Agenda 2021 / 2030 wordt iedere dag meer zichtbaar

Foto 123rf

Voor de bewuste mensen, die willen weten waar de mensheid staat ten opzichte van de uitvoering van VN agenda 2021 (Agenda 2030), laten we Rosa Koire aan het woord. Zij beschrijft wat het plan is van de 197 landen die deze agenda hebben ondertekend, waaronder Nederland. Zoals bekend is het doel totale controle over de mensheid. Bij dat plaatje hoort verpaupering en daar zitten we nu middenin dankzij het regime Rutte.

Duurzaamheidsagenda

Koire heeft onderzoek gedaan naar Verenigde Naties Agenda 2021/2030. Zij werkt voor het Post Sustainable Institute dat lokale besturen en hoger voor het gerecht sleept. Regionalisering zien zij namelijk als het opstapje naar globalisering, terwijl globalisering de standaardisering van alle systemen betreft.

Zij legt uit waar deze agenda, dit plan om draait. Het is het plan, zegt ze,  om het in kaart brengen en beheersen van al het land, al het water, alle mineralen, alle planten, alle dieren, alle gebouwen, alle productiemiddelen, al het voedsel, alle energie, alle informatie en alle mensen waar ook ter wereld.

In 1992 hebben 197 landen dit plan in Rio de Janeiro geaccepteerd. Het is een plan van de Verenigde Naties, het is de agenda voor de een en twintigste eeuw. Iedereen denkt dat het de duurzaamheidsagenda is, maar niets is minder waar.

Platteland naar de stad

Het doel van de agenda is om de bevolking te verplaatsen van het platteland naar de steden. Volgens Koira leeft in de VS al 75 procent van de bevolking in de grote steden. Nu gaat het erom iedereen in de grote steden te krijgen. Dat zal volgens haar op de volgende manier verlopen.

Agenda 21 geldt niet alleen wereldwijd, maar ook regionaal en zelfs tot op het niveau van wijken en buurten. De regionalisering kan echter niet zonder de controle over het land. Ze zegt dat onze representatieve regeringen dat land ons zal afnemen als volgt.

Het is volgens haar allemaal veel subtieler dan de Nazi’s het deden. Op het platteland zullen de wegen vervallen, doordat deze niet meer onderhouden gaan worden. Je gezin zal voortdurend in de gaten gehouden worden, de overheid beperkt je energieverbruik, je goederen kan je niet meer naar de markt brengen. Hierdoor ben je uiteindelijk gedwongen naar de stad te verhuizen.

Dus niemand zal aan je deur komen met een geweer, maar je zal eenvoudigweg niet anders meer kunnen dan uit te wijken naar de steden, vol met bewakings- en controle-apparatuur.

Macht overhevelen

Het streven is 1 wereldregering en totale controle vanuit een centraal punt. Daarvoor zullen ze de macht overhevelen van representatieve regeringen naar ongekozen besturen en commissies (Red. denk aan WHO, World Economic Forum, e.d.). Rosa Koira vertelt dat ze in de Europese Unie al zover zijn. De nationale en juridische grenzen zijn daar zo goed als verdwenen.

Elk land dat in 1992 tekende heeft zijn eigen nationale agenda 2021.

Bedrijven, NGO’s en regeringen gaan feitelijk samen waardoor ze de kiezer volledig uitschakelen.
(Red. denk bijvoorbeeld aan de WHO, die regeringen vertelt op welke manier zij hun landen moeten regeren voor wat betreft het virus)

Drie pilaren

Volgens Koire steunt de Agenda op drie pilaren:
– economie
– ecologie
– rechtvaardigheid (sociale)

Het laatste punt suggereert verder dat iedereen toegang moet hebben tot schoon water, schone lucht en dat niemands land zal worden gebruikt voor het dumpen van afval.

In werkelijkheid is het plan het verpauperen van grote delen van de wereldbevolking en het vernietigen van de ontwikkelde landen.

Kijk maar eens, zegt ze, naar de bezuinigingsmaatregelen, de beperkende maatregelen bij de verplaatsing van de welvaart, de beperkingen op het gebruik van land en de mogelijkheden om te produceren.

Zelf kunnen we bijvoorbeeld kijken naar de prestaties van Rutte op het gebied van de armoedebestrijding. Die zijn er eenvoudigweg niet. Lees hier bijvoorbeeld hoe hij het deed de afgelopen jaren:
Ondanks miljarden overschot kort Rutte op huurtoeslag voor zijn #verpauperingspolitiek
Bijna 3 miljoen armen, maar Rutte ziet geen reden verhoging minimumloon

En voor ons land zit er nog een hoop ellende aan te komen. Immers vanwege de diverse lockdowns heeft de overheid miljarden moeten lenen. Straks moeten we dit allemaal aflossen, waarvoor ongetwijfeld de vertrouwde bezuinigingsrondes zullen worden ingesteld. Deze gaan meteen zorgen voor zwaardere lasten van de gewone belastingbetalers die per saldo flink gaan inleveren, verpauperen dus.

Grote ondernemingen

Het uitbalanceren van economie-ecologie-rechtvaardigheid voltrekt zich rondom de gemeenschap, volgens Rosa Koire. Het gaat daarbij niet om het welzijn van het individu. Het evenwicht moet ervoor zorgen dat de grote bedrijven kunnen exploiteren, controleren en de bevolking binnen een bepaald gebied houden, zodat deze kan worden bewaakt en in de hand gehouden.

Ze ziet zeker nog een uitweg voor de volken van de wereld. Dat zei ze in mei 2019. De mensen kunnen zich nog verzetten zo lang er nog geen geweer tegen ons hoofd staat. Ze roept de mensen op te spreken, te weigeren om mee te werken, het openbaar maken van de verraders, en samen te werken tegen deze plannen.

Tot zover Rosa Koire.

Concrete doelen

Een schrijver, die liever anoniem wil blijven, destilleerde de volgende concrete doelen uit de Agenda.

 • MKB verdwijnt
 • multinationals bepalen de wereldeconomie
 • 5G op volle sterkte
 • massatoezicht en bewaking
 • anonimiteit bestaat niet meer
 • social credit systeem wordt actief
 • uitkeringen stopgezet
 • basisloon doet intrede
 • staatsarbeid ingevoerd
 • transhumanisme gestart – integratie van mens en machine

Lees hier VN Agenda21

Rob Vellekoop, 10 februari 2021

7 Comments

 1. ik wens ieder een fijne toekomst ,de duivel spreekt boekdelen enige hoop is nog om burgelijke ongehoorzaamheid anders geen menselijk leven ,ga terug naar het normaal

 2. Overgrote gedeelte bevolking is oneens,maar wordt nagenoeg door overheid niet geacceoteerd

 3. Depopulatie is een belangrijk doel. Mensen zijn in toenemende mate overbodig. Het vergemakkelijkt het uitoefenen van totale controle door Overlord.

 4. De Bilderberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Zou Willem Alexander en Maxima dit ook weten,die zitten namelijk ook in de BildeRberg-Groep..Nato VN.

  Een x aantal jaren geleden heeft Mejuffrouw Maxima iets uit gesproken….Identiteit bestaat niet…..1 koekje bij de thee.

  Dit verhaal…is al jaren de doel stelling…terug naar de middel-eeuwen van de onderdanen…en alle aan de bedel staf!!

  Ik dank U.

 5. @de sloper Blijf jij dan in de stad wonen en ga je dit allemaal meemaken, of ga je naar het platteland – als je die mogelijkheid hebt – en je eigen stroom opwekken, je eigen eten groeien en lekker je eigen leven leven terwijl de infrastructuur langzaam aan achteruit zal zien gaan (alsof dat uit zal maken) en je leven aan simpelheid en puurheid over zal geven? Wie blijft in de stad?

  We zijn al te laat, het volk zal niet in opstand komen, dit zal allemaal gebeuren.

 6. Welke partij in Nederland streeft nog de goede doelen na, om dit te voorkomen?
  Door de veelheid aan partijen weet ik niet welke partij daadwerkelijk deze doelen wil tegenhouden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.