Gewone mensen winnen geen oorlogen, zij zijn kanonnenvoer in het spelletje van anderen

Gelukkig zijn er ook nog politici die verstandige dingen zeggen en aangeven dat het werkelijke probleem oorlogszuchtige leiders zijn die de levens van miljoenen mensen op het spel zetten. We geven het woord aan het Ierse EU-lid Clare Daly in het Europarlement en senator Tulsi Gabbard tijdens de anti-oorlogsdemo in Washington.

Kanonnenvoer

Nu de oorlog in Oekraïne al een jaar aan de gang is, zouden overal stemmen moet opgaan die vragen om een staakt-het-vuren en vrede. Deze resolutie drijft ons in de tegenovergestelde richting. Daarom stemde ik er trots tegen.

Het borduurt voort op de meest recente leugen dat het over het verdedigen van Oekraïne gaat, het gaat echter over ‘Oekraïne moet winnen’.

Wat betekent dit eigenlijk?

In april 2021 lag er een deal op tafel die ervoor zorgde dat Rusland zich zou terugtrekken in ruil voor het niet-NAVO-lidmaatschap van Oekraïne, maar Oekraïne’s Westerse vrienden, maar killer-clown Boris Johnson, en de NAVO vertelden hen om te blijven vechten.

Het resultaat:
*zes steden verwoest,
*vier provincies illegaal geannexeerd,
*108 miljard Euro aan hulp, die de mensen van Oekraïne zullen terug moeten betalen gedurende tientallen jaren,
*wereldwijde voedsel- en energiecrisis

Is dit winnen?

Gewone mensen winnen geen oorlogen, zij zijn kanonnenvoer in de spelletjes van anderen.

En jullie kunnen hier ‘overwinning’ roepen zoveel als jullie willen, maar er is geen overwinning in het graf en alleen graven komen door deze dwaasheid.

Het wordt tijd voor mensen en de zwijgende meerderheid van heel Europa om de straat op te gaan dit weekeinde en vrede te eisen en een einde aan de oorlog.

Toespraak van het Ierse lid Clare Daly  op 16 februari tijdens een zitting van het Europarlement.

‘Ordinary people don’t win in #wars, they are cannon fodder in the games of others.’ https://t.co/BU0nksyz6X

Winnen

En inderdaad zijn het afgelopen weekeinde op tientallen plaatsen grote vredesbetogingen geweest. Op een daarvan sprak senator Tulsi Gabbard in Washington.

Zij stelt dat de vernieuwde wapenwedloop die aan de gang is alleen maar kan leiden tot een nucleaire holocaust. De koude oorlog met Rusland en China kan alleen die bestemming hebben. Ze waarschuwt dat de proxyoorlog tegen Rusland kan leiden tot een directe oorlog tussen de Russen, de VS en de NAVO. Waarbij Rusland het land is dat over de grootste voorraad kernwapens bezit.

Ze noemt het pure krankzinnigheid: machtige mensen die praten over het voeren van een dergelijke oorlog en hem nog denken te winnen ook.

Tulsi roept de mensen op samen op te staan tegen de oorlogszuchtige politici van zowel Democraten als de Republikeinen. Ze zegt ze zouden het volk moeten dienen, in plaats van hun meesters van het militair industrieel complex.

“De enige manier om hen te stoppen, is samen onze stemmen te verheffen en ‘Nee’ te zeggen, we laten ons niet door jullie vernietigen!”

“Neem de macht terug en gebruik het oorlogsgeld voor vrede en welvaart en vrijheid. Laat de vonk van liefde, die in elk van ons is, de inspiratie zijn en de brandstof die ons moed geeft om te vechten tegen deze machtige entiteiten in de wetenschap dat ons doel juist en noodzakelijk is.”

 

Rob Vellekoop, 21 februari 2023

 

1 Comment

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Toespraak van Poetin:

  Rusland klaar om zijn door God gegeven soevereiniteit en onafhankelijkheid te beschermen,zegt de geleerde, een in Londen gevestigde analist voor buitenlandse zaken en voormalig voorzitter van de commissie Internationale Zaken van de denktank Bow Group,die als een van de eersten voorspelde dat Rusland de Westerse sancties zou overwinnen.
  De toespraak van Poetin gaf aan dat Rusland op weg is naar een zelfvoorzienende economie.

  Wat zijn uw persoonlijke indrukken van de toespraak van de president?

  De indruk van de toespraak van president Vladimir Poetin is dat hij opnieuw bewees dat hij een opmerkelijke, ik zou zeggen, uitstekende leider van zijn volk en zijn land is door deze goed afgeronde toespraak te houden.
  Naar mijn mening bleef er geen middel onbeproefd.
  Hij behandelde elk aspect van de activiteit van het land,het sociale aspect,het spirituele aspect,het militaire aspect,het technologische aspect,het economische aspect.
  Je kunt het een naam geven.
  Ik bedoel,hij staat erom bekend een zeer coherente en beknopte spreker te zijn.

  Maar deze toespraak werd gehouden op een heel belangrijk moment in de geschiedenis,niet alleen voor Rusland, maar voor de hele wereld.
  En door deze toespraak te houden,dit is mijn interpretatie van de toespraak,is dat president Vladimir Poetin een heel duidelijke verklaring aflegde dat Rusland onder zijn heerschappij niet wil vechten met Oekraïne of enig ander land,maar Rusland wil niet zijn onderworpen of gebruikt of gemanipuleerd worden door externe actoren.
  Misschien was dat een toespeling op de Verenigde Staten en hun hegemonische honger.

  Ik denk dat dit heel cruciaal en heel belangrijk is in deze echt geglobaliseerde wereld waarin landen als Rusland “nee” zeggen tegen inmenging in hun interne aangelegenheden.
  Landen als Rusland zeggen “nee” tegen de pogingen van andere landen en andere mensen om hen te vertellen hoe ze zichzelf moeten besturen en hoe hun samenlevingen moeten worden bestuurd. Want zoals president Vladimir Poetin ook zei,terecht zei tijdens zijn toespraak,Rusland is een wereld op zich.
  Het is een aparte beschaving die bepaalde waarden uit het verleden en van haar voorouders heeft geërfd, en die bereid is te voldoen aan de normen die door hun voorouders zijn gesteld.

  En in dit specifieke opzicht zal ik verwijzen naar de spirituele ondertoon van zijn toespraak ,toen hij een onderscheid maakte tussen het westerse begrip van de samenleving waar, volgens Friedrich Nietzsche, “God dood is”, en we weten wat de westerse samenlevingen doen,lieten ze religie letterlijk varen en probeerden ze verschillende sociale constructies te creëren die niet alleen indruisen tegen de Bijbel,niet alleen de Thora,niet alleen de Koran,maar constructies die indruisen tegen een spiritueel of zelfs een religieus leven.
  Dat onderscheid is gemaakt.

  En ik denk dat dat de belangrijkste basis van de toespraak was,door te zeggen dat “we niet bereid zijn om iemand zonder doel te bevechten.
  Maar ons doel is om onszelf,onze cultuur,in stand te houden en we willen niet omarmen wat ergens anders als norm wordt gesteld, omdat we het hier niet mee eens zijn.” En ik denk dat elk mens,elke soevereine natie deze keuze zou moeten hebben,een door God gegeven keuze,om zijn eigen beslissing te nemen over zijn toekomst en hoe de samenleving en het land zich zouden moeten gedragen als een soevereine entiteit binnen de internationale samenleving of de kader van de internationale gemeenschap.

  Rusland zal zijn kinderen beschermen tegen westerse spirituele ‘degradatie,degeneratie’: Poetin.
  Hoe wordt het adres in het Westen aangenomen? Wat voor reactie verwacht je te volgen?

  Het lijdt geen twijfel dat in het Westen de woorden van president Vladimir Poetin verkeerd zullen worden geïnterpreteerd,deze toespraak belachelijk zal worden gemaakt,bepaalde woorden en spraakfiguren uit hun verband zullen worden gehaald om Rusland af te schilderen als een terroristische staat, een staat die een agressor is,wat niet het geval is, en ook om Rusland af te schilderen als een falende staat, om deze toespraak tegen Rusland te keren.

  Omdat ik,gezien de huidige sfeer van vijandigheid en Russofobie in het Westen,niet zou verwachten iets objectiefs over Rusland te horen of te lezen.
  We weten dat elke beoordeling, zelfs die van de zogenaamde Russische experts in het Westen, niet gebaseerd is op waarheid of feiten.
  Het is gebaseerd op westerse verbeelding. Het is gebaseerd op de westerse behoefte om zichzelf te behouden in tegenstelling tot ‘de ander’. En in dit specifieke geval is ‘de ander’, de vijand, de vijand Rusland. Het Westen heeft, om zijn zogenaamde, waargenomen ‘eenheid’ te behouden, een reële of ingebeelde dreiging nodig die de westerse landen of het collectieve Westen verenigd houdt.
  Ik verwacht dus niets goeds, niets objectiefs van de Westerse pers.
  Ik denk dat deze toespraak belachelijk zal worden gemaakt en tegen Rusland zal worden gebruikt,en dat het zal worden gebruikt als een excuus om het conflict in Oekraïne te blijven aanwakkeren.

  Poetin: Rusland toonde jarenlang bereidheid tot dialoog met het Westen, maar werd genegeerd en afgewezen.

  We moeten in gedachten houden dat Rusland een kernmacht is en dat er een reden is waarom veel landen over de hele wereld een nucleair arsenaal hebben.
  Ik bedoel, wat is het doel van de Verenigde Staten met een nucleair arsenaal?
  Wat is de reden waarom Israël een nucleair arsenaal heeft? Wat is de reden dat Frankrijk een nucleair arsenaal heeft? Ik bedoel,de reden voor het hebben van een nucleair arsenaal is om niet verslagen te worden op het slagveld.
  Mijn zorg is,en ik vermoed dat ik er vrijwel zeker van ben dat dit zal worden gebruikt als een bedreiging voor het Westen,dat president Vladimir Poetin het Westen bedreigde door deze woorden te zeggen.

  Maar laat me je een voorbeeld geven. Laten we onze fantasie gebruiken.
  Je bent een vrouw en je gaat naar huis na een late première in het theater en je woont toevallig in een niet zo fijne buurt en je hebt pepperspray of een pistool.
  Op weg naar huis begint iemand je te volgen en probeert je ineens kwaad te doen of je te verkrachten. Voordat je die persoon aanvalt,zul je zeggen “luister,laat me met rust want ik heb een wapen, ik kan je kwaad doen.
  Dus ik geef je de tijd om je gewelddadige intentie,je intentie jegens mij,te heroverwegen, zodat je afstand kunt nemen van die slechte intenties jegens mij. Maar als u probeert mij kwaad te doen, kunt u er zeker van zijn dat ik middelen heb om u kwaad te doen en te voorkomen dat u mij kwaad doet.
  Dit is wat elke kernmacht zou zeggen.”

  Poetins toespraak: van de economische groei en militaire vooruitgang van Rusland tot de nieuwe START-opschorting.

  En nogmaals,laten we onze fantasie gebruiken over langeafstandswapens.
  Hoewel in het Westen de leidinggevenden van de EU en de NAVO zeggen dat het leveren van wapens aan Oekraïne geen manier is om de zaken te laten escaleren,laten we ons voorstellen dat u een vreedzaam leven leidt met uw gezin, met uw kinderen, met uw vrouw, uw man, enz. ., en je weet toevallig dat iemand die naast je woont bereid is om je kinderen te vermoorden,om je familie kwaad te doen.
  En deze persoon nodigt expliciet andere mensen uit en die andere mensen brengen verschillende wapens,verschillende gereedschappen mee zodat deze persoon je op verschillende manieren kan schaden. En het wordt openbaar gemaakt dat “op een dag zal ik je kwaad doen.”
  Dus wat zou jij doen? Zou je op je handen gaan zitten wachten tot je hele familie is geschaad en afgeslacht,of zou je je gedragen als een gezinshoofd? U zou uw gezin beschermen voordat iemand toeslaat en uw kinderen kwaad doet.

  De kern van de zaak ligt in de westerse leugens,wanneer ze zeggen dat deze speciale militaire operatie niet was uitgelokt. Het is niet waar.
  We weten uit verschillende verklaringen van de secretaris-generaal van de NAVO, de heer Stoltenberg,dat ze Oekraïne bewapenden vanaf 2014. We weten uit het interview met Angela Merkel en president François Hollande dat de akkoorden van Minsk slechts een voorwendsel waren om het regime in Kiev de tijd te geven om zich voorbereiden,hun leger trainen,Rusland aanvallen of een conflict met Rusland beginnen.
  Ik koop het niet.

  Ik neem dit niet als een geldig startpunt om mijn wiskundige oefening te beginnen door de situatie ter plaatse te beoordelen.
  Als we weten dat dit vooraf was voorbereid door het Westen,dat het schrift aan de muur hing en dat ze Oekraïne nu van brandstof voorzien met nieuwe wapens – nu horen we over tanks,we horen over straaljagers,hoewel de West-Europese landen op dit moment nogal terughoudend om deze jets te leveren, maar niet omdat ze rationele actoren zijn.
  Het is uit het feit dat ze geen jets hebben.

  In de Britse pers waren verschillende legermannen vrij expliciet over het feit dat ze deze jets niet hebben om Oekraïne te voorzien.
  Het is dus geen gebaar van goede wil van het Westen.
  Het is een simpel feit dat ze bijna geen munitie meer hebben,ze geen wapens meer hebben,ze geen tanks meer hebben, ze geen vliegtuigen meer hebben,want anders zouden ze ze jets geven. Ze zouden Oekraïne van die jets voorzien.

  Veiligheidsconferentie München 2023: een oefening in Westers zelfbedrog .

  En tegelijkertijd zegt de huidige premier van het Verenigd Koninkrijk, de heer Rishi Sunak, op de Veiligheidsconferentie van München,en hij is trots op zichzelf door te zeggen dat het VK bereid is om het eerste land in het Westen te zijn dat Oekraïne voorzien van langeafstandsraketten.
  Dus als het geschrift weer aan de muur hangt en het doel van een langeafstandsraket is om een ​​aanval uit te voeren op het grondgebied van Rusland,dan heeft Rusland en elk afzonderlijk land dat in de plaats van Rusland zou zijn geweest,het volste recht om te beschermen zelf. Mijn interpretatie is:”Ik wil dit conflict niet hebben,maar ik zal doen wat nodig is om te behouden,om mezelf te behouden als een land, als een soevereine entiteit.”

  Zouden de Verenigde Staten,of China,of welk ander land dan ook, volkomen tevreden zijn met het feit dat iemand het probeert aan te vallen en niets zou doen om zichzelf te beschermen?

  Ik bedoel,er is een Mexicaans kinderspel voor kinderen waarbij je een enorme mascotte uit de muur laat hangen,gevuld met snacks en snoep.
  En de persoon met de blinddoek probeert deze mascotte die aan het plafond hangt te slaan met een honkbalknuppel,of met een stok om hem open te pletten.
  Ze noemen het een piñata. Ik heb begrepen dat het Westen idealiter zou willen dat Rusland deze specifieke pinata is,deze mascotte die aan het plafond hangt,wetende dat iemand erop gaat slaan met een knuppel of een stok en niet bereid is om op de een of andere manier wraak te nemen of zichzelf te beschermen tegen de slag. Maar het echte leven werkt niet op deze manier.

  En dat zal zeker niet het geval zijn als het gaat om Rusland,dat een kernmacht is. Mijn interpretatie van deze opmerking is dat “als u zich er niet van bewust bent dat we een groot land zijn,goed uitgerust land als het gaat om militaire middelen,ik u er alleen maar aan wil herinneren dat als u bereid bent om een ​​land dat grenst aan ons met langeafstandsraketten, met de bedoeling ons territorium aan te vallen,dit betekent oorlog,en dit betekent dat we de dreiging zo ver mogelijk moeten terugdringen.”
  Het is duidelijk dat de westerse militairen zich terdege bewust zijn van dit feit,omdat elk land in de plaats van Rusland hetzelfde zou doen om een ​​dreiging van zijn grenzen terug te dringen.
  Zo houden landen hun omgeving veilig.
  Maar helaas denk ik dat het Westen in een bepaalde gemoedstoestand verkeert,wat ik hybris zou noemen, dat ze spreken over het feit dat elk land het recht heeft om veilig te zijn.
  Elk land kan lid worden van de NAVO-alliantie,omdat het een vreedzame organisatie is. Maar tegelijkertijd houden ze er geen rekening mee dat als ze in de Russische schoenen zouden hebben gestaan, ze precies hetzelfde zouden doen als Rusland doet.
  En mijn grootste zorg is dat als de Verenigde Staten in de schoenen van president Poetin of Rusland zouden staan,we al een Derde Wereldoorlog zouden hebben.

  Biden’s Warschau-reis:Polen moe van Amerikaanse oorlogszucht,zien Rusland niet als bedreiging, zegt Poolse waarnemer.

  Poetin verklaarde dat Rusland met succes de storm van sancties van het Westen had doorstaan, waarbij hij benadrukte dat het Russische BBP vorig jaar slechts met 2,1% was gedaald,ondanks ongekende beperkingen.
  Hij verklaarde ook dat de initiatiefnemers van sancties zichzelf straften door thuis hogere prijzen aan te wakkeren.
  Wat is uw oordeel over de uitspraken van Poetin over sancties?
  In hoeverre hebben sancties een averechts effect gehad op het Westen?

  Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik de eerste persoon was die een rapport opstelde toen ik bij de denktank van de Bow Group zat,met verschillende andere bijdragers uit de Verenigde Staten, Oekraïne,Italië en ook Polen,waar ik vanuit wetenschappelijk oogpunt heel duidelijk dat sancties Rusland geen kwaad zullen doen.
  Natuurlijk kunnen we spreken van kleine schade aan de economie vanwege het simpele feit dat het land zich moet aanpassen aan de nieuwe realiteit,maar tegelijkertijd hing het op de muur.

  En uit mijn verslag blijkt duidelijk dat Rusland al in 2014 zijn verschuiving of spil naar Azië, naar het Midden-Oosten, naar Afrika begon,omdat ze wisten dat het Westen, Europa, de Verenigde Staten – het Westen een onbetrouwbare partner is,dat ze eerder of later hun invloed in de relatie met Rusland zullen gebruiken om Rusland schade toe te brengen of tegen Rusland in te gaan.

  En dit is misschien ook een interessant punt om de Nord Stream II en de Nord Stream I pijpleiding te noemen waar volgens (naamloos),een onderzoeksjournalist uit de Verenigde Staten,een inside job was binnen de NAVO-alliantie, de zogenaamde “familie .”
  En dus als deze beschuldigingen waar zijn,worden we in zekere zin geconfronteerd met het bedrijfsterrorisme binnen de alliantie waar een NAVO-lid – de heer (naamloos),de Verenigde Staten noemde, een misdaad pleegde, een terroristische aanslag pleegde,een terroristische aanslag door het bedrijf om een ander NAVO-lid,dat is Duitsland,beïnvloeden om elke energierelatie met Rusland aan te grijpen, om de bevolking van Duitsland en ook de bevolking van Europa schade toe te brengen door gedwongen te worden om duurder LNG te kopen uit de Verenigde Staten en andere delen van de wereld.

  BRICS bespreekt de hervorming van de wereldwijde politieke en economische architectuur, zegt Zuid-Afrika.

  Want we moeten niet vergeten dat het succes van de Europese Unie gebaseerd was op goedkope energie uit Rusland. Het deïndustrialisatieproces is op zijn plaats.
  Het komt nu langzaam op gang tijdens deze winter,maar de gevolgen van deze gedwongen ontkoppeling van Rusland die in Washington, DC werd georkestreerd, zullen langdurige gevolgen hebben voor het welzijn van de gewone burgers van Europa,omdat ze veel hogere prijzen zullen moeten betalen.

  En sancties tegen Rusland zijn een boemerang. Rusland zal overleven.
  Het Westerse concept van de internationale samenleving is gebaseerd op de gedachte dat de internationale samenleving alleen bestaat uit West-Europese landen en de Verenigde Staten. Maar de wereld is veel groter dan het Westen.
  En Rusland heeft toevallig een goede relatie met mensen in het Midden-Oosten,mensen in Azië, mensen in Afrika,mensen in Latijns-Amerika.

  Dus door dit verhaal te gebruiken dat de Russische economie zal lijden, dat het Westen een economische oorlog voert,economische blitzkrieg,dat de Russische economie zal worden vernietigd,is het een sprookje voor iedereen die bekend is met de economie,iedereen die bekend is met de economie.met de feiten,iedereen die even leest wat er met de Russische economie gebeurt.
  Rusland is niet geïsoleerd.
  Rusland werd gedwongen zijn relatie te beëindigen,voornamelijk ten koste van het Europese volk.

  Nieuwe valutazones krijgen vorm binnen BRICS terwijl het wereldwijde dollarsysteem afbrokkelt,zegt econoom.

  Maar de wereld is veel groter dan het Westen.
  Nu we organisch de multipolaire wereld betreden,is de wereld veel groter dan het Westen, en de wereld is zeker groter dan de Verenigde Staten.
  Er ontstaan ​​nieuwe machtscentra,en ik zou zeggen dat deze speciale militaire operatie komt als een zegen of een Westerse blunder en de druk om het unipolaire moment of de unipolaire wereldorde,de hegemonische wereldorde te behouden,kwam op een heel belangrijk moment in de menselijke geschiedenis.
  Het stelt Rusland in staat om zichzelf te positioneren in de nieuwe wereldorde,in de positie waar het de regels kan creëren, het kan profiteren van de relatie met meerdere beschavingen, meerdere naties en landen over de hele wereld,niet gebaseerd op de geschiedenis van kolonialisme,vernietiging en dood,maar gebaseerd op respectvolle interacties.

  De aardbeving in Syrië en Turkije is een ander goed voorbeeld dat Rusland,hoewel het Westen het Rusland moeilijk probeert te maken,er is om bij de mensheid te zijn,om bij de mensen te zijn, om het echte Rusland te laten zien,niet door middel van woorden en goedkope PR-tactieken.,maar het is er om van vlees en bloed te zijn en om andere landen te helpen overleven. En ik denk dat dit het belangrijkste is in de nieuwe multipolaire wereld: om eerlijk te zijn, om niet van bovenaf naar andere landen en naties, beschavingen, religieuze groeperingen te kijken,maar om een ​​mens te zijn.
  En ik denk dat Rusland keer op keer heeft bewezen dat het niet alleen om zichzelf geeft, maar ook om de mensheid.
  En dit is waarom het ertoe doet.

  Ik denk dat deze zaden van dit humane gedrag in de toekomst voordelen zullen opleveren, ook in zakelijk en economisch opzicht.
  Maar ze bewijzen nu al dat ze een zeer goede investering zijn. Ik bedoel in Afrika, als het gaat om Mali, Burkina Faso.
  Mijn vader komt uit Tanzania,dus ik ben me er terdege van bewust hoe Afrikaanse mensen tegenover Rusland staan,hoe ze [voelen] tegenover het onrecht dat door het Westen wordt opgelegd of uitgevoerd jegens Rusland,want dat zien ze zelf in Rusland.
  Het enige verschil is dat Rusland de middelen en de wil heeft om zichzelf te beschermen, en dat doet het heel, heel goed.
  En vanwege dit feit kan het overal ter wereld respect krijgen,omdat het zichzelf en zijn goede naam beschermt.

  De Russische luchtmachtbasis Khmeimim opent magazijnen om hulp te verlenen aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrië!!

  Poetin heeft aangekondigd dat Rusland zijn deelname aan het New Start-verdrag opschort. Wat is uw reactie hierop? Hoe heeft het conflict in Oekraïne de wapenbeheersing tussen Rusland en de VS beïnvloed?

  Als het gaat om het nieuwe START-verdrag ,denk ik dat president Poetin een voor de hand liggend feit heeft gesteld.
  Ik bedoel, ik kan me niet voorstellen dat een andere analist of weldenkend persoon zou zeggen dat het gerechtvaardigd is dat de Verenigde Staten een inspectie uitvoeren van Russische voorraden en Russische uitrusting in nucleaire zin.
  Ik heb aandacht besteed aan wat hij zei tijdens zijn toespraak.

  Hij maakte heel duidelijk dat hij zich niet terugtrekt uit de Nieuwe START,maar dat hij opschort.
  Dit is het sleutelwoord dat hij schorst, omdat hij andere actoren zoals Frankrijk,het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten,andere landen die over het nucleaire arsenaal en de nucleaire capaciteit beschikken,wil controleren wat hun eindspel is,wat hun werkelijke bedoeling is.
  Het is een heel verstandige benadering van de huidige situatie dat iemand het New START-verdrag opschort.
  Vladimir Poetin schort de deelname aan dit verdrag op omdat hij niet precies weet wat de bedoelingen van zijn Westerse partners zijn.

  En helaas zou ik zeggen dat deze bedoelingen niet goed zijn.
  Er is geen stimulans voor Rusland om deel uit te maken van dit nieuwe START-verdrag.
  En het zou krankzinnig zijn als een Russische president de Amerikanen,die een proxy-oorlog voeren door het Oekraïense volk als kanonnenvoer tegen Rusland te gebruiken,toegang zou geven om te zien wat Rusland heeft.

  Wat is er nieuw aan het START-verdrag en waarom heeft Rusland het opgeschort?

  We moeten duidelijk maken dat deze toespraak een oorlogstoespraak was.
  En deze toespraak zal weerklank vinden bij verstandige acteurs over de hele wereld.
  We weten dat dhr. Wang Yi,hoofddiplomaat van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, vandaag in Rusland is. Ik denk dat dit de belangrijkste ontwikkeling is,om uw partner, China, dat ook door de Verenigde Staten wordt tegengewerkt,te verzekeren,en we weten dat Taiwan waarschijnlijk,helaas,het volgende Oekraïne zal zijn.
  Taiwan wordt ook wel een Aziatisch Oekraïne genoemd.
  Ik denk dat de verstandige actoren in China en India, en andere delen van de wereld, niet-westerse wereld, een zeer verstandige beoordeling zullen geven van de toespraak,van wat president Vladimir Poetin heeft gezegd.
  En ze zullen zich aanpassen,want president Poetin heeft zojuist alles uiteengezet.
  Zoals ik al zei, liet hij geen middel onbeproefd.
  Hij maakte duidelijk wat de intenties van Rusland zijn op het gebied van intern en extern beleid.
  Het is aan ons om het te nemen zoals het is,of om zijn woorden verkeerd te interpreteren en onze eigen verhalen te schilderen om onze twijfelachtige acties te rechtvaardigen.

  Naar mijn bescheiden mening heeft Rusland de toon gezet voor de komende maanden en jaren dat het als beschaving,als land, als natie zelfvoorzienend en soeverein wil zijn en niet zal toestaan ​​dat iemand binnendringt.op dat door God gegeven recht om een ​​soeverein en gerespecteerd land te zijn.

  Ik dank U met genoegen.

  PS,stuur dit maar door naar de geweldige RTL/NPO Nieuws redacties….misschien gaan die lui ook eens van een andermans oren bekijken!…In plaats van de betaalde mogendheden te lopen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.