Kort nieuws met Protest 15 minutensteden * wereldwijd vredesdemo’s * Frans pensioenprotest * Gideonsbende

Protest tegen 15 minutensteden * wereldwijd vredesdemo’s * Frans pensioenprotest * Gideonsbende

Grote demonstratie tegen 15 minuten steden

In Oxford is op zaterdag 18 februari een grote demonstratie geweest tegen de zogenaamde 15 minutensteden. Dat betekent dat burgers binnen een bepaalde zone moeten blijven en niet verder dan 15 minuten van hun huis mogen reizen om de uitstoot van CO2 te beperken. Uit heel het Verenigd Koninkrijk komen mensen naar Oxford om hun zorgen te uiten en te demonstreren tegen deze dystopische maatregel. Het volgende twitterbericht afkomstig uit China laat dit toekomstbeeld in zijn kille werkelijkheid zien.

Toppunt van klimaatkolder

 

Wereldwijd vredesdemonstraties o.a. in Washington, Amsterdam en Londen

In Washington vindt op zondag 19 februari een anti-oorlog demonstratie plaats. De organisatoren zijn onder andere de Libertarian Party en the People’s Party. Zij eisen dat er geen cent meer gaat naar de oorlog in Oekraine. Ze beschuldigen zowel Democraten als Republikeinen ervan tientallen miljarden dollars aan wapens en militaire steun te hebben aan de oorlog tegen Rusland. Ze vrezen voor het uit de hand lopen van dit conflict tot een kernoorlog.

Ze zeggen dat deze oorlog is begonnen en voortgezet door de Amerikanen met de coup van 2014 en de gefrustreerde vredesovereenkomst tussen Rusland en OekraΓ―ne in maart van het vorige jaar. De demonstranten eisen vredesonderhandelingen.

Door de oorlog te stoppen verwachten ze dat ook de inflatie ophoudt, door het opblazen van de gasleiding verhongert Europa door energietekort en het vernietigen van de industrie.
Lees meer op hun website

Ook vindt op dezelfde zondag een demonstratie voor vrede plaats in Amsterdam. Hier vindt een stille tocht tegen de wapenleveranties plaats met een oproep voor een dialoog tussen de strijdende partijen.

Het hele weekend zijn er demonstraties over de hele wereld gepland!

Pensioenprotest in Frankrijk gaat door

In tegenstelling tot de pensioengerechtigden in Nederland demonstreren Fransen wel tegen het verhogen van de pensioenleeftijd. Het staat nu op 62 jaar en Macron wil dit verlaten naar 64 jaar. Op initiatief van de vakbonden protesteren ze voor het behoud van hun rechten. Daarvoor gaan zij al enkele weken in tal van steden en kleinere plaatsen de straat op.

De Gideonsbende

De Gideonsbende is het nieuwste boek van Thierry Baudet. Bij veel boekhandels is dit boek helemaal niet verkrijgbaar, bij Academy of Happiness natuurlijk juist wel.

Het boek van Baudet is eigenlijk een analyse en een verslag van de stappen naar de Nieuwe Wereld Orde van Klaus Schwab en daarom hebben we dit boek opgenomen in onze selectie.

De Gideonsbende vertelt het verhaal van Forum voor Democratie. Zij beschouwen zich als de enige politieke partij in Nederland – en misschien wel in heel Europa – die oppositie voert tegen de ideologie die de Westerse elites in haar greep heeft: het globalisme. Sommige partijen zijn tegen aspecten van de globalistische agenda – bijvoorbeeld immigratie of de EU – andere willen de beleidsmatige effecten wat verzachten – zoals de windturbines in zee zetten in plaats van op land. De partij claimt dat men nergens anders het inzicht heeft dat alle problemen van nu met elkaar verbonden zijn en dezelfde oorzaak hebben.

De Gideonsbende

 

Rob Vellekoop, 19 februari 2023

 

1 Comment

  1. Kijk eens aan….allemaal goed nieuws! En er valt zelfs nog te lachen. Om een belabberd uitgevoerde “false flag” operatie waardoor we deugdzaam moeten huilen om het Anne Frank huis. Alle deugende Nederlanders zijn diep “geschokt”: https://www.youtube.com/watch?v=RHAibetkPB8

    Maar helaas is het zo dat het Anne Frank huis met een hele reut aan camera’s vanuit verschillende richtingen en afstanden continu in de gaten wordt gehouden. Het is dus heel gemakkelijk om de dader te vinden….tenzij er heimelijk besloten is om geen onderzoek in te stellen. In ieder geval worden er weer wat meer kaartjes worden verkocht want de loop begon er wat uit te raken. De dader van dit walgelijke misdrijf wordt uiteraard “gezocht” in rechtse kringen. U kunt dus gewoon op de VVD blijven stemmen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.