“Het ergste: hoe gewillig de mens meegaat met maatregelen”

Deze Australische dominee vertelt over de meest verschrikkelijke c.maatregelen in zijn woonstaat. Desondanks is voor hem het meest verschrikkelijke hoe gemakkelijk en vooral gewillig de goedgelovige inwoners van Australië meegaan in het fascisme. Hij beschrijft hoe mensen van maatregel tot maatregel slaven worden. “Het lijkt allemaal ver weg, totdat je er middenin zit.”
Volgens de dominee geloven Australiërs alles wat de televisie en de regering vertelt (de propaganda werkt blijkbaar erg goed).

Leugens

Dominee Steve Cioccolanti woont in de Australische deelstaat Victoria. Hij vertelt wat de regering vooraf beloofde (net zoals het kabinet Mark R.) en niet nakwam.
. geen vaccinatiepas zal ooit verplicht zijn
. vaccinatie zal niet verplicht worden
. de lockdown zou maar zeven dagen duren, het werden er uiteindelijk zeven en zeventig.
. lockdowns zullen de inwoners vrijheid geven
. vaccinatiegraad van 80% zal de mensen vrijheid geven

Slaven

Dominee Steve vertelt wat de mensen in zijn staat meemaken onder het regime van Dan Andrews.
Als je niet-gevaccineerd bent heb je geen stemrecht en kan je ook geen volksvertegenwoordiger zijn, bijvoorbeeld in het parlement.
Zonder injectie krijg je geen baan, ‘no jab, no job’. Je kunt evenmin winkelen, naar de kapper of uit eten. En als je niet meewerkt krijg je een boete van 21.000 AUS Dollar.

Volgens de definitie, zegt hij, zijn de mensen nu slaven. Ze hebben toestemming nodig om te eten, te werken, te bidden, te reizen, te winkelen, hun haar te laten knippen en naar de fitness te gaan.

Gevaccineerden

Denk niet dat je nu meteen beter uit bent door je te laten vaccineren. De gevaccineerde Australiërs moeten overal waar ze naar toe gaan zich inchecken met een QR-code. Zij moeten hiervoor de zogenaamde Victoria-app gebruiken.

Binnenkort moeten zij een e-QR hebben als ze een aankoop doen. Hierdoor ligt vast wat iemand spendeert en waar. Dit leidt allemaal tot een Australisch digitaal ID-systeem.

“De mensen geloven niet dat het nog verder zal gaan. Net zoals destijds in Duitsland. Ze geloofden niet in nazisme of fascisme.Vaak achteraf, meldden Duitsers dat ze verrast waren. Net als hier.”

 Andrews

Ondertussen heeft sinds eind oktober de premier van de deelstaat Andrews permanente macht in een noodsituatie gekregen van het parlement. De parlementariërs waren er binnen twee dagen over uit dat de premier die almacht mocht krijgen.

Deze wet geeft hem de macht om lockdowns af te kondigen zelfs als er helemaal geen besmettingen zijn. Op ieder moment kan hij politieke tegenstanders opsluiten.

Rob Vellekoop, 7 november 2021

10 Comments

 1. Ik raak mijn vrijheid kwijt omdat mijn medemens bij de stembus zaken heeft gedaan met misdadigers van de ergste soort. Vorig jaar was ik een paar maanden in Nederland en je wilt niet weten hoe vaak ik het heb mogen horen. “Wij hebben ons laten inenten. We hebben het voor de kinderen gedaan”. Alsof ik weten wil of iemand zich heeft laten inenten of niet. En dan volgt steeds een lange monoloog hoe geweldig hun kinderen het gedaan hebben.

  Kots, kots…

 2. “Ik raak mijn vrijheid kwijt omdat mijn medemens bij de stembus zaken heeft gedaan met misdadigers van de ergste soort …”

  Dit zou kunnen kloppen indien er daadwerkelijk (nog) sprake zou zijn van een democratische rechtsstaat. Geloof jij nog dat iemand daadwerkelijk een stem zou hebben uitgebracht om de marionetten die op Tv of in de media verschijnen aan de macht te brengen als zogenaamde vertegenwoordigers van “het volk”? Voel jij je vertegenwoordigd door de figuren die ons nu aandoen wat er al twee jaar lang aan de gang is?

  Het is zo gebruikelijk om alles wat er maar mis kan gaan op deze planeet in de schoenen van de gewone bevolking te schuiven, maar is dat wel zo terecht? Zo heeft men het bv. vaak ook nog over “de Duitsers”, alsof de gewone bevolking op het idee zou komen om een bepaalde ideologie te ontwikkelen of de wapens op te pakken tegen bevolkingsgroepen die ze in werkelijkheid nauwelijks of niet kennen.

  Wie zorgt ervoor dat de gewone bevolking blijft steken op een bepaald intellectueel niveau? Wie maakt de bevolking wijs dat ze allerlei zaken nodig zouden hebben waar ze zelf niet zo maar uit zichzelf op zouden komen? Wie maakt iedereen afhankelijk van virtuele constructies zoals fiatgeld? Wie ontwerpt verslavende gebruikers-interfaces voor mobiele apparatuur? Wie verdient jaarlijks miljarden met de verkoop van petrochemische farmaceutica, alcohol en tabak? Waarom heeft men van in het begin zo veel onderzoek gedaan naar de hypnotiserende effecten van Tv-toestellen die de hersenen in een alfastaat brengen zodat mensen kritiekloos alles absorberen wat hen wordt voorgeschoteld? Enz.

 3. Verkoudheid . Opstel-wedstrijd voor middelbare scholen !

  Wellicht het volgende landbreed over de scholen uitrollen !

  Ideetje voor docenten . De volgende info over verkoudheid. ( Onder dit voorstel ! )

  Je leerlingen / studenten , een opstel laten schrijven , over

  De ‘ hedendaagse zelf-omgang ‘ , en de omgang met de ander , met verkoudheid !

  Te bedenken daarbij dat een volwassen mens , gemiddeld per jaar 3 maal verkouden is en een kind gemiddeld 12 maal. Sinds onheuglijke
  tijden is dit al zo !

  Waar komt deze hoogst onschuldige verkoudheids-ondervinding thans hoogst dwangmatig onontkoombaar in terecht , als een aan je ontnomen zelf-beleving , waarin slechts het aanpassen aan het hyper uitvergrote alom aanwezige publieke oog alleen nog geld ! Inclusief het iedereen aan en binnenwretende woord, ‘ omwille ‘ ! Als brainwash !

  Voor de Pharma – industrie was waarschijnlijk de vraag , hoe krijgen we ooit voor elkaar , dat nagenoeg ieder
  mens , bang wordt voor zichzelf , zowel als voor ieder ander mens! Een oorlog tussen iedereen en iedereen , met maar 1 geboden veiligheid !

  Welk alledaags fenomeen kunnen we trigger laten zijn voor een pandemie
  van de angst , zo penetrant , dat niemand er aan ontkomt ? Niemand er nog uitkomt . Niemand er aan ontkomt !

  Opdat we ‘ veiligheid ‘ aan de man kunnen brengen ! Niet 1 keer , maar keer op keer . Niet aflatend . Oogsten op angst . Blijven zaaien . Blijven oogsten ! Zonder andere uitweg , dan ogenschijnlijk geen uitweg, en alleen te verwerven , via die aangeboden enige uitweg , dmv strikte afgedwongen deelname , waarbuiten niemand nog een andere mogelijkheid aan zichzelf of de ander durft te laten . Zie daar , de huidige gezondheid !

 4. We zitten in een machtsovername. Dus niks corona. Onze kartel-politici willen alleen maar een paar jaartjes angst zaaien en chaos creëren. Ze gaan Nederland ondertussen slopen en financieel uitplunderen om ons kapotte land daarna op een presenteerblaadje aan hun opdrachtgever Klaus Schwab van het WEF aan te bieden. Rutte en zijn maat De Jonge zijn hondsbrutaal, sluw en levensgevaarlijk…maar laten ook zien dat ze dom genoeg zijn om een veel te hete aardappel op te vangen.

  VOOR LANDVERRADERS IS ER MAAR ÉÉN STRAF!

 5. Men is zo gewillig omdat men soms, niet al te vaak want dan zou het op een echte pandemie gelijken je weet wel van tv en films en zo, van mensen ziet en ook wel hoort dat men het echt benauwd had en best erg ook.

  Maar nog steeds kan men de realiteit niet echt zien en 1 plus 1 optellen in die visie maar misschien ontbreekt de helft ook wel van die visie omdat men door nlp technieken niet naar de lucht boven zich kijkt en dus niet ziet wat er al vele jaren boven hen plaats heeft. Solar radiation management ofwel met metalen aluminium , strontium barium (chemische trailing….blijvende uitwaaierende strepen achter de vliegtuigen aan ) etc. de Zon reguleren danwel mogelijk ook het klimaat… En dan ook roepen in de, hun media dat het klimaat erg vreemd doet….

  Tegelijkertijd bevuilt men op die wijze dagelijks de lucht die wij inademen en dus wat doet het lichaam die begint bij iedere ontgiftingsperiode aka ook wel griepperiode genoemd, dat te ontgiften wat het meest bevuilt is geworden in het terrein (lichaam) en bij best wel wat mensen zijn dat dan de longen en ja de symptomen zijn dan benauwdheid en dat zeker in het begin wat erger als normaal dit omdat het bepaalde orgaan of systeem in dit geval het ademhalings-systeem bewogen moet worden richting het ontgiften dit vooral via het fluimen en kuchen en hoesten. Het neergedaalde ingeademde moet er uit…..!

  Daarmee kan het de witte bloedlichaampjes motiveren, stimuleren om tesamen met de eigen opruimbacteria eiwitpakketjes aan te gaan maken met ingepakte gifstoffen die men dan uit kan scheiden, fluimen… Puur Natuur……

 6. @Mark “het is zo gebruikelijk om alles dat er mis gaat de gewone bevolking in de schoenen te schuiven”.

  Welnu: ik heb net een aantal YT-video’s bekeken met Pieter Omtzigt. In het grote aantal comments er onder lees ik “eerlijke vent, onze nieuwe premier, ik ga op hem stemmen, een echte held”…enzovoort. Niemand die wat langer denkt dan zijn neus lang is en ook maar iets onderzoekt. Te veel werk. Dus niemand die wil weten of zijn broer Dirk Omtzigt toevallig bij het EMF van Klaus Schwab werkt!

  Dus nogmaals: ik heb deze poep toch echt aan mijn medemens te danken. Het is niet Rutte die in de winkel tegen mij zegt dat ik een masker moet dragen. Nee, dat doen een knettergek geworden krijsend viswijf en haar schlemielerige echtgenoot. De “gewone” mensen zeg maar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.