Roadmap to hell ligt klaar, wie volgt de groote leiders naar de afgrond?

Laat je niet afleiden van de ‘roadmap to hell’ door de oorlog tussen regeringsleiders en de hysterie van de massamedia. We bevinden ons met miljarden op de weg die ons voert naar de afgrond. Dit is de route: vaccinatie – 5G – patent US2021 / 0082583A1 – periodieke boostershot.

Gepauzeerd

Het scenario is gereed, er wordt even gepauzeerd, de grote leiders keuvelen wat met elkaar op een top in Brussel of in Davos of in New York. Gezamenlijk staan zij op de foto, even zonder muilkorfjes, te doen alsof. Miljarden mensen liggen straks aan het infuus van de boosters die hen in het gareel zullen houden. Alle wetenschappelijke kennis wordt uit de kast gehaald zodat straks de massa van slaven een kliek zal dienen.

De belangrijkste reden dat dit mogelijk is, doordat wij het met miljarden toestaan.

We zijn afgeleid door zorgen om financieel stand te houden, verslaafd aan consumptie, bedwelmd door games, verziekt door de sociale media platforms, gebrainwasht met waanideeën over de noodzaak van leiders en afgestomd van politiek omdat we geloven daarop toch geen vat te kunnen hebben.

VN Agenda 2030

De Agenda 2030 is het draaiboek in de vorm van een contract dat 193 landen volgen. Rutte heeft dit contract in 2015 namens ons ondertekend in New York.
Het regelt de aanloop naar 2030, waarop door de contractanten 17 zogenaamde duurzame doelen met 169 targets gerealiseerd moeten hebben.

De kosten van uitvoering van dit contract worden geschat van 2 tot 4,5 biljoen dollar, die de brave belastingbetaler geacht wordt op te hoesten.
(zie SDGNederland.nl, voor een eerlijke en duurzame wereld in 2030)

Op weg naar de verwezenlijking van de doelen hebben ze roadmaps opgesteld.

Roadmap Vaccinatie EU

Sinds het Nederlandse parlement covid-19 op de A-lijst van ziektes heeft geplaatst kan de Wereldgezondheidsorganisatie WHO bepalen wanneer er op wereldschaal sprake is van een pandemie. Zij kunnen dan verordeningen uitvaardigen die boven de nationale wetgeving staan. Zo eenvoudig werkt dat.

Binnen EU-verband is het de bedoeling dat iedere EU-burger eind 2022 een vaccinatiepaspoort heeft. Een paspoort zonder vaccinatieplicht is een wassen neus. Reken er maar op dat hoewel deze ‘ausweis’ niet als zodanig is gepresenteerd, maar wel degelijk dwingend is.

Lees ook
Wereldvaccinatieprogramma
Rutte ‘versoepelt’, maar EU voert pas in

De volgende roadmap is die van de mobiele communicatie 5G.

Roadmap 5G

Het 5G protocol is steeds via de telecomaanbieders gepresenteerd als een technisch snufje dat iedere rechtgeaarde mobiele telefoonliefhebber niet mag missen. De snelheid van de berichten neemt daardoor enorm toe, van een tel naar nog sneller. Wauw! Ook het Internet of Things waarbij onder andere de koelkast aan je mobiel gekoppeld wordt is het neusje van de zalm.

Achter het 5G snoepje schuilt echter iets anders, minder smakelijks.


Lees ook :
5G PPP EU

Het blijkt namelijk dat communiceren via 5G met je smartphone de cirkel rond maakt.

Dat wordt namelijk toegelicht in een patent.

Patent US 2021 / 0082583A1

Het patent US20210082583A1 vertelt hoe de roadmap vaccinatie communiceert met de roadmap 5G.

Dit octrooi beschrijft de manier waarop een softwaresysteem een inschatting maakt van de dringendheid dat een smartphonehouder gevaccineerd moet worden. In feite worden mensen geselecteerd aan de hand van hun score. Vervolgens stuurt de software in de smartphone een signaal naar de autoriteiten met de score van deze persoon.

Het programma weegt mee, het beroep van de persoon, de leeftijd, de ruimte waarin hij of zij zich bevindt, met of zonder andere mensen. Aanwezigheid van anderen beïnvloedt op zich de score ook. Eveneens maakt het programma op basis van al dergelijke gegevens een inschatting van de mate van besmetting! Dus ook het wel of niet geboosterd zijn kan onderdeel van de score gaan uitmaken.

Om dit mogelijk te maken is het nodig dat de overheidsserver zo veel mogelijk informatie van de burger heeft en zeker ook de beschikking heeft over diens medische gegevens.

Vandaar dat het niet vreemd is dat ex-gezondheidsminister De Jonge eind december 2021 nog even mRNA boosters inkocht voor 2022 en 2023.

Duurzame doelen

Als je vanuit dit perspectief kijkt naar de 17 doelen krijg je ineens een heel ander beeld. Blijkbaar zit er nog een agenda achter de gepresenteerde VN-agenda. De mensheid, waarvoor de nobele doelen moeten worden gerealiseerd, moet blijkbaar nog meer geknecht en in slavernij ondergedompeld worden.

Het voornaamste niet gemelde doel lijkt te zijn het volledig strippen van de bevolking van hun vrijheden en rechten.

Alleen al in de hierboven beschreven roadmaps worden het recht op privacy (medisch dossier), onschendbaarheid van het lichaam (vaccinatiedwang) en de gezondheid van iedere burger in de waagschaal gesteld met giftige experimentele vaccins en levensgevaarlijke 5G-straling.

Rob Vellekoop, 27 maart 2022

2 Comments

  1. Zolang voor apparaten geen probleem maar ter facilitering dehumanusering?

  2. Wie kijkt weleens JC kay op youtube? Best wel kloppend steeds en interessante info… Anyway, ik trek snachts mijn stekker uit de router en leef in het Nu.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.