Dr. Ana Mihalcea: “Hydrogel verandert de mens in een cyborg”

Foto 123rf

Een bericht van Fred Teunissen*

Het wordt steeds duidelijker dat er mensvijandige nano high-tech in de covid injectievloeistof zit. De vakterm daarvoor is hydrogel. Een mysterieuze substantie, waaruit zich kunstmatige levensvormen kunnen ontwikkelen. Dr. Ana Mihalcea onderzocht bloedmonsters van gevaccineerden en ongevaccineerden en trof daarin onnatuurlijke rubberachtige structuren aan.

Weet je nog? Het zou om een experimenteel vaccin gaan. Iets geheel nieuws. Nou, vergeet het maar. Aan de ontwikkeling ervan is tientallen jaren gewerkt. Dit blijkt onder meer uit onderzoek van dr. David Martin naar patenten (video’s 2021 en 2023*).

Dat het om een experimenteel vaccin zou gaan is een grote leugen. De producenten en internationale ‘overheden’ moeten een vrij goed beeld gehad hebben van de werking toen tot een wereldwijde toepassing werd besloten.

We zijn dus om de tuin geleid. Maar dat is voor dit moment niet het belangrijkste. Veel belangrijker is de vraag wat er precies in die flesjes zit en wat dat in het menselijk lichaam doet.

Synthetische biologie

Kort geleden kwam ik in contact met het werk van dr. Ana Mihalcea. Zij stelt dat het wat de inhoud van de flesjes betreft vooral gaat om hydrogel en dus niet om grafeenaluminium of wat er allemaal nog meer aan giftige stoffen in mag zitten.

Hydrogel is een vloeibare substantie waaruit zich – onder invloed van elektromagnetische straling – nano machines (zoals nano chips en nano transistoren) en synthetisch-biologische structuren kunnen opbouwen. Hier raakt Mihalcea’s werk aan de research die Clifford Carnicom deed naar de inhoud van chemtrails.

Wat Mihalcea aantreft in bloedmonsters van haar patiënten lijkt als twee druppels water op de Morgellons die Clifford Carnicom vond in materiaal dat afkomstig is uit chemtrails en uit wonden van mensen die lijden aan het zogenaamde Morgellons syndroom.
Carnicom noemt deze kunstmatige levensvorm een cross domain bacteria.

Hydrogel in bloedmonsters

Genetisch gemodificeerde natuur

Niet alleen raakt hier de inhoud van de flesjes aan de inhoud van chemtrails, maar ook komt nu de samenhang met 4G, 5G en dadelijk 6G en 7G in beeld.

En zo ontstaat er zicht op het totaalplaatje.
Het is het beeld van het doordringen van de gehele natuur (mensen, dieren en planten) met synthetisch biologische structuren en nano IT. Dat is genetisch gemodificeerde natuur.

Geen fijn beeld, maar een realiteit waar we onze weg in zullen moeten vinden.

Ik laat hieronder enkele recente video’s met dr. Mihalcea volgen.

Maar eerst nog een waarschuwing.
Sommige beelden in deze video’s kunnen als schokkend worden ervaren.
Ook de realiteit die de onderzoekers in deze video’s onthullen is schokkend en verbijsterend. Als je dit alles tot je laat doordringen heb je wel even tijd nodig om het te verwerken.

De eerste vraag die opkomt is deze: “Hoe kunnen mensen elkaar dit aandoen?”
Ik heb daar geen pasklaar antwoord op. Ik worstel met deze vraag.

Hydrogel in vaccins

Er voor elkaar zijn

Wat voor mij als een paal boven water staat is dat we ons uit alle macht moeten verzetten tegen de ingebruikname van nieuwe 5G frequenties (zoals 3,5 en 60 Ghz) en tegen nieuwe injectierondes. De nieuwe frequenties zullen hoogstwaarschijnlijk tot nieuwe ‘uitbraken’ leiden en in samenhang daarmee tot nieuwe inspuitingsrondes.

De komende tijd zullen we er tevens voor elkaar moeten zijn om de desastreuze gevolgen van de eerdere injecties op te vangen en het leed te verzachten.

Zoals uit de video’s blijkt is er tegen de geïnjecteerde hydrogel nog geen effectieve remedie gevonden. Ik vertrouw er op dat dit een kwestie van tijd is.

Noot
*) Dr. Martin gebruikt in deze registratie de term ‘coronavirus’ afwisselend in twee verschillende betekenissen, namelijk als theoretisch model en als gemodificeerde biologische realiteit. Dat is verwarrend. Vooral waar hij spreekt over een ‘geïsoleerd’ virus, dan wel pathogeen (ziekteverwekker). Lees ook Geschiedenis van het corona virus vanaf 1966.
Dr. Martin heeft studie gemaakt van de gepubliceerde (lees: openbare, niet geheime) research en deze teksten maken uiteraard gebruik van de gangbare medisch-wetenschappelijke terminologie.
Lees over dit onderwerp de weerlegging van de virusmythe in het boek van de arts Thomas Cowan en journaliste Sally Fallon Morell.
Deze kritische noot maakt de historische visie van dr. Martin overigens niet minder waardevol. Hiermee toont hij overtuigend aan dat we met een zeer lang voorbereide operatie te maken hebben.

 

Dit artikel verscheen eerder op Transitieweb.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.