Steeds meer duidelijkheid over trollen-acties van overheid tegen ongevaccineerden

Dankzij de openbaarmaking van materiaal door de WOB-verzoeken wordt steeds duidelijker welke middelen Rutte inzette tegen ongevaccineerden en tegen hun kritiek op het regeringsbeleid.

Denktank desinformatie

Een jaar vóór de epidemie heeft het regime Rutte een Denktank Desinformatie opgericht van minimaal 35 ‘experts’. Deze 35 trollen moeten het publiek beïnvloeden door naar buiten te brengen dat de coronavaccins positieve effecten zouden hebben. Op deze manier moet de bereidheid tot vaccinatie stijgen.

Zij bemoeien zich daarvoor met het publieke debat op sociale media, televisie, in kranten en vakbladen. Zij krijgen daarbij hulp van zes overheidsinstanties en grote techbedrijven zoals Google en Facebook. Wie de trollen zijn wordt niet duidelijk doordat hun namen zijn weggelakt uit de verslagen.

Dit blijkt uit een onderzoek door Cees van den Bos en Daniël van der Tuin.

https://danielvdtuin.substack.com/p/wob-documenten-denktank-desinformatie

Met desinformatie bedoelt de overheid alle geluiden die die van de overheid tegenspreken! Met andere woorden de overheid informeert de bevolking met gegevens die kloppen en probeert te voorkomen dat het publiek gedesinformeerd wordt met data die niet klopt. De regering spreekt de waarheid en kritische denkers liegen.

Hoe werken de trollen?

De trollen van de Denktank voeren actie door te
– debunken,
– prebunken,
– via persoonlijke sociale media rekeningen,
– het opheffen van social media accounts,
– verwijderen van berichten en video’s,
– het wegfilteren van kritische geluiden met algoritmes. (Accounts, video’s en berichten verwijderen van social media van kritische kanalen, wetenschappers, medici en epidemiologen)
– te verschijnen op tv, te schrijven in of voor kranten en vakbladen.

Daarnaast bellen ze de redacties van kranten en tijdschriften om informatie in artikelen te corrigeren. Ook organiseren ze een symposium voor journalisten met de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

De Denktankers blijken te komen van universiteiten, ziekenhuizen, TNO en functionarissen van bijwerkingencentrum Lareb, College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), RIVM, GGD, Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM). Ook grote techbedrijven als Google en Facebook leveren mensen aan. Daarbij staan ze in contact met Twitter en YouTube. Dit blijkt uit de deels zwart gemaakte e-mailadressen van de tankers. Ook de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) doet mee.

Succesjes

De groep zorgt er begin 2020 voor dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) tien eigenaren van homeopathische sites een boete geeft.

Daarnaast heeft de denktank ervoor gezorgd dat Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media kanalen een waarschuwing tonen bij berichten die over injecties gaan.

Jacht op ongevaccineerden

Naast deze ‘desinformatie’ acties was er ook sprake van intimidatie en het opvoeren van druk.

Zo zegt Ab Osterhaus bij de Nederlandse Publieke Omroep dat ongevaccineerden eigenlijk op een eiland moesten worden gezet.

Een journalist schrijft dat ongevaccineerde Christenen dood mogen  en demissionair minister De Jonge zegt “nul respect” te hebben voor ongevaccineerden.

Maar daar laat hij het niet bij. Tegenover het AD verklaart De Jonge dat het een epidemie is van de ongevaccineerden. Tijdens een persconferentie in november 2021:”Ik vind het moeilijk om begrip te hebben voor ongevaccineerden.” Publiekelijk gaat hij zelfs zover door te beweren ‘nieuwe maatregelen voor ongevaccineerden niet uit te sluiten’.

 

Rob Vellekoop, 21 augustus 2022

5 Comments

  1. Ze doen maar. Het interesseert me geen reet wat dit onderkruiperig excuus voor een mens zegt of doet. “0 respect” uit de mond van mijnheer de Jonge? Een staande ovatie waard. Dat hij dat woord kent zeg. Als je me mijn vrijheid wil afnemen bedenk dan of het je leven waard is. Dankzij jullie smeerlappen in den Haag is mijn wil om zo verder te leven 0. Ik zal me doodvechten en neem er minimaal eentje mee.

  2. We kunnen ons afvragen wat het heeft opgeleverd. Alles waar je tegen vecht groeit, dat is een wetmatigheid en dus een feit. Het kan dus ook betekenen dat het gevoerde beleid ons meer ‘medestanders’ heeft opgeleverd. Als we kijken naar het huidige sentiment van maatregelen en ook naar de support voor de boeren dan denk ik dat bij nieuwe ‘maatregelen’ er weinig medewerking dan wel instemming te verwachten valt. Ik wens allen veel wijsheid en standvastigheid in de komende periode.

  3. Wat ik niet begrijp is dat de Nederlanders dit nog allemaal accepteren. De Regering Rutte 1,2 en 3 hebben nul respect voor de mensen van Nederland. Hij was reeds voor zijn aantreden in dienst en ten dienste van de EU en het WEF. Aangezien hij zijn eed op de grondwet en de bijbel heeft gezworen zou hij al moeten worden opgepakt wegens meineed en landverraad. Hij is daarnaast zeer intelligent ( hij weet dus wat hij doet) maar ook gewetenloos. Hij ontslaat ministers en staatssecretarissen wanneer ze niet doen wat hij wil ( een ware demagoog ) kortom een evenbeeld van Stalin, Hitler enz. Hoe kan het dat zo’n figuur president van Nederland is. Is dan heel onze intelligentsia, ons Justitieapparaat, onze Legerbevelhebbers, onze Rechters betrokken bij deze , in mijnogen ramp voor de mensheid, betrokken ??? Dat zou betekenen dat deze ramp alleen door een burgeroorlog kan worden opgelost. Als dat zo is, dan moet dat maar.

  4. Het gaat nog veel verder en veel dieper lees de 13 Satanische bloedlijnen. Sluit je aan bij een groep die zuiver en waarachtig is. Alleen negatieve energie creëert geen hoger bewustzijn, natuurlijk is alertheid geboden en dat is goed. Kijk eens op de website van PATEO.nl en b.v. wat is ziekte…. Mies Kloos Germaanse Geneeskunde,
    Dank dlmplus en jullie allen voor de inzet. Veel kracht en moed gewenst.

  5. Wat je kunt doen om alles te omzeilen (lees: niet meer te vechten tegen het systeem) is door autonoom te worden. Je plaatst jezelf dan boven de wet en hoeft je er niet meer aan te houden. Alleen op die manier kun je ervoor zorgen dat ‘ze’ geen grip meer op je hebben. Zo kun je voorkomen dat ‘ze’ je eigendom onteigenen. Rutte heeft het zelf gezegd: alleen de mensen zelf kunnen hier wat tegen doen. Dus… laten we dat dan als mens doen en niet als persoon. (Lees de achtergrond info over autonoom worden).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.