Baudet’s omstreden boek Het coronabedrog slaat aan

Het door de massamedia genegeerde of denigrerend besproken boek van Baudet ‘Het coronabedrog’ staat nog steeds als nummer 1 op de lijst van best verkochte boeken. Het lezerspubliek is blijkbaar minder gevoelig voor de eindeloze hetze, die deze media voeren tegen andersdenkende politici die kritische boeken durven te schrijven.

Overheidstrouwe media

HPDetijd schrijft via Max Pam over het boek:”Het succes van Het Coronabedrog zegt iets over het geestelijk welzijn van de Nederlandse bevolking.En zegt daarmee meteen ook iets over de afgrijselijke volgzaamheid van het ooit zo kritische HP magazine.

Nadat het boek al drie weken op de bestsellerlijst prijkt hoest de Volkskrant afgunstig:”Baudet al drie weken op 1 in de bestsellerlijst – door een truc..” En in het kielzog volgt Joop, die het omdoopt tot een bestsellerbedrog. Ach, arme massamedia, hoe kunnen jullie je zo verlagen.

Het Reformatorisch Dagblad stelt zichzelf de vraag of Baudet zijn eigen boek aan het opkopen is. Kortom de teneur van de massamedia is duidelijk, ze stellen alles in het werk om het kritische tegengeluid van Thierry Baudet in een kwaad daglicht te stellen. Reden te meer voor ons om er aandacht aan te besteden.

Voor de massamedia is het blijkbaar frustrerend te moeten zien dat mensen ondanks hun eenzijdige berichtgeving over corona behoefte hebben om er eens een andere mening over te kunnen lezen.

Bol

Bol verkoopt toch het boek van Baudet, na aanvankelijk aangegeven te hebben dit niet te zullen doen. Wel heeft Bol bij het boek een waarschuwing geplaatst:
“Bol.com verkoopt miljoenen boeken. We vinden het van groot belang om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Vaccineren is een veelbesproken onderwerp en er is veel tegenstrijdige informatie in omloop. Maar hoe zit het nu echt? Sommige onjuiste informatie zien we vaak langskomen. De voor- en nadelen over vaccineren en het antwoord op veel gestelde vragen vind je op de website van het RIVM of op de website van het NVR.”

Baudet zegt zelf over Bol dat ze hebben getwijfeld of ze het boek wilden verkopen vanwege mogelijke complottheorieën en nep nieuws.

Tja, het kost het dozenschuifconcern keihard pecunia als ze het populaire boek niet verkopen, dus luisteren ze vandaag naar de lokroep van winstmaximalisatie.

Baudet

Naast de kritiek van massamedia en Bol is het aardig om Baudet zelf over zijn boek en de totstandkoming hiervan aan het woord te laten. Jensen interviewde hem hierover. Thierry Baudet komt met een interessante onthulling over zijn persoonlijke ontwikkeling.

Hij bekent aan Jensen dat hij twee jaar geleden ‘er ook in gestonken is’. “Twee jaar geleden dacht ik ook dat er iets heel ergs gebeurde, ik ging erin mee.” Een dergelijke bekentenis zijn we niet gewoon van politici. Het siert hem in ieder geval. Gelukkig komt hij hiervan terug:”Uiteindelijk heb ik toch voor het pad van de waarheid gekozen, wat erg veel genoegen geeft.” Ook de toelichting die hij geeft over zijn gedrag is leerzaam. Door de alarmberichten waarmee politici en hij bestookt werden ontstond er een soort bewustzijnsvernauwing. “Er ontstaat dan een behoefte om mee te gaan in de nationale panieksfeer.”

Ook in zijn boek komt een persoonlijk deel voor, over hoe hij zich liet beetnemen. Daarnaast een deel met feiten van de afgelopen twee jaar met daarin onder andere mortaliteit, de zorg, bijwerkingen, vaccinatie en dergelijke. In het laatste deel van het boek beschrijft hij wat erachter schuil gaat, volgens Baudet, ‘is het coronaverhaal de grootste leugen ooit’. Dan gaat het over de Great Reset:”Dat is echt de strijd tussen goed en kwaad.”

Hij heeft geprobeerd nauwkeurig te documenteren wat in de afgelopen twee jar is gebeurd. Baudet vindt dat het moet worden doorgegeven aan de volgende generatie.

“Het boek gaat net zo min over corona als het beleid van het afgelopen twee jaar over corona ging.”

DLM Plus sponsor Academy of Happiness verkoopt het boek.

Rob Vellekoop, 26 maart 2022

7 Comments

 1. Veel westerse landen gaan momenteel gebukt onder de zware sancties opgelegd door het gretige China. Uiteraard kost dit de Chinese economie wel het één en ander maar toch niet meer dan zo’n 20%. De schade voor andere landen is echter vele malen groter, men moet dan denken aan 50 tot 80%. Deze sancties zullen de Chinese economie uiteindelijk een veel groter aandeel in de koek van de wereldhandel opleveren. Hoe deze sancties ten uitvoer worden gebracht? De Chinezen zeggen gewoon dat ze iemand in Wuhan hebben horen hoesten en gooien vervolgens alle zeehavens dicht. Een aantal Aziatische landen en Rusland worden niet door de Chinese sancties getroffen daar de handel met deze landen via het spoor plaats vindt. De Chinezen willen dus wel heel graag dat wij het corona-sprookje blijven geloven.

  Overigens ben ik er van overtuigd dat het Nederlandse volk de knoken van Baudet, Jansen, Van Meijeren en Van Houwelingen nog niet waard is.

 2. Tribunaal inrichten en de lui die aan het landverraad hebbén meegedaan tot de orde van de dag terugroepen!

 3. The Pandemic Treaty and the QR Verification Code

  In early March 2022 an Intergovernmental Negotiating Body (INB) was established with a mandate to create “A Pandemic Treaty”, i.e. a global health governance entity under WHO auspices, which would override the authority of the WHO member states:

  , “The INB held its first meeting to draft and negotiate an international instrument on pandemic prevention, preparedness and response under the authority of the WHO” (Mercola)

  The Pandemic Treaty is tied into the WHO’s QR Verification Code project, which is intent upon creating a global digital data bank of 7.9 billion people. Both initiatives are to be carried out concurrently by the WHO in liaison with ID2020 and the Gavi Alliance, both of which are funded by the Gates Foundation.

  https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-including-the-vaccine-are-invalid/5772008

 4. reactie op johan bosman.

  chinese sancties, natuurlijk! dank voor dit inzicht, johan.

  ik had wel met enige verbazing gelezen over een lockdown van 51 miljoen chinezen en sluiting van de haven van shenzen, maar nog niet geestelijk verwerkt. maar inderdaad, die chinezen zijn geniaal, geef usa een koekje van eigen deeg, en je hoeft het ze niet eens uit te leggen!

  het schijnt wel dat de overgrote meerderheid van producten die je in usa kan kopen uit china komt. nu schijnt het wereldwijde doel van onze touwtrekkers een eveneens wereldwijde economische chaos te zijn. dit zou de overgebleven bevolking na uitdunning door hongersnood en straatgeweld uiteindelijk zelf doen roepen om strenge maatregelen. misschien dus gewoon gecoordineerde actie van psychopaten onder elkaar.

  afgezien van het flauwekul aspect van corona weten ze in china heel goed wat te doen bij een echte pandemie, gewoon vitamine-c erin en het is zo weer voorbij. dat hebben ze in februari 2020 laten zien met de 50 ton vitamine-c van dsm. daar waren ze gefopt door usa, ze dachten dat ze met biowapens werden aangevallen. een coordinatiefoutje tussen rivaliserende facties in onze wereldregering in wording. misschien is dit tevens een afstraffing voor de destijds veroorzaakte paniek, een boemerang effect. en als usa zeurt dreigen ze gewoon weer 50 ton vit-c te bestellen..

  die 50 ton waren erg belangrijk voor een beter begrip van een aantal verwante zaken. het blijkt niet zo algemeen bekend, dus ik heb er vorig jaar een stukje over geschreven, dat je eventueel hier kan vinden: https://www.corbettreport.com/holidayopenthread/#comment-127386 en volgende.

  de daarin genoemde referenties zijn ook de moeite waard, en verder vind je ook een aardig overzicht van omns op: http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v16n28.shtml.

  james corbett, rob vellekoop, omns en vele anderen, ik durf zelfs te zeggen de complete kudde van zogenaamde ‘alternatieve media’ hebben een pact met de duivel gesloten, waarin ze als tegenprestatie voor alle gruwelijke maar ware info die ze mogen verspreiden verplicht zijn te zwijgen over de gulo mutatie.

  het is heel duidelijk dat hier de losse bodem ligt onder het hele machtsysteem. als je dat eronderuit trekt wordt het een kaartenhuisje. het is mij daardoor onmogelijk gebleken iets over gulo gepubliceerd te krijgen. ik heb websites en guru’s aangeschreven, maar niemand wil eraan. sterker nog, niemand behalve corbett laat zelfs nog maar iets horen nadat het gulo woord gevallen is, zelfs rob niet! ja, ik vind dat simpelweg onfatsoenlijk, maar het wijst tevens op het niveau van terreur wat hier blijkbaar achter schuilt.

  het grappige is, dat gulo en alles eromheen wel getolereerd wordt in de commentaren secties. aangezien ik moeilijk kan zwijgen met zoiets in mijn hoofd schrijf ik dus maar hele lappen commentaren, in de hoop dat toch iemand er wat aan heeft.

  ik realiseer mij bijvoorbeeld een aantal effecten die veel verder liggen dan het uitroeien van alle ziekten. de angst die nodig is om de menselijke hersens zonder vitamine-c te zetten en ze daardoor uit te schakelen is best spannend. het hele beleid en bijbehorende manipulatie is erop gebaseerd, maar niemand schijnt dit te doorzien. daar heb ik dus ook maar wat over gebasteld, zie:
  https://www.corbettreport.com/holidayopenthread/#comment-126752 en twee volgende comments.

  net als jij woon ik in een ver buitenland, op pakweg 7000 kilometer. hierdoor zie ik nederland een beetje van een afstand. ik zag hoe ene van haga in de tweede kamer gewoon monddood werd gemaakt. ja en dat heet dan nota bene een ‘parlement’ te zijn. maar het leek me gewoon een spelletje in het kader van ouwe jongens krentebrood. ze spelen samen parlementje en het volk moet er wel intrappen. ik had nog nooit van die partij gehoord, maar ben toen toch het partijprogramma van baudet eens gaan downloaden.

  ik kwam goeie dingen tegen: nederland uit de eu, uit de euro, je eigen dingen zelf doen, prima. alleen een stuk of tien wanklanken: steeds weer door het hele stuk heen loop je tegen israel aan, dat dan wordt voorgesteld als een lichtend voorbeeld voor nederland.
  en dat is dan weer die koude douche. als je eerst zegt je eigen dingen te willen doen, hoe kom je dan ertoe uitgerekend israel te willen naapen?! nederland als fascistische apartheidsstaat? dank u!

  het boek van baudet zal vast wel even schokkend en waar zijn als de documentaires van corbett. het punt is dat de veronderstelde tegenstelling tussen de klassieke en de alternatieve media een fantoom is. velen hebben vertrouwen in de alternatieve guru’s en naarmate de leugens duidelijker worden zal die groep steeds groter worden. daar zit dus een kweekvijver van een nieuwe generatie ‘betrouwbare politici’. het verloren vertrouwen in de regering, naast de gulo mutatie de belangrijkste pijler van de zogenaamde democratie, ofwel de ‘evenredige vertegenwoordiging’, keert zo naadloos terug, nadat het onevenredig corrupte systeem ontploft is. die vvd’ers vliegen er allemaal uit en zo wordt rob de dlm burgemeester van amersfoort! mijn stem heeft hij alvast. of was het apeldoorn..

 5. Hoezo is Israel een fascistische apartheids staat, heb je daar voorbeelden/bewijzen van?

 6. Aan wie vraag je dat? Aan Baudet, dan moet je hem een mailtje sturen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.