Jensen Show weet niet of #chemtrails bestaan

Omdat het een hot topic is heeft ook Jensen besloten aandacht te besteden aan het verschijnsel vliegtuigstrepen of chemtrails. In een bijna 60 minuten lang durende show geeft Jensen aan dat hij ‘het niet weet’. Na zijn oproep daartoe hebben veel mensen hun commentaar gestuurd over dit verschijnsel in de hogere sferen. Deze reacties bespreekt hij en daarin zit de clou van zijn verhaal. DLM Plus biedt Robert Jensen eveneens een reactie op chemtrails aan via dit artikel.

Weet het niet

Veel alternatieve nieuwsmedia hebben het maar moeilijk met ‘chemtrails’. Eerder gaven we al ons commentaar op artikelen van Gezond Verstand en De Andere Krant over dit onderwerp.

Jensen bekent dat ook hem regelmatig is gevraagd te komen met een bijdrage over chemtrails.

In de twaalfde minuut van de Jensen Show aflevering 497 geeft hij hierover aan dat hij het niet weet. Als oplossing laat hij daarom de inzenders aan het woord via hun bijdragen over de ‘vliegtuigstrepen’. Interessant daarbij vind ik dat wat hij tussen de reacties door toevoegt of aangeeft. Ik geef een paar aanvullingen.

Ergens rond de twintigste minuut van de show zegt hij dat de vijand wil dat we ergens in meegaan. Hij vergelijkt chemtrails met het Q-verhaal. Jensen is ervan overtuigd dat de tegenstander het Q-verhaal in omloop heeft gebracht. En voegt hij toe, met het ‘Cojona’-verhaal zijn mensen heel duidelijk bang gemaakt met het virus. Afsluitend:”We moeten altijd op de hoede zijn voor psychologische bespeling’.

Na 24 minuten spreekt Robert zijn gevoel over het onderwerp uit. Mijn gevoel is op dit moment, zegt hij, dat ze het lokaal kunnen, en dat ze het niet zo groot kunnen doen zoals sommige mensen denken.

Rond de 34e minuut in de show herhaalt hij zijn twijfels en zegt:”In hoeverre word je niet bespeeld met die chemtrails? Net als het Q-verhaal?”

Reacties

Vervolgens leest hij een groot aantal reacties voor van mensen met een mening over dit verschijnsel in ons luchtruim. Ondanks het aantal reacties gaan al deze mensen uitsluitend door op de vliegtuigstrepen en is er geen enkele commentator die zich werkelijk in het onderwerp schijnt te hebben verdiept. Opvallend is wel dat er een aantal piloten aan het woord komen die allemaal aangeven dat volgens hen de burgerluchtvaart niets met chemtrails te maken heeft.

Op dat moment wordt de kritische lezer gewekt.

In zowel het artikel van Gezond Verstand als De Andere Krant kwam dit ook als boodschap naar voren. Het lijkt alsof deze media niet verder willen gaan, dan dat er hoogstens sprake kan zijn van weermodificatie. Punt.

Maar dat is nu net de clou van de zaak. Het chemtrailverschijnsel gaat veel verder, is veel meer omvattend dan wat strepen in de lucht. En nog veel ernstiger.

Vandaar onze reactie.

Onze reactie

Uit het onderzoek van Fred Teunissen komt een aanpassing van de atmosfeer naar voren, die veel verder gaat dan we voor mogelijk houden, veel uitgebreider dan wat strepen in de lucht. Het is jammer dat Jensen niet de uitgebreide bewijsvoering van het boek ‘Hemel onder vuur’ bespreekt.

Gebaseerd op een rapport van de US Airforce vormen chemtrails juist een schakel in een complex geheel van technologieën, schrijft Teunissen in hoofdstuk 4 van zijn voortreffelijke boek.

Kijk maar even naar dit plaatje.

De afkorting GWN (Global Weather Network) staat voor een netwerk van computers, satellieten, ionosferische heaters en verbindingslijnen voor de communicatie. ‘Dit is een wereldomspannend netwerk van samenwerkende systemen.’ Als systeemonderdelen noemt het rapport onder andere weerspecialisten, wereldwijde toegangspoorten van observaties en weersvoorspellingen, weermodificatie model en interventietechnologie.

Zoals je uit het plaatje kunt afleiden (punt 5) worden niet alleen vliegtuigen ingezet, maar ook lasers en deltavormige toestellen, wat onbemande toestellen kunnen zijn die voor de radar slecht zichtbaar zijn (UAV’s of Uninhabited Aerospace Vehicles).

De belangrijkste reden van het in de atmosfeer brengen van energie/chemicaliën is deze elektrisch geleidend te maken. Hiervoor brengen ze minuscule metaaldeeltjes, zoals aluminium, strontium, barium, e.d. in de luchtlagen. Het gaat dus niet in eerste instantie om weersbeïnvloeding.

Door de tropo- en stratosfeer elektrisch geleidend te maken wordt dit een kunstmatige ionosfeer. Door hier elektromagnetische straling doorheen te sturen kunnen de ‘force multipliers’ nieuwe toepassingen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de verspreiding van virussen via aerosols (als biowapen) of het werken met smart dust (nanodeeltjes), ultrakleine stofjes die van vorm kunnen veranderen en met elkaar kunnen communiceren
terwijl ze zich verspreiden in de wolk.
Dan kan ons lichaam op afstand ziek of bijvoorbeeld onvruchtbaar gemaakt worden.

Toepassingen op een rij

– controle van het weer en het milieu
– militaire toepassingen (directed energy warfare)
– elektromagnetische operaties
– biologische en transhumanistische operaties
– geofysieke en planetaire zaken
– ontwikkeling van het surveillancesysteem (wereldwijd)
– detectie van voortstuwingssystemen van ufo’s

Samenvattend

Als conclusie schrijft Fred Teunissen dat onze hemel geïoniseerd wordt (elektrisch geladen), met behulp van aerosols, onder vuur genomen met ionosferische heaters, lasers en elektromagnetische golven. De lucht is gegijzeld als militair terrein en global warming is zowel een excuus als een dekmantel van dit fenomeen.

Voor een uitgebreide toelichting en meer verwijs ik graag naar het boek.

Te bestellen bij de sponsor van DLM Plus, Academy of Happiness.

Lees hier meer artikelen over Chemtrails

Rob Vellekoop, 21 augustus 2022

3 Comments

 1. Ik weet het ook niet en kan dus geen stellige mening vormen. Ik zal het boek eens gaan lezen, hopelijk geeft dat wat meer duidelijkheid.

 2. Ik heb mij intensief bezig gehouden met chemtrails gedurende vele jaren ( vanf ongeveer 2004- )Het viel op zeker moment echt heel erg op dat er geen normale vliegtuigstrepen in de lucht waren en kris kras vliegtuigen( die niet op radar te zien waren!)die strepen aan het trekken waren. Ook het uitwaaieren ,vorm en kleur van die smerige rotzooi…Nee dat zijn geen contrails Velen waren hier ook mee bezig en wereldwijd was er heel veel aandacht voor en mensen deden onderzoek.Op internet is hier heel veel informatie over te lezen geweest en nog neem ik aan.Voor mij staat het vast dat chemtrails real zijn . Natuurlijk proberen ze dit te ontkrachten en te debunken.Dat doen ze al jaren.Het is wel bedenkelijk dat nu een aantal alternatiev media kanalen ( zo noemen ze zich althans) NU deze twijfels gaan verspreiden. Geeft te denken.Maar nogmaals…iedereen die zich echt verdiept heeft in deze materie én vaak omhoog kijkt en observeert weet wel beter. Ik heb massa’s foto’s gemaakt in de loop van vele jaren en info uitgewisseld met mensen die elders in Nederland wonen. Altijd waren er vele dagen waar wij heel goed konden zien dat ze BEZIG WAREN TE TRAILEN. Geen gewone vliegtuigen en geen normale bewegingen .
  Geen twijfel aan .
  WEL aan bepaalde ‘altenatieve media’ ,maar dat speelt ook al langer………..

 3. Wat Jensen betreft ,zie ik meer iemand die zich pas in de laatste jaren in een andere ‘alternatieve richting is gaan bewegen en getriggerd door corona.Ten tijde dat het chemtrails sprayen en het bewustzijn zijn/onderzoeken enz plaats vond..Zat hij nog in het media wereldje met zijn shows. Ik keek er ook weleens naar destijds
  Hij heeft zich niet in verdiept denk ik.Wie weet gaat hij dat nu alsnog doen?
  Nou Robert als je dit leest…DOE DAT VOORAL WEL ..DOE JE OGEN OPEN.
  Groet

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.