Cardioloog Malhotra: ‘1 op 800 geprikten krijgt bijwerkingen’

De Britse cardioloog Aseem Malhotra onderzocht de werking van het mRNA vaccin van Pfizer en kwam tot schokkende bevindingen. Hij publiceerde zijn rapport in de wetenschap dat dit het einde van zijn medische carrière kan betekenen, desondanks wil hij zijn onderzoek algemeen bekend gaan maken. Russell Brand interviewt een moedige dokter.

Risico van schade

In het door Dr Aseem Malhotra gepubliceerde onderzoek in het International Journal of Insulin Resistance doet hij verslag van zijn bevindingen naar de werking van het mRNA vaccin van Pfizer.
Hij trekt in het interview twee conclusies.

Het eerste is dat er een gebrek was aan informatie benodigd voor de instemming van de patiënt met het krijgen van de injectie.

Ten tweede vertelt hij dat een dergelijk risico van schade door het vaccin niet eerder in de geschiedenis van de geneeskunde is voorgekomen. Een op de 800 tot 1000 geïnjecteerden krijgt bijwerkingen.

Daarom vindt hij dat de behandeling hiermee gestopt moet worden totdat er een uitgebreid onderzoek heeft plaatsgevonden naar Pfizer’s originele trials en wereldwijde rapportage van de bijwerkingen.

Trials

Dr Aseem vertelt Brand dat een drietal wetenschappers van de universiteit van Stanford de originele trials van Moderna en Pfizer hebben bekeken.

Zij kwamen tot de schokkende conclusie dat tijdens de trials al bleek dat het vaccin meer kwaad dan goed zou doen.

Desondanks vormden en vormen ze nog steeds de basis voor de wereldwijde uitrol van de vaccinatiecampagne van het mRNA middel.

In een vraaggesprek met Robert Kennedy vroeg deze hem of de publicatie van zijn bevindingen geen carrière-zelfmoord is. Malhotra vindt echter dat hij niet kan doorgaan als dokter zonder de waarheid te vertellen.

Sterker nog hij gaat er een stapje bovenop doen. Hij is namelijk van plan een campagne te gaan voeren om deze informatie breed te verspreiden. Myocarditis blijkt een van de meest voorkomende bijwerkingen.
(Nota bene de Hartstichting beweert op de website:”Het is niet nodig om je hier zorgen over te maken, want myocarditis komt maar heel erg zelden voor na een coronaprik.”)

Pfizer

Pfizer heeft al eerder publiekelijk toegegeven dat ze nooit veel mensen hebben getest, zegt Russell Brand.

Tijdens een hoorzitting van de commissie van het Europarlement over covid antwoordt mevrouw Small van Pfizer op de aan haar gestelde vragen. Nederlands Europarlementariër Roos vraagt haar: “Werd het Pfizer covidvaccin getest op het stoppen van de overdracht van het virus voordat het op de markt werd gebracht?

De Pfizer vertegenwoordiger Small antwoordt hierop:
“Over het stoppen van immunisatie voordat het vaccin op de markt gebracht werd, nee, we moesten met wetenschappelijke snelheid [handelen] om te begrijpen wat er op de markt gebeurt.”

Hier kan je alles over de hoorzitting teruglezen.

Interview met cardioloog Dr Aseem Malhotra

Dr Malhotra’s onderzoek vind je hier

 

Rob Vellekoop, 23 oktober 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.