Geschiedenis van het corona virus vanaf 1966

Het corona ‘virus’ is al 57 jaar oud. Dit in tegenstelling tot de berichten dat het voor het eerst eind 2019 in Wuhan, China werd aangetroffen. En er blijkt nog veel meer niet te kloppen aan het ‘virus’ dat de mensheid meer dan 2 jaar verlamde, volgens Dr. Dave E. Martin. Wij vatten zijn schokkende getuigenis tijdens de covid-vergadering van het Europarlement in mei 2023 samen met een tijdlijn vanaf 1965, het jaar van de ontdekking tot aan nu.

1965

Het coronavirus was volgens Dr Martin al geïdentificeerd in 1965 als een van de eerste ‘virale modellen’ dat gebruikt kon worden bij experimenten om de menselijke conditie te veranderen. Toen werd het nog geassocieerd met verkoudheid. Het werd direct gezien als een ziekteverwekker die gebruikt en aangepast kon worden voor allerlei redenen.

1966

In 1966 werd het allereerste COV Coronavirus model gebruikt voor een transatlantisch biologisch experiment met het manipuleren van mensen door de VS en het Verenigd Koninkrijk.

1967

Dat was het jaar waarin de eerste proeven op mensen werden gedaan door hen te injecteren met het aangepaste coronavirus.
Feitelijk was dit een schending van biologische en chemische wapenverdragen. Martin vraagt zich af waar we als menselijke beschaving stonden om een ziekteverwekker te nemen en hiermee de wereld te infecteren.
Vervolgens werd het coronavirus uitgetest op verschillende dieren, zoals varkens en honden.

1990

Rond 1990 kwamen ze erachter dat het coronavirus een industrieel probleem was…voor de bedrijfstakken van varkens en honden. Het leverde maag-darmproblemen op. Dit werd de basis voor Pfizer’s eerste spike eiwitvaccin voor het coronavirus.

Met andere woorden er is niets nieuws aan het spike-eiwit, Pfizer legde zelfs hiervoor het eerste patent voor vaccins!

En in hetzelfde jaar was al duidelijk dat het vaccin niet werkte omdat het virus te snel muteert!

1990 – 2018

Iedere wetenschappelijk publicatie over vaccins voor het coronavirus van 1990 tot 2018 geeft aan dat het te snel voor vaccins muteert om effectief te kunnen zijn.

2002

In het jaar 2002 patenteerde de Universiteit van North Carolina Chapel Hill een ‘infectious replication defective clone of coronavirus’. Dat wil zeggen, legt de doctor rustig uit, een wapen dat aan een individu schade toebrengt maar niet aan zijn omgeving.

Het onderzoek werd gefinancierd door het NIAD van Anthony Fauci van 1999 tot 2002. Een jaar later brak SARS 1.0 uit. Met andere woorden concludeert Martin, we hebben SARS gecreëerd in een laboratorium.
SARS is ontwikkeld door mensen en bedoeld om mensen aan te vallen, er is niets natuurlijks aan.

2003

Het Amerikaanse CDC (te vergelijken met het NLse RIVM) patenteerde het SARS Coronavirus, door het te downloaden vanuit China en in de VS te patenteren.
Volgens Dave Martin is dit een schending van biologische en chemische wapenverdragen. Dit houdt hij het Europarlement voor, en voegt hij toe, dit is een misdaad.

Nog een heikel punt is dat de RT PCR test, die gebruikt is om het coronavirus vast te stellen, door Martin in 2002 en 2003 ontmaskerd was als een bioterrorisme dreiging!

2005

Sinds 2005 werd deze ziekteverwekker gelabeld als een bioterrorisme- en biowapenplatformtechnologie.

“Biologische oorlogsvoeringstechnologie heeft niets met volksgezondheid te maken, evenmin met geneeskunde.” Het is een wapen ontworpen om de mensheid uit te schakelen.

2020

Volgens Dave Martin was het de bedoeling dat er een toevallige of opzettelijke verspreiding zou plaatsvinden van een ziekteverwekker van de luchtwegen. Hierdoor zou er een wereldwijde acceptatie plaatsvinden van het vaccin. De bedoeling was om het coronavirus daarvoor te gebruiken. Media en de economie zouden de hype volgen en investeerders zouden reageren wanneer ze winst zagen aan het einde van het proces.

Dames en heren, besluit Dr. Dave Martin zijn speech, dit was binnenlands terrorisme met voorbedachten rade, vermeld tijdens de werkzaamheden van de National Academy of Sciences in 2015, gepubliceerd voor hen. Dit is een daad van biologische en chemische oorlogsvoering tegen de mensheid, en er werd schriftelijk toegegeven dat dit een financiële overval en financiële fraude was.
(“Investeerders zullen volgen als ze winst zien aan het einde van het proces.”)

Hij concludeert met de volgende aanbevelingen:

Het hele verhaal startte in 1965, toen we besloten om een natuurlijk model te gijzelen en besloten het te gaan manipuleren. We hadden geen onafhankelijke wetenschap. De moraal werd opgeschort vanwege medische tegenmaatregelen;
– geen bewapening van de natuur meer.
– geen sturing door het bedrijfsleven meer van de wetenschap, tenzij zij honderd procent aansprakelijkheid aanvaarden voor elk on- of sterfgeval die zij veroorzaken.

Bronnen

Speech over corona door D Martin (Nederlands ondertiteld)
Speech zonder ondertitels in het Engels maar met slides

Lees hier ons coronadossier

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door waarmee je de kans verkleint dat het bericht gecensureerd wordt.

Facebook deed ons vanwege dit artikel 11 dagen in de ban!

Rob Vellekoop, 1 juni 2023

6 Comments

 1. Een echte klokkenluider is dood, tenzij hij in werkelijkheid (onbewust) werkt voor de onderdrukker en dan mag hij de schijn ophouden zogenaamd tot de oppositie te horen. Ondertussen zijn er wel al honderden miljoenen mensen ingespoten met datgene waar het wèrkelijk om gaat. Zolang de besmettingsillusie maar in stand wordt gehouden, voldoet men aan de agenda want zonder dat idee wordt het moeilijk mensen nog ingespoten te krijgen.

 2. Is het niet verdacht dat ene dr. David Martin nu ineens in het EU-parlement mag komen vertellen dat de hele planeet eigenlijk is belaagd met een biologisch wapen, namelijk SARS-CoV-2 (dat niet natuurlijk is, maar gemaakt in een lab dat is gefinancierd door Anthony Fauci)? Hij merkte ook nog op dat dit pathogeen al 56 jaar in de maak is en dat de zogenaamde vaccins niet werken (iets dat volgens hem al sinds 1990 bekend is). Hij stelt ook: “Technologie die biologische oorlogsvoering mogelijk maakt, voelt aan als een wapen om de mensheid te vernietigen.”

 3. Het meest verdachte hieraan vind ik dat
  1. als het leugens zijn, hierop niet wordt gereageerd door de verantwoordelijke leiders
  2. als het waar is, nergens mensen in actie komen! In dat geval is de hele mensheid besodemieterd.
  Met andere woorden het volledige ontbreken van enige reacties. Dat vind ik verdacht!

 4. Corona…beangstigend hoe het binnen drie dagen lukt om nagenoeg de hele wereldbevolking knettergek te maken met helemaal niets. Mensen zijn griezels. Bijna alle dieren slaan op de vlucht als ze er een zien.

 5. Beste Martijn,
  Was het ook niet verdacht dat toen er een ‘ zwaar besmettelijk virus’ uit brak in China, het internationale vliegverkeer gewoon door ging, maar men wel 1,5 meter afstand van elkaar moest houden? Of dat men slechts met een zeer beperkt aantal mensen in een prive ruimte mocht verblijven?
  En was het ook niet verdacht dat men binnen een half jaar een ‘ vaccin’ had ontwikkeld wat normaal gesproken jaren en jaren duurt?

  dr. David Martin heeft aangegeven dat alles wat hij naar buiten brengt, te controleren is op waarheid.
  waarom is het verdacht dat iemand na zoveel tijd in de gelegenheid is om de beerput open te trekken.
  Ik kan mij voorstellen dat David Martin de nodige tijd heeft genomen om erachter te komen door onderzoek de waarheid naar buiten te brengen.

 6. Beste Robvellekoop,
  Je schrijft; “1. als het leugens zijn, hierop niet wordt gereageerd door de verantwoordelijke leiders”.
  Mijn mening;
  Indien het leugens zouden zijn gaan de betrokken instanties en overheden hier geen extra aandacht aan geven waardoor ze meer aandacht op zich krijgen.
  Ze gaan er vanuit dat mensen over het algemeen een korte aandachtspanne hebben.
  Verder schrijf je; “2. als het waar is, nergens mensen in actie komen! In dat geval is de hele mensheid besodemieterd.
  Met andere woorden het volledige ontbreken van enige reacties. Dat vind ik verdacht!
  Mijn mening: Nu veelal het Corona gebeuren achter de rug is gaan mensen weer over tot de orde van de dag waarbij de vervelende ervaringen nog slechts herinneringen zijn geworden.
  Daarbij komt nog dat er wel degelijk mensen zijn die in actie komen en zijn gekomen. o.a. Reiner Fuelmich, Dr.Lanka en anderen
  Het is ons inmiddels bekend dat de censuur volop in werking was, en nog is, en er massa’s geld rondgaat om mensen hun mond dicht te laten houden of tegenwerken om e.e.a. in het openbaar te krijgen.
  Diegene die dat wel voor elkaar kregen werden belachelijk gemaakt, sociaal kapot gemaakt enz.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.