Ontgiften voor gevaccineerden

De meeste lezers van DLM Plus hebben zich waarschijnlijk niet laten vaccineren, maar heel veel van onze medemensen hebben dit wel laten doen, uit goedgelovigheid in en dankzij de angstcampagnes van de overheid. Ik vind dat deze mensen een helpende hand nodig hebben, zeker als hun gezondheid verslechtert. Voor hen is deze aanzet om het spike-eiwit uit het lichaam te verwijderen bedoeld.

Ontgiften

Het is niet eenvoudig op het internet te vinden, maar het is er natuurlijk wel. Aanbevelingen van artsen en holistische behandelaars voor het ontgiften na de (herhalings)prik. Het World Council for Health (WCH) heeft in het Nederlands een folder uitgegeven die via de hieronder gegeven pdf-links zijn te downloaden.

Globaal zou je de inhoud kunnen samenvatten als dat je het immuunsysteem moet stimuleren met voedingssupplementen en gezonde voeding. Daarnaast zijn er specifieke vitamines en kruiden die je extra kunnen helpen tegen de gevolgen van de vaccinatie tegen covid of tegen ‘shedding’. Van het laatste kan sprake zijn door de overdracht van gevaccineerden naar niet gevaccineerden.

Het belangrijkste gevolg van het vaccin is het spike-eiwit. Dit eiwit is onderdeel van het Covid-19 virus en wordt geproduceerd in onze lichamen na de prik. Het kan circuleren in ons lichaam waarbij het schade aan cellen, weefsels en organen veroorzaakt. Het council weet niet hoe lang het spike-eiwit in ons lichaam blijft, de aanbevelingen in de folders zijn ervoor om de lading van deze eiwitten te verminderen.

Veel mensen kunnen geen medische hulp vinden voor ziektes, spikopathy genoemd, die samenhangen met het spike-eiwit. Daarvoor is deze ontgiftingsinformatie niet bedoeld. Zij hebben bijwerkingen na de prik gekregen, hebben ‘Long Covid’ of het Post Covid-Injectie Syndroom (pCoIS). Specifieke info hierover kan je hier vinden.

Spike-eiwit

Het spike-eiwit is volgens het WCH een giftig onderdeel van het virus. Het onderzoek hiernaar is aan de gang. Dit eiwit wordt gelinkt aan de bijwerkingen van het vaccin, zoals:

– bloed stolsels,
– neurologische stoornissen,
– longontsteking en
– myocarditis.

In een Japans onderzoek van het Pfizer vaccin kwam naar voren dat 48 uur na de vaccinatie, vaccindeeltjes door verschillende weefsels in het lichaam reisden en dus niet bleven in het geïnjecteerde lichaamsdeel. Hoge concentraties werden aangetroffen in lever, beenmerg en eierstokken. Uit steeds meer onderzoek van spikopathy blijkt dat ontstekingen en stolsels in alle weefsels voorkomen waarin het eiwit zich ophoopt. Het kan schade veroorzaken als het niet uit het lichaam wordt verwijderd.

Oplossingen

Gelukkig zijn er gemakkelijk verkrijgbare natuurlijke oplossingen om de spike-eiwit hoeveelheid te verminderen.

Er zijn spike-eiwitremmers die de verbinding remmen van het spike-eiwit aan menselijke cellen, terwijl andere het spike-eiwit neutraliseren zodat het geen schade meer kan aanrichten aan menselijke cellen.

Voorbeelden:

Spike-eiwitremmers: Prunella vulgaris, dennennaalden, emodine, paardebloembladextract, ivermectine

Spike-eiwit neutralizers: N-acetylcysteïne (NAC), glutathion, venkelthee, steranijsthee, dennennaaldthee, sint-janskruid, smeerwortelblad, vitamine C.

De meeste informatie is terug te vinden in onderstaande folders en op deze pagina.

Ontgiften – Folder 1

Link naar folder 1 en 2

Ontgiften – Folder 2

Link naar folder 1 en 2

 

Rob Vellekoop, 4 februari 2023

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door en verklein de kans dat het bericht gecensureerd wordt.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.