Herdenking 75 jaar Neurenberger Code en de huidige schending ervan

Niet alleen werden tijdens de Neurenberger processen nazimilitairen en -leiders berecht, maar er stonden ook twintig artsen terecht voor het tribunaal tot 20 augustus 1947. Vandaag wordt dit herdacht in Duitsland met sprekers en muziek. Het thema luidt: Nooit meer dwangmedicatie. Een Israëlische groepering heeft tijdens de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar formeel een beroep gedaan op de Code bij het Strafhof in Den Haag.

Neurenberger Code

Twintig voormalige concentratiekampartsen moesten van 9 december 1946 tot 20 augustus 1947 voor het tribunaal verschijnen. Ze hadden zich schuldig gemaakt aan medische experimenten op mensen.

De experimenten waren onder andere onderkoeling, drinken van zeewater, injecteren met tyfusvaccins, sulfonamide, bottransplantatie, flegmone (acute etterige infectieuze ontsteking die zich steeds verder uitbreidt), gedwongen sterilisaties, euthanasieprogramma, enzovoort. (meer info hierover)

Om te voorkomen dat ooit dergelijke experimenten opnieuw uitgevoerd worden is op 20 augustus 1947 de Neurenberger Code openbaar gemaakt. Volgens deze code is de vrijwillige toestemming van een proefpersoon noodzakelijk om te kunnen deelnemen aan proeven met medicatie.

Vandaag op de 20e augustus wordt dit feit herdacht en een link gelegd met de experimentele covid-vaccinaties die wereldwijd plaatsvinden. De organisator is de koepel ‘Aktionsgemeinschaft 75 Jahre Nürnberger Kodex‘.

Informed consent

Met andere woorden dat wat nodig is om te kunnen experimenteren met medicamenten op mensen als proefpersonen is ‘informed consent’ of geïnformeerde toestemming.

Dat wil zeggen, het proefpersoon ontvangt

– Voorlichting over alle voor- en nadelen,
– Verduidelijking of de patiënt of het onderwerp alles heeft begrepen,
– Schriftelijke toestemming van arts en patiënt door middel van bevestiging.
De coronacrisis werd veroorzaakt door het ontstaan van SARS-CoV2. Het werd echter een crisis doordat de Wereld GezondheidsOrganisatie (WHO) op 31 januari 2020 dit tot Public Health
Emergency of International Concern (PHEIC) uitriep. Hierdoor waren de deelnemende landen via de overeenkomst met de WHO verplicht om verregaande maatregelen te nemen.

Definitie PHEIC

Enige tijd eervoor was de definitie van een PHEIC veranderd. De oorspronkelijke definitie zegt dat een epidemie niet alleen wereldwijd verspreid moet zijn, maar ook een groot aantal sterfgevallen tot gevolg moet hebben. In de nieuwe definitie vervalt deze laatste eis. Dat maakte het mogelijk de PHEIC voor covid uit te roepen, hoewel er destijds wereldwijd slechts een gering aantal sterfgevallen waren.

Dan is er op korte termijn een vaccin nodig, die de wereld gaat redden. Of zoals minister De Jonge het destijds benoemde, met vaccin kan het opgelost worden. Vol enthousiasme presenteert hij het mRNA vaccin als de oplossing.

Het middel komt in een ongekend korte termijn na ontwikkeling op de markt. Het is een experimenteel vaccin, dat echter evenmin een vaccin mag heten omdat het een preventietherapie op gen-basis levert. Normaal gesproken worden dierexperimenten uitgevoerd die aangeven of een middel kankerverwekkend is, bijwerkingen geeft of nadien schade oplevert.

Geen informed consent

Naast het belastende feit dat het ‘vaccin’ experimenteel is, blijkt er evenmin sprake te kunnen zijn van ‘geïnformeerde toestemming’. Dan wordt er immers van uitgegaan dat mogelijke werkingen en bijwerkingen bekend zijn. Dat zijn ze beide niet.

Daarnaast kennen we de positieve werking van het ‘vaccin’ niet, want we weten slechts dat een zeer klein percentage van covidzieken in het ziekenhuis terechtkomt of sterft.

De bijwerkingen waren op het moment van toelating van de vaccins ontoereikend gedocumenteerd.

Met andere woorden de benodigde informatie om tot een ‘informed consent’ te komen, ontbreken tot op heden.

Israël

In Israël is er daadwerkelijk een groepering die de regering heeft aangeklaagd vanwege het schenden van de Code.

De “People of Truth”-organisatie heeft een klacht ingediend bij het Haagse Strafhof tegen de Israëlische regering. Israël zou via Pfizer illegale experimenten uitvoeren op Israëlische burgers.

De klacht die de organisatie heeft ingediend bij het Tribunaal in Den Haag luidt: “Dit is een vereniging waarvan de leden advocaten, artsen, openbare activisten en het grote publiek zijn, ervoor hebben gekozen om hun recht uit te oefenen omdat zij de experimentele medische behandeling niet willen ontvangen (Corona-vaccin)..” Zij voelen zich onder zware en illegale druk staan ​​van de regering.”

Ze voeren aan dat het een nieuwe medische behandeling is waarvan de gevolgen voor de lange termijn onbekend zijn, want nooit eerder werd op deze manier gewerkt.

Toestemming

De Israëlische regering heeft met producent Pfizer een overeenkomst gesloten voor deelname van de bevolking aan een genetisch medisch experiment. Dit is gebeurd zonder dat hun toestemming is gevraagd.

Er is afgesproken dat het farmaceutische bedrijf van Israël alle medische informatie zou ontvangen zonder toestemming van de proefpersonen. Deze overeenkomst is niet transparant, maar moet dit wel zijn op basis van de principes van Neurenberg.

Een verdere eis is dat het experiment zonder lijden of lichamelijk letsel moet plaatsvinden.
Ze zeggen dat het bekend is bij de regering dat de behandeling na vaccinatie veel doden, verwondingen en ernstige schade (inclusief invaliditeit en verlamming) veroorzaakt, maar dat
de regering desondanks geen onderzoek naar de zaak doet.

Het is interessant dat het ministerie van Volksgezondheid openlijk wel erkent dat 41% van het gevaccineerde, militaire, educatieve en medische personeel leed aan ernstige en levensbedreigende bijwerkingen.

Een ander principe is dat de persoon die verantwoordelijk is voor het experiment bereid moet zijn in elk stadium te stoppen als het lijkt dat de behandeling zal leiden tot letsel, invaliditeit of overlijden van de proefpersoon. Het is al bewezen dat veel mensen stierven door de behandeling, gewond of gehandicapt raakten, maar desondanks gaat de Israëlische regering door.

Druk uitoefenen

De regering en instanties oefenen druk uit op werknemers door te dreigen hen geen loon uit te betalen als zij niet zijn gevaccineerd. Daarnaast wil de minister van Volksgezondheid zelfs een wet uitvaardigen die niet gevaccineerden verhindert naar hun werk te gaan. En er is de dreiging van het weigeren van werkloosheidsuitkeringen!

Ook oefent de regering sociale druk uit, door te dreigen met het verhinderen van toegang tot recreatie en andere openbare diensten. Er rijden zelfs voertuigen met omroepsystemen door de straten om mensen op te roepen om zich te laten vaccineren. Ook doen de zorgverzekeraars mee met agressieve telefoontjes en plannen ze afspraken voor vaccinaties zonder dat de verzekerde dit wil.

De burgers eisen onmiddellijke stopzetting van de toediening van vaccins aan het Israëlische publiek. Ze willen ook dat de regering de instructie krijgt om alle wetgevende procedures te stoppen die in strijd zijn met het principe van geïnformeerde toestemming bij het krijgen van het vaccin. Ook moet het stoppen met het groene paspoort (voor niet gevaccineerden) en het vrijgeven van namen van degenen die niet zijn gevaccineerd aan lokale autoriteiten. En tenslotte op te treden tegen iedere vorm van vaccinatiedwang en discriminatie van ongevaccineerden.

Link naar klacht ingediend in Den Haag.

Fotokopie van de klacht bij de Rechtbank Den Haag

Tien punten Neurenberger Code

Hier vind je de 10 punten.

 

Rob Vellekoop, 20 augustus 2022

1 Comment

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Ik heb ook nog iets waar de Joodse gemeenschap fel tegen gekant zijn.
  Een boa en politie die houden je staande,het eerste wat er gevraagd wordt is—-HALT POLITIE JE ID KAART!!.
  Dat zijden de Duitse bezetter vroeger in de WO2 ook,anno 2022 is dat nog steeds zo.
  Vragen die lui nou niet eens af wat dat doen bij de oudere mensen en joodse mensen onder ons?

  Eben over dat covid troep wat men massaal in de mens heeft gespoten….van het begin waren er al een grote groep joodse mensen die faliekant tegen waren,het is dus weer gebleken dat je door lui gecommandeerd wordt en voor de gek gehouden bent….niet te vergeten ook nog een—-PROEF KONIJN!!
  Heb zelf hier ook al over weg geschreven met als gevolg dat je legaal of illegaal afgetapt wordt door de NSB staats lieden die het ook niet schuwen om de wet te overtreden en of te omzeilen…laten we daar ook geen doekje om winden.

  Dank aan mensen zoals…W van E.!

  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.