De 55e Audiokrant over kracht, chaos en weinig tijd

Een bijdrage van Niels Lunsing*

In de vijfenvijftigste editie van De Audiokrant praat ik met Fiona Zwart (Make That Change), Rob Vellekoop (DLMPlus) & Tilasmi Frigge
(De Ommekeer).

Kracht

Fiona Zwart geeft een update van haar werkzaamheden bij De Andere Krant, Make That Change & op Twitter. De laatste weken schrijft ze regelmatig pakkende draadjes die door veel lezers worden opgepikt op Twitter. Fiona geeft aan dat ze niet om de waarheid heen draait en dat ze probeert om de teksten positief te houden. Volgens Fiona is het in deze tijd belangrijk dat mensen weer in hun kracht gezet worden.

We gaan vervolgens kort in op haar  initiatief Make That Change waarbij ze mensen coaching geeft om meer in je eigen kracht te staan. Naast haar coachingswerk schrijft ze voor De Andere Krant. Deze week is er een artikel te lezen over comedian Tisjeboy Jay die zich de afgelopen jaren nadrukkelijk heeft uitgesproken tegen de coronamaatregelen. Tot slot geeft Fiona nog een tip voor eenieder die het zwaar heeft in deze intensieve tijd.

Chaos

Rob Vellekoop (DLMPlus) schrijft de laatste tijd, ondanks zijn nieuwe koers, veel over de coronamaatregelen. Het eerste jaar stonden de demonstraties meer in het teken van liefde en hoop. Volgens Rob zie je dat er meer verruwing en verharding te horen is bij de demonstraties. Rob schrikt hier van omdat dit volgens hem precies is wat de elite wil. Het is de bedoeling dat er chaos komt en het liefst een burgeroorlog. “Na iedere lockdowngolf  en strengere maatregelen zie je dat er weer een extra groep bijkomt”.

Kortom, er worden steeds meer mensen wakker maar het gaat nog steeds erg langzaam. Tot slot praat ik met Rob over leiderschap en de gehoorzaamheid van de massa.

Weinig tijd

Tilsasmi Frigge maakt regelmatig video’s voor zijn YouTube-kanaal De Ommekeer. Afgelopen weekend was hij als clown verkleed en sprak hij met militairen tijdens de demonstratie in Den Haag. In De Audiokrant vroeg ik naar de interessante inzichten die hij heeft opgedaan.

Tilasmi ging in gesprek met oud-militair Ard Daniëls van het initiatief ‘In het gelid voor de vrijheid’.

“Hij roept op aan alle oud-militairen om voor hun vrijheid te gaan strijden zoals ze dat ook in het buitenland hebben gedaan”. In De Audiokrant gaan we verder in op de verdeeldheid die is ontstaan tussen politieagenten en de verschillende soorten agenten die aanwezig zijn.

Tilasmi sluit De Audiokrant af met een alarmerend betoog om duidelijk te maken dat er nog maar weinig tijd is.

Luister maar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.