Wil regering Rutte met WEF de Great Reset invoeren?

De Matrix deel 1.

Deze belangrijke vraag naar het functioneren van de regering Rutte moet beantwoord worden. Dankzij inspanningen van de FVD-fractie zijn er een aantal brieven boven water gekomen die daarover meer kunnen vertellen. De term ‘landverraad’ valt zelfs al. Engelse media schrijven al over een samenzwering. We zetten de bewijzen voor betrokkenheid bij het WEF even op een rij.

Rutte liegt

Kamerlid Van Meijeren (FVD) komt tot de keiharde conclusie dat Rutte staat te liegen. Eerst ontkent Rutte het boek Covid-19 The Great Reset te kennen. Dan confronteert Van Meijeren hem met de brief die uit naam van Rutte is geschreven aan Schwab, voorzitter en oprichter van het WEF en schrijver van het boek. Daarin wordt lovend over het boek gesproken. Vervolgens komt Rutte terug op zijn woorden en zegt dat hij het toch geen goed boek vindt.

Rutte probeert blijkbaar de relatie met Schwab te minimaliseren, wat echter volledig de mist in gaat door de scherpe vraagstelling van Van Meijeren.

Maar er zijn nog veel meer banden tussen het kabinet, ambtenaren en het World Economic Forum.

Kaag’s bijdrage is belangrijk

In juli 2020 ontvangt de Minister van Buitenlandse Zaken Kaag een uitnodiging van het WEF om de jaarlijkse vergadering van begin januari 2020 in Davos mee te maken.
Volgens de brief is haar bijdrage aan de vergadering bijzonder belangrijk. Dat komt omdat zij vice-voorzitter is van de Global Action Group van het WEF en lid van de Regional Action Group for the Middle East and North Africa.

De verwevenheid tussen de Nederlandse regering en het WEF blijkt veel groter dan je zou verwachten na Rutte’s leugen.

Maxima

Maxima valt onder de Ministeriële verantwoordelijkheid van de minister van Buitenlandse Zaken. De koningin ontbreekt de laatste jaren op geen enkele jaarbijeenkomst van het WEF.

In het najaar van 2020 wordt Koningin Máxima lid van de Steering Committee of the Digital Currency Governance Consortium van het WEF. Deze stuurgroep brengt besluitvormers uit de publieke en private sector bijeen om de kansen en risico’s van wereldwijde digitale valuta te onderzoeken. Dit meldt het Koninklijk Huis.

Carola Schouten (CU)

Maar daar blijft het niet bij. Ook Carola Schouten heeft intensief contact met het WEF.

Wat dacht je hiervan?

De reactie van Segers is veelzeggend en heel leugenachtig.

Blijkbaar weet Segers niets van de antwoorden die het kamerlid van Houwelingen heeft gekregen op zijn kamervragen. Of hij doet alsof hij van niets weet! Zie verder de lijst met deelnemers aan de cessies met het WEF.

Werkrelatie

De regering onderhoudt volgens bijgaande stukken een innige werkrelatie met de particuliere NGO WEF.


 

 

Subsidie aan WEF

Blijkbaar verstrekt Nederland zelfs subsidie.

Het Global Coordinating Secretariat van het WEF wordt gevestigd in Den Haag. Dit initiatief heeft op verzoek van het World Economic Forum van de Nederlandse overheid 651.000 subsidie gekregen.
De rol van het Global Coordinating Secretariat is het coördineren van de verschillende Hubs.
Het World Economic Forum, de Netherlandse regering en een aantal partners uit de publieke en private sector lanceren de Food Innovations Hub om te helpen het voedselecosysteem om te vormen.

Betrokkenheid

Van de huidige kabinetsleden heeft de minister van Financiën als lid van de Regional Action Group for Europe & Eurasia deelgenomen aan drie digitale sessies (op 30 april, 18 mei en 7 september 2020). Dit is te lezen in de beantwoording door De Bruijn op de schriftelijke vragen van kamerlid Van Houwelingen.

Deelnemers aan cessies met het WEF:
Bruno Bruins
Carola Schouten
Femke Halsema
Frans Timmermans
Jesse Klaver
Lilianne Ploumen
Mabel van Oranje
Mark Rutte
Sigrid Kaag
Wopke Hoekstra

Deze lijst is terug te vinden in dit document: Beantwoording kamervragen

Conclusie

Het gaat wat ver om over landverraad te spreken, maar dat er een innige relatie tussen de Nederlandse regering bestaat en het WEForum is duidelijk. Het zal echter niet eenvoudig worden om aan te tonen dat Klaus Schwab ook daadwerkelijk iets te zeggen heeft in de Nederlandse politiek.

Het web dat de Cult (benaming Icke voor de elite of de cabal), de groep ultrarijken, over de wereld heeft gespannen is een hele subtiele. Hun invloed doet zich op elk denkbaar gebied gelden. Daarvoor zijn talloze aanwijzingen. De meest overtuigende vind ik die van Phillips in zijn boek The Giants.

Hierover schreef ik twee artikelen die het web uittekenen en verklaren.
Wereld wordt met een ruk wakker op een geplunderde planeet (deel 1)
Wereld wordt met een ruk wakker op een geplunderde planeet (deel 2)

Meer over het WEF vind je hier.
Cash geld middel tegen Great Reset?
The Great Reset is gedoemd te mislukken

 

Rob Vellekoop, 29 december 2021

6 Comments

 1. Bedankt hiervoor Rob!
  Dit artikel is van het allergrootste belang. Niet alleen voor alle Nederlanders maar voor de volkeren van meer dan 190 landen die nu midden in een machtsovername van het WEF zitten. IEDEREEN moet dit weten. Eerst dan kunnen mensen begrijpen wat er niet klopt aan de misdadige “anti-corona” maatregelen. Deze “anti-corona” maatregelen zullen ook met alle mogelijke middelen door onze regering worden doorgezet want als zij dat niet doet dan gaan er koppen rollen. Ze zitten in feite zelf in de val die ze voor het Nederlandse volk in gedachten hadden. Ik heb alle kamerdebatten met betrekking tot dit onderwerp bekeken EN ZE ZIJN DOODSBANG.

  TOP ARTIKEL!

 2. Bizar: onze kabinetsleden en onze koning kunnen de indruk niet corrigeren de Nederlandse democratie heimelijk te hebben ondergraven met als doel het uitleveren van het Nederlandse volk aan een in het buitenland gevestigd machtsblok. Hier staan uiteraard zeer zware straffen op!

 3. Als dit allemaal waar is dan moet elke Nederlander zich door deze lui ernstig verraden voelen?

 4. Neehee, dat gaat he le maal niet te ver, zij plegen hoogverraad…. door alle nederlanders en nederland te knevelen en te verkopen, zonder ook maar enig consent van de miljoenen gedupeerden, nadat die deccennia lang uitgebuit zijn, mensen zelfmoord gepleegd hebben omdat die dachten ergens mee geholpen te worden, waar zij hun leven lang belasting voor afgedragen hebben.

  Zeker heeft deze kliek het volk verraden, en daar moeten ze stuk voor stuk voor gestraft worden.
  Ik proef hier trouwens uit, dat bepaalde wets overtredingen door bestuurders dus zodanig genuanceerd mogen worden, dat het voor die gasten niet strafbaar lijkt en geen gevolgen heeft.
  Niets is mninder waar.

 5. De politiek is verkocht aan een buitenlandse mogendheid! De puppets van het kartel plegen hiermee landverraad tot en met onze nep koning en nep koningin! Op landverraad staan zeer hoge straffen! Maar zij denken onschendbaar te zijn! Hoe gaan we dit tuig aanpakken, met de rechterlijke macht gaat het niet lukken want die zijn allemaal gekocht door de elite! Ze hebben op alle belangrijke plaatsten hun puppets geplaatst zodat het plannetje 666 heel soepel ingevoerd kan worden!
  Helaas hebben ze zich verkeken op de wakkeren!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.