Abonnement DLM Plus nieuwe stijl – connecting the dots –

Beste lezer,

Omdat we geloven dat we al meer dan 10 jaar een waardevolle bijdrage leveren aan de alternatieve nieuwsvoorziening bieden we een ‘Abonnement nieuwe stijl aan’.

Vanaf 2011 schrijven we onder het bannier van De Lange Mars.nl en sinds 2017 onder die van DLMPlus.nl. Het belangrijkste kenmerk van onze artikelen is dat we ons niets aantrekken van de trends die de mainstreammedia nemen om daarover de mensheid met ‘nieuws’ bombarderen.

Wat wij doen is het verbinden van de gebeurtenissen tot het grotere plaatje dat over de mensheid uitgerold wordt. In de chaos van informatieboodschappen proberen we een lijn te herkennen die ons vertelt waar we met zijn allen naar onderweg zijn.

Als voorbeeld daarvan is er de coronahoax waarvan we vanaf het prille begin verslag hebben gedaan, omdat dit in het plaatje past van de zaken die ons te wachten staan.
Zo verslaan we op dit ogenblik geo-engineering of `chemtrailing`, als een van de weinige alternatieve media, omdat ook dit een onderdeel is van het grotere plan.

Vanuit inzicht kan de lezer de strategie bepalen, want we zij ervan overtuigd dat we in een razendsnel tempo afdenderen naar een controle-maatschappij die ons wil ontdoen van onze menselijkheid!

Naast het verschaffen van inzicht zoeken we mee naar nieuwe manieren van zelfbestuur en zelfvoorzienend leven en publiceren deze.

Kortom we hopen ook de komende 10 jaar verder te kunnen gaan met ‘connecting the dots’.

Jaarabonnement DLM Plus weekeditie*

Weekeditie per email
Ontvang in het weekeinde een selectie van DLM Plus Nieuws van de afgelopen week

+ Toegang tot alle artikelen van 2013 tot en met 2017 in Delangemars.nl

+ Korting van 5% op de aanschafprijs van boeken van Academy of Happiness.

+ Ontvang gratis het E-boek `Maak jezelf bestand tegen mind control` (winkelwaarde 19,50)

Ja, ik doe mee voor 25 euro per jaar

Hartelijke groet,

 

Rob Vellekoop

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.