Willem Engel van de autosnelweg geplukt

Onderweg naar de demonstratie in Nijmegen is Willem Engel opgepakt en met voorlopig onbekende bestemming afgevoerd.

Overval

De mannen die hem aanhielden leken op politieagenten, maar weigerden zich te legitimeren. Een van de vermoedelijke agenten hield zelfs zijn hand op zijn pistool toen Willem gefouilleerd werd. Hij is aangehouden omdat volgens mededeling van een van de twee mannen, hij de voorwaarden van zijn vrijlating zou hebben geschonden, iets wat door Engel direct werd ontkend.

Engel zou spreken op de manifestatie in Nijmegen. Wat eventueel als ‘overtreding’ zou kunnen worden gezien is zijn gesprek met Jeroen Pols dat bij Weltschmerz werd opgenomen en uitgezonden. Hier is echter geen sprake van een platform, waarop hij zich niet meer zou mogen bevinden.

Drie overvalswagens van de politie hielden Willem aan  alsof het een gewapende bankrover betrof. De mening uiten is in de bananenrepubliek der lage landen verworden tot een halsmisdaad.

Voorwaarden

Dit zijn de voorwaarden van de opschorting van zijn voorlopige hechtenis:
(Uitspraak)

1. De verdachte zal zich niet aan de tenuitvoerlegging van het bevel tot voorlopige hechtenis onttrekken, indien de opheffing van de schorsing mocht worden bevolen.

2. Indien de verdachte wegens het feit waarvoor de voorlopige hechtenis is bevolen tot andere dan vervangende vrijheidsstraf mocht worden veroordeeld, zal de verdachte zich niet onttrekken aan de tenuitvoerlegging daarvan.

3. De verdachte zal ten behoeve van het vaststellen van zijn identiteit medewerking verlenen aan het nemen van een of meer vingerafdrukken of zal een identiteitsbewijs als bedoeld in artikel 1 van de Wet op de identificatieplicht ter inzage aanbieden.

4. De verdachte zal zich niet aan een strafbaar feit schuldig maken.

5. De verdachte zal zich onthouden van uitingen op social media.

6. De verdachte zal verschijnen op iedere oproep van politie en justitie.

7. De verdachte zal bij wijziging van zijn adres het nieuwe adres schriftelijk doorgeven aan de officier van justitie.

8. De verdachte zal bij de inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak op de terechtzitting aanwezig zijn.

Video

Hieronder staat het filmpje van Engel’s aanhouding vandaag.

 

Rob Vellekoop, 3 april 2022

3 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper
  De Sloper,

  Vraagje aan alle lui—-officier van justitie—rechters!!!

  Van wie is het internet…..van jullie soms????….DAT dacht ik dus niet!!!

  Jullie leven echt in een NATTE DROOM!!
  1994…DE 3 WWW,S—–het Wereld Wijde Web….EN WIE GAAT DAAR OVER????
  Het wereldwijde web is een openbare bibliotheek die GEEN lands grenzen kent!
  Dus wat liggen die lui nou te eisen tegen Dhr Willen Engel…en ten tweede als je aangehouden wordt op een snelweg…ben je best wel vies en vuil bezig moet IK ZELF ONDER GETEKENDE ZEGGEN…..HET ZEGT DUS AL GENOEG HOE ALLE GESTAPO HIER MISBRUIKMAKEN VIA HET CCTV SYSTEEM!!!

  De dictatuur van de bovenste plank,moeten die lui nog niet gaan klagen over het chinese huawei systeem en camera’s die gemaakt zijn in China die gehackt worden door de Chineze….mens je bent en je wordt steeds ranziger naar de bevolking……ga lekker knuffelen met al jullie Oekraïense vrienden!!
  wha wha wha!!!!

  Ik breng een ode aan Dhr Willem Engelen……het wordt DE HOOGSTE tijd dat het voetjes volk massaal in opstand gaat komen tegen uitbuiting–corrupte—leugens en bedrog van de Nederlandse staat uit!!!

  Draait U de thermostaat maar eens NIET naar de 19 graden,laat al die ranzige kapitalisten en graaiers maar eens bloeden en gaar koken in HUN EIGEN SOP!!!!….met HUN klimaat leugens!!!
  Een nieuwe kolen centrale op de Maasvlakte die betaald is door subsidie uit Brussel…die gaat NIET sluiten!!

  Ik danke U noch male!

 2. Inmiddels leven we in een een niet vrije staat! Overgeleverd aan Staatsterreur!

 3. Minister Grapperhaus. Onze minstens 140.000 Euro per jaar toucherende slapjanus die Willem Engel in de cel gooit. En niet alleen om Willem de mond te snoeren maar vooral omdat niemand mag mogen horen wat Willem te zeggen heeft. En de mainstream maken nog even handig gebruik van de arrestatie om Willem Engel, die een juridische achtergrond heeft, als een dansleraartje weg te zetten. Maar goed, mijn vrouw en ik hebben al in geen dertig jaar meer gestemd. Wij doen geen zaken met misdadigers dus aan ons ligt het niet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.