Corona-leugen stort in elkaar, Thailand wil contract met Pfizer opzeggen

Na drie jaar lijkt de c-hoax eindelijk duidelijk te worden. Het eerste land ter wereld Thailand wil het geheime contract met Pfizer opzeggen omdat ze vinden dat ze bedrogen zijn. Dit nadat de kroonprinses van het land in coma is geraakt. Het is nodig dat iedereen dit nieuws deelt, machten zullen er alles aan doen dit tegen te houden.

Kroonprinses

De Thaise kroonprinses die ongeveer een maand geleden na het krijgen van haar booster in elkaar is gezakt ligt nog steeds in coma, aldus Dr Bhkadi. De 44-jarige prinses had de herhaalprik gekregen 23 dagen na haar eerste shot. De koninklijke familie had van medische raadgevers te horen gekregen dat dit te maken had met een bacteriële infectie. Het is echter meer waarschijnlijk dat zij het zoveelste slachtoffer is van het vaccin.

Op uitnodiging van de topadviseurs van de Thaise koning bezocht Bhakdi zijn geboorteland om zijn visie op de zaak te geven. Hij vond de door de medische adviseurs gegeven diagnose van de ziekte van de prinses ‘belachelijk’, want een bacteriële infectie kan dit nooit veroorzaakt hebben, zegt hij.

Net als zovelen lijden aan de gevolgen van de vaccinatie, zo gaat Bhakdi ervan uit dat de prinses ook slachtoffer is geworden.

De professor kreeg hiermee na drie jaar strijd tegen het vaccin voor het eerst gelegenheid te praten met adviseurs van een regering. Hij publiceerde rapporten over het vaccin om mensen hiertegen te waarschuwen, maar werd overal geblokkeerd door de mainstreammedia en geen regering wilde hem spreken.

In Thailand vertelt Bhakdi aan de adviseurs dat de covid-19 agenda ‘fake’ is. Hij kon bewijzen dat de vaccinaties waren gebaseerd op fraude. Volgens hem verklaarde de EMA dat veiligheidstesten nooit uitgevoerd zijn, omdat ze nooit nodig geacht waren.

Na zijn verhaal gehoord te hebben, beloofden ze de gepensioneerde prof dat Thailand het eerste land  ter wereld zal zijn, dat het geheime contract met Pfizer ongeldig zal verklaren, waardoor de geneesmiddelengigant terug zal moeten betalen de miljarden aan de Thai waarmee het land de mensen zal compenseren die hun bestaan door het vaccin verloren hebben.

Sneeuwbaleffect

Als Thailand inderdaad het contract met Pfizer opzegt zal dit een sneeuwbaleffect hebben waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Voor de geneesmiddelengiganten staat veel op het spel. Zij hebben met regeringen wereldwijd geheime contracten gesloten waarin in ieder geval clausules zijn opgenomen waardoor zij niet aansprakelijk zijn voor de gevolgen van vaccinatie. Ook Nederland heeft een dergelijk contract, dat De Jonge destijds tot staatsgeheim heeft verklaard.

Als op basis van het bedrog dat steeds meer aan het uitkomen is, namelijk dat het vaccin mensen ziek maakt in plaats van geneest, landen hun contracten massaal opzeggen, vervalt eveneens de aanprakelijkheidsclausule. Dan zullen de mensen die zich hebben laten vaccineren zich eveneens vreselijk bedrogen voelen en claims indienen.

De kans is groot dat Big Pharma er alles aan zal doen dit tegen te gaan. Verspreiding van dit bericht per email kan dus helpen deze info de wereld in te krijgen.

Sucharit Bhakdi

About Sucharit Bhakdi, MD

 

 

> Video via Telegram van Bhakdi

> Meer corona-nieuws vind je hier.

> Meer van Bhakdi hier

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door en verklein de kans dat het bericht gecensureerd wordt.

Rob Vellekoop, 5 februari 2023

3 Comments

  1. Deze gebeurtenis laat goed zien hoe we met z’n allen zijn weg-gezet. Er zijn al naamloos velen gestorven door de gifspuit van Pfizer en niets mag worden onderzocht. Maar dan is er ergens in de wereld een rijk en dom prinsesje dat na de derde prik sterft…en dan gaat het balletje rollen. Een heel klein stukje maar want Klaus Schwab heeft niet alleen Pfizer en de meeste parlementen maar ook de mainstream media in zijn bioscoop-broekzak.

    Dr. Bhakdi is een vakbekwame en dappere vent die zich nooit de mond heeft laten snoeren. Daarom moet hij in maart in Duitsland vóórkomen wegens “Volksverhetzung”, “Antisemitismus” en “Holocaust Relativierung”….ook kromme stokken geven rechte slagen.

  2. De duurste mensen zijn degenen die niet te koop zijn. Daarom zitten er zo veel goedkope mensen in de koninklijke familie en in de politiek.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.