Verslaggever Irhuia voor de rechter

Irhuia, burgerjournalist bekend van haar live-videoverslagen op Revrouwlutie staat vandaag voor de rechter, nadat ze zes dagen eerder opgepakt is.

Nieuwersluis

Irhuia Debbie Beekwielder is opgepakt door een peloton politie (7 stuks) in de vroege ochtend van 23 december. Tot 29 december blijft ze in hechtenis in Nieuwersluis. Ze heeft niet zoveel vertrouwen in de goede afloop van de rechtszaak als haar advocaat. Zelf schrijft ze hierover:”Mijn hoop was gelukkig niet zo hoog…gezien het feit hoe ze momenteel op vrijheidskrijgers jagen.”

Ze zit opgesloten in quarantaine omdat ze zich niet wil laten testen. Mocht ze vandaag veroordeeld worden dan zal ze veel eenzaamheid krijgen, omdat ze vaccinatie weigert.

Vanuit de cel schrijft ze het volgende bericht.

Zaak

Woensdag 29 december om 16.15 uur (rechtbank Den Haag, Prins Clauslaan 60) dient de zaak tegen Irhuia Debbie Beekwielder (ReVrouwLutie).
Zij wordt verdacht van het bedreigen van “de politie”.

Irhuia

Irhuia is een bevlogen videoverslaggever die heel veel acties wereldkundig heeft gemaakt, ook die buiten Nederland plaatsvinden. Via haar live-uitzendingen bereikt ze een groot publiek. Sinds 15 december is haar Facebookpagina Revrouwlutie uit de lucht gehaald en tot nu toe onbereikbaar. Dat gebeurde kort nadat ze een update plaatste over Yvonne Brinkerink.

Zij vertelt op haar website revrouwlutie.org dat zij wakker begon te worden toen ze gedwongen mee moest doen aan de Participatiewet in Amsterdam. Dit ging in tegen haar rechtvaardigheidsgevoel waardoor ze op de barricaden moest. Ze komt in aanraking met andere wakkere en actieve mensen die allerlei andere onderwerpen aan de kaak stellen.

Door zelfonderzoek raakt ze er steeds meer van overtuigd dat de wereld die wij kennen heel anders in elkaar steekt. Niets is wat het lijkt, en de werkelijkheid is nog velen malen gruwelijker dan ze zich kan voorstellen.

Verder schrijft ze dat ze zichzelf uiteindelijk los kan maken “van de (subliminale) programmering die bepaalde krachten al eeuwen lang op de mensheid los laten. Om ze te kunnen verdelen, beheersen en controleren.”

Facebook (bit.ly/revrouwlutie)

Irhuia ReVrouwLutie on YouTube

Telegram

Yvonne Brinkerink

Aanleiding voor Irhuia’s verbanning van Facebook is haar publicatie over Yvonne Brinkerink.
Lees onze publicatie in delangemars.nl over de gebeurtenissen rond Yvonne destijds als lijsttrekker.
Lijsttrekker duikt onder

Eis

Irhuia heeft vandaag de eis van 10 weken waarvan 2 weken voorwaardelijk te horen gekregen.

Stuur Irhuia een kaartje

Penitentiaire inrichting Utrecht locatie Nieuwersluis
D.J.P. Beekwielder
Registratienummer 11944798
Zandpad 3
3631 NK Nieuwersluis

Rob Vellekoop, 29 december 2021

2 Comments

  1. Wij zijn terug in de jaren 30/40. Als onrecht een recht word is verzet een plicht.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.