart en wie hele landen tot stilstand brengt met enkele positief getesten, slaat in vertwijfeling blind om zich heen.”

Hij ziet nog meer positieve ontwikkelingen. Door het instorten van het verhaal ondermijnt dit de geloofwaardigheid van de verantwoordelijken, dag na dag. En nog meer…doordat de tegenpartij zich steeds meer vastzet in leugens wordt alles steeds duidelijker zichtbaar.

Daarnaast kan het nieuwe geldsysteem enkel onder dwang functioneren. De bevolking zal hierdoor een voortdurend conflict met de overheid hebben.

Houd steeds voor ogen, zegt Ernst Wolff:
“De andere kant kan over meer geld beschikken, meer bezit en over alle wapens. Maar hun macht steunt noch op hun geld, noch op wapens, maar enkel op ONWETENDHEID van de meerderheid van de mensheid.”

“Bewaar de rust. Geef consequent opheldering over de leugens. En toon de mensen stuk voor stuk waarom en door wie we belazerd worden!”

Voordracht van Wolff

Deze video is weer eens verwijderd! Vandaar dat we een samenvatting hebben gemaakt in de vorm van dit artikel.

Samenvatting Rob Vellekoop, 24 oktober 2021

2 Comments

  1. Ik probeer Dit e.a. berichten per e-maildoor te sturen naar vrienden.
    Dit is niet veilig lees ik
    Ik heb op alles toestaan geklikt maar het lukt niet
    boven in de balk lees ik dan: leeg

  2. Merkwaardig. Ik heb het zelf geprobeerd in Firefox en Chrome en daarin werkt het bij mij wel.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.