Kerstwens met liefde en zonder angst – message to the world

Foto M. de Groot

Deze vertaalde tekst van David Icke wenst de redactie van DLM Plus iedereen toe.
Liefde en is eigenlijk het antwoord op angst. Luister maar.

Message to the World

Wanneer je in de ban raakt van angst
kom je terecht in de frequentie van die angst
en angst is wat de oorspronkelijke bewoners van Amerika ‘wetiko’ noemen

Daarom is deze cult voortdurend angstig voor blootstelling
daarom willen ze alles controleren
omdat hun onzekerheid afkomstig is van de staat van angst

Het is ANGST
Dat is hoe angst in de wereld kwam

Deze hele samenleving die we menselijk noemen
is een simulatie gebouwd op angst.

Waarom?
Omdat het bewustzijn dat erachter zit zelf angst is.

Dus wanneer je je hart opent
beweeg je je voorbij wetiko
je frequentie bereikt een punt waarop wetiko je niet kan raken

Daarom willen ze geen liefde
Daarom willen ze geen samenleving waar liefde heerst
want zodra je liefde en vreugde hebt, ben je buiten het bereik van wetiko

Dan kan het je niet raken of beïnvloeden en het kan je niet manipuleren.

Dat wat je raakt tijdens de grote protestmarsen (in Londen)
is het plezier en vreugde en de liefde tussen de mensen

Liefde is kennis, liefde is intelligentie
ongeleerde intelligentie, gekende intelligentie

En dat is het antwoord, op ieder niveau

10 Comments

 1. Het meest onheilspellende is dat er helemaal niets over “The Great Reset” (het “nieuwe normaal”) door onze regering aan het Nederlandse volk wordt uitgelegd en daarna wordt aangeboden maar dat die reset er sluipenderwijs, stap voor stap en zonder alternatief, wordt ingeramd. Het misbruiken van bevoegdheden valt in juridische zin onder organisatie-criminaliteit. Nu hebben onze kabinetsleden en de koning vèrgaande bevoegdheden en als zij die bevoegdheden misbruiken zijn ze in zeer ernstige mate betrokken bij georganiseerde misdaad.

 2. Karsemis. Het gehuichel van de stompe horde gaat in de overdrive. Vrede op aarde en de lijken er onder. Groot feest: het kindeke Jezus is geboren. Z’n moeder had een buitenechtelijke verhouding met ene Josef maar die was dan weer niet de vader van Jezus. Nee: zijn vader was een hypothetisch punt in de ruimte. Dus geen wiskundige die het kon bevestigen of ontkennen. Het was god. En als het kindeke Jezus dan wat ouder is blijkt hij ook nog te kunnen toveren. Veranderd water in wijn, brengt hij een dode tot leven, loopt een eindje over het water….tsjonge jonge wat een bagger. Je kunt de kleine man toch van alles wijsmaken.

 3. Eergisteren ontdekten we een zwerfhond aan de bosrand vlak bij ons huis. Het dier was doodsbang, heeft een slechte vacht en hinkt een beetje met een achterpoot. We proberen zijn vertrouwen te winnen en hebben hem een paar keer goed en lekker eten gegeven. Het is een leuk dier om te zien, heeft mooie lieve hondenogen en hij komt al iets dichter bij ons in de buurt. Ik hoop dat hij begrijpt dat hij ons kan vertrouwen en dat we hem respecteren. Hij is ‘s nachts nog wel in het bos maar ligt nu overdag in het wijnhuisje van de buurman. In ieder geval wordt het voor Bob (zo hebben we hem maar even genoemd) een heel mooie kerst!

 4. Liefde is het antwoord op irrationele angst.
  Voorheen had ik het ook geroepen. Ik ben echter in het stadium dat ze mij elke nacht martelen met neurowapens.

  Vul de rest maar in. Ik weet niet hoelang ik nog mee ga

 5. Zoals voorspeld, gaat dit gedoe nog jarenlang zo door.

  Het is wonderbaarlijk dat het gros van de bevolking alsmaar braaf volgzaam blijft doorgaan met het gebruik en de mantra-achtige herhaling van begrippen die er kennelijk vooral voor dienen om de gevoelsmatige werkelijkheidswaarde van iets te vergroten terwijl “het” fysiek gezien echter niet zonder meer objectiveerbaar is (want nog steeds niet geïsoleerd).

  Nog steeds is het zo dat mensen in hun eigen dagelijkse praktijk niet meemaken dat hun familie, vrienden of buren massaal omkomen en dus moet het drama in een virtuele setting plaatsvinden via pseudowetenschappelijke onzin of sprookjes op Tv en internet. Met getallen en woorden kan men goochelen wat men wil.

 6. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Nou leuke titel hier boven!!

  Alleen ben ik net even iets anders tegen gekomen….brrr….de gedachten
  alleen al als de dictators en dirigenten en commandeurs dit wel zien zitten
  om het slaven volkje in het gareel te kunnen blijven houden.

  Een Zweeds bedrijf heeft een microchip gemaakt waarmee je je vaccinatiebewijs onder je huid kan bewaren en kan laten scannen.

  Vroeger hadden slaven een brandmerk in /op de huid gebrand,zo kom
  men zien van wie die was…van welke eigenaar die behoorde.

  Niet lang leven de liefde,maar lang leven de vrijheid!

  Ik dank U!

 7. Iets meer uitleg over voice to skull en hoe belangrijk het oor de targets is om bij te houden elke keer dat men word aangevallen hoe het voelde, was het een dunne straal,dik diep oppervlakkig waar kwam het vandaan de richting en de tijd etc. Dit kan veel vertellen over het wapen wat is ingezet, zo kreeg ik elke leer een straal die mij verwarmde. Dat is active denial system zo blijkt nu. Het type radioactiviteit kan zo ook herkend worden. Want ja. Duidelijk is dat de slachtoffers kanker krijgen.
  Laat je nimmer de stem smoren meld het overal.

  https://www.bitchute.com/video/VSoxv0DVKdc1/

 8. aan alle lezers van DLM-PLUS wil ik bij deze een
  fijne en redelijkerwijs ontspannende kerstdagen
  en een fijne komende eindejaarservaring wensen

  lieve mensen laat je niet gek maken
  niet door de regering of door door de media
  zij zijn vervuld van ‘kijk mij eens’
  terwijl ze net zoveel weten als jij en ik
  en misschien nog minder

  laten we in kleine groepjes de handen ineen slaan
  en zeggen: tot hier en niet verder
  zoek gelijkgestemden in je nabije omgeving
  dat is werkbaar
  ik roep mensen op wonend in Leusden of Amersfoort
  om elkaar te ondersteunen en acties te ondernemen
  tegen dwang en oneerlijke info
  gebaseerd op angst

  dit is niet van vandaag of morgen
  zolang de wereld draait
  is er sprake van complotten en oorlogen
  en het gaat allemaal om geld

  wat is geld
  iets wat men wil hebben no matter what

  terwijl er maar één ding echt telt in een mensenleven
  en dat is gezondheid van lichaam en geest

  ik wens een ieder geluk in de liefde samen met je partner
  of kinderen
  en een goede gezondheid
  meer hebben we niet nodig
  liefs Nelleke

 9. Angst is niet altijd irrationeel. Zeker niet als het gaat om het “nieuwe normaal” van Rutte en zijn handlangers. Daarvoor hoef je alleen maar te weten op wat voor manier ze zich hebben laten betrekken bij de misdadige plannen van het WEF en hoe ze daar zaken doen met geldgeile criminele psychopaten die letterlijk over lijken gaan. Mensen als Mark Rutte, Sigrid Kaag, Pieter Omtzigt, Hugo de Jonge, Grapperhaus, ook enkele leden van de koninklijke familie…deze mensen zijn veel gevaarlijker dan menigeen denkt. Ze hebben allemaal leren lopen om te kruipen voor Klaus Schwab. Hebben allemaal leren spreken om u niets te zeggen. Zij zijn degenen die er voor verantwoordelijk zijn dat we onze democratie, ons recht, onze media, ons geld en goed, onze gezondheid en ons laatste restje aan vrijheid en waardigheid kwijt raken. Duitsland en Oostenrijk zijn inmiddels massaal opgestaan (grote demonstraties en gevechten met de politie op eerste kerstdag, op tweede kerstdag en ook op iedere dag daarvoor en daarna) en het zal niet lang meer duren of er zullen RAF-achtige verzetskernen ontstaan. Van het laffe Nederlandse volk valt niets te verwachten. Dat is al verkocht en mag daar zelf voor betalen. De belastingbetaler betaald namelijk altijd voor alles. Ook voor het “nieuwe normaal”, de politieknuppel en uiteindelijk voor de chip in z’n domme kop.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.