‘Niemand sterft, denken dat doodgaan bestaat is een krankzinnige gedachte’

Hij is al drie keer gestorven en weer teruggekomen. Deze bijna-doodervaringen hebben hem de capaciteit gegeven mensen te kunnen doorzien. Ook deed hij een aantal opmerkelijke voorspellingen waarvan enkele nog niet zijn uitgekomen, zoals de wereldleider en de chip die een virus met een killerswitch bevat. Dannion Brinkley zat aan het sterfbed van een paar duizend veteranen en schreef drie boeken over zijn wonderbaarlijke ervaringen.

Dannion Brinkley

In 1975 tijdens een heftig onweer slaat de bliksem via de telefoonlijn in. Via de telefoon die Dannion aan zijn oor hield krijgt hij een elektrische schok. Hij wordt door zijn kamer geslingerd en later door zijn vriendin voor dood aangetroffen. Brinkley zelf verwondert zich over de opwinding die hij gadeslaat. Hij zag aura’s rondom iedereen, echter in zijn kamer zag hij niet zijn eigen lichaam.

Later in het ziekenhuis verklaren doktoren hem dood. Hijzelf, zijn geest, reist ondertussen door een donkere tunnel naar een engelachtige wezen die hem naar een kristallen stad leidt. Daar krijgt hij toegang tot ‘een kathedraal van kennis’ waar hij 13 visies te zien krijgt. De ‘lichtwezens’ tonen hem ook 117 glimpsen van mogelijke toekomstige gebeurtenissen. Hiervan heeft hij, naar eigen zeggen, 95 zien uitkomen tot in 1998.

Achtentwintig minuten later keert hij terug naar de aarde en wordt wakker in het lijkenhuis. Van zijn bijnadoodervaringen (BDE) doet hij in 1995 verslag in het boek ‘Saved by the light’. Het zal twee jaar duren voordat hij weer kan lopen. Tot op de dag van vandaag heeft hij sindsdien het vermogen om gedachten te kunnen lezen.

Toevallig publiceert dokter Moody in dat jaar een boek over bijnadoodervaringen ‘Life after life’.

28 minuten

Tijdens deze 28 minuten heeft hij zijn leven aan zich zien voorbijgaan. Hij ontmoet dan echter niet alleen zichzelf, maar ondergaat ook zelf de ervaringen die de personen, die hij in zijn leven heeft gekend, met hem hebben gehad. Daaraan lijkt niemand te kunnen ontkomen, volgens Brinkley.

Het blijft echter niet bij deze ervaring. Enkele jaren later sterft hij tijdens een openhart-operatie en ziet opnieuw zijn ‘after life’. Tijdens deze overgang vertellen zijn engelachtige onderwijzers hem dat hij zijn psychische gaven gaat gebruiken om stervenden te helpen. Een volgend boek ‘At peace in the light’ ziet het licht. Hij zal daarna oorlogsveteranen tijdens hun stervensproces gaan begeleiden.

Een derde BDE krijgt hij tijdens een hersenoperatie, dat is in 1997. Opnieuw overleeft hij dit op wonderbaarlijke manier, door weer terug te komen.

Niemand sterft

In een vraaggesprek vertelt Dannion Brinkley dat het idee dat je sterft een krankzinnige gedachte is. ‘Niemand sterft. Het zal nooit gebeuren.’, zegt hij gedecideerd. ‘Wanneer je dat inziet, dan begin je te bekijken wie je echt bent en wat een grootheid je kunt bereiken tijdens je leven, omdat je hier voor altijd zult zijn.’

‘Hoe zeker ik hiervan ik ben?’ Getroffen door de bliksem, openhartoperatie, hersenoperatie. ‘Waarom zul je nooit sterven?’ ‘Je bent een groot, machtig spiritueel wezen met waardigheid, richting en doel.’ ‘Vandaar dat het enige dat fout kan gaan in je leven is dat je iets jouw waardigheid laat beïnvloeden.’

Wat gebeurt er direct na het sterven? ‘Je spirituele etherische zelf komt vrij van de ‘vleeszak’ (lichaam).’ Dan kom je in een niveau van bewustzijn, zoals je een ui pelt,je neemt de lagen weg en je laat ze gaan.’

Hij vertelt dat hij toen hij door de bliksem werd getroffen, ondanks dat zijn ogen verbrandden, hij uit zijn verlamde en verbrande lichaam raakte. Hij kon zien en had geen pijn. ‘Ik kon om me heen kijken en toen via een tunnel naar een plaats gaan met een stralend prachtig licht.’

Geleerd

‘Wat ik heb geleerd is kijken naar de redenen waarom ik iets doe. ‘Ervoor zorgen dat ik niet egoïstisch ben en dat ik iets doe voor het goede van ons allemaal.’

‘Wees verstandig, liefhebbend en waarderend. Hou je waardigheid in tact, want als je denkt dat je doodgaat, dan kan iemand je bang maken door het gebrek aan kennis dat je hebt van wat volgt.’

‘Mij kan je niet bang maken.’

‘Wij zijn in deze specifieke vorm, in deze specifieke dimensie, de derde dimensionale werkelijkheid.’ ‘Wij zijn de golden ones, iedereen wil ons.’ ‘Alle aliens, extraterrestrials in een dimensionale satan’s aanbidding.’ ‘Ze willen allemaal ons zijn en ze zijn jaloers en benijden ons, want wij zijn de gouden heiligen, groot, krachtig en machtig.

Voorspellingen van Brinkley

In zijn boek ‘Saved by the light’ uit 1977 staan dertien voorspelling van hem. Een ervan ‘Technologie en virus’, beschrijft dat hij een biologisch ingenieur zag die een manier had gevonden om DNA te veranderen en een biologisch virus te maken. Dit virus zou worden gebruikt bij het fabriceren van computerchips.

Voor de eeuwwisseling was deze ingenieur een van de rijkste mensen van de wereld, waardoor hij zelfs grip kreeg op de wereldeconomie. Op een gegeven moment begon hij de wereld te besturen. Zijn methode van heersen was uniek.

Iedereen op aarde was bij wet verplicht om een computerchip onder zijn huid te laten implanteren. Deze chip bevatte alle persoonlijke gegevens. Door dit te scannen kon de overheid alles over deze persoon te weten komen.

Er was ook nog een sinistere kant aan deze chip. De leeftijd van de drager van deze chip kon hiermee worden bepaald. Via de virale substantie waarvan deze was gemaakt, kon hij of zij worden vermoord. Het werd ook gebruikt om mensen te elimineren die chronisch ziek waren, of bijvoorbeeld te oud. Mensen die de chip weigerden werden de outcasts van de maatschappij. Zij konden geen aanspraak maken op overheidsdiensten of werk.

Bronnen

 

Rob Vellekoop, 17 maart 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.