Toekomstvisies na de great reset(1): The good food revolution

Photo 223547682 | Babylon © Worldheritage4 | Dreamstime.com

Een bijdrage van Peter Vlug*

Voor het wakkere deel van de mensheid staat vast dat we middenin een door de WEF aangezwengelde reset revolutie zitten. We presenteren de toekomstvisies van vier ‘zieners’ op dit gebeuren, die dit elk op hun eigen manier vertellen. In het eerste deel laten we Peter Vlug aan het woord met ‘The good food revolution’

Babylon

Drie jonge slaven van de dictator van Babylon worden gedwongen om Babylonisch voedsel te eten. Het is onrein en ongezond en daarom besluiten ze dit voedsel te weigeren. Uit principe nemen ze niet deel aan de Babylonisch maaltijden. Hun andere manier van eten is een levensgevaarlijk protest tegen de onderdrukking.

Hun statement is duidelijk: wij eten geen multinational GMOfood, wij eten gezond en lokaal van de boerderij. Waarom drijven deze jonge mannen het op de spits? Moet je zo wettisch doen? Wat kan er fout gaan met een goede Babylonische catering?

Ja, er kan veel fout gaan, want de heerser van Babylon draagt jou op aan zijn tafel aan te schuiven en zijn spijze te eten. Het initiatief ligt bij de dictator die ons dwingt te eten wat hij voorziet. De heerser van deze wereld wil al vanaf het begin dat je met hem mee eet. Eva at gewoon, wat kan het schelen? De dictator dwong de joden tijdens de tweede wereldoorlog de davidsster op te spelden, wat kan het schelen?

QR

De dictator dwong ons in 2020 een mondkapje te dragen en een QR code te gebruiken, wat kan het schelen? Meestal was het geen luid geschreeuwd bevel, veelal een verleidelijke zachte stem die zei ‘doe maar Eva, het is een goddelijke belevenis’. Het volk van God moest kiezen tussen de vleespotten van Egypte of water en brood, kan dat jou wat schelen?

Blijkbaar bepaalt jouw manier van inkopen en eten wie je dient, de vorst van Babylon of JHWH de Almachtige. Komt dat zo nauw? En wat eten we dan. Er was een vorst die een groot staatsbanket organiseerde. Toen de dag gekomen was annuleerde de een na de ander om deel te nemen.

Ze waren te druk met handel, huizen en relaties en hadden geen tijd en interesse voor het feest van de koning. Ze zouden zelf wel iets te eten regelen. Hierdoor liepen ze het feest mis en was de band met de koning verbroken. Einde oefening. De koning had Zijn Zoon gestuurd om met gevaar voor Zijn leven alle gasten persoonlijk uit te nodigen maar uiteindelijk bleven de genodigden buiten in het donker achter.

Smullen

Een uitnodiging krijgen is geweldig maar echt feitelijk erbij zijn en deelnemen is wat anders. Een oud liedje heeft de tekst: He brought me to His bankething table and His banner over me is love. Je wordt uit liefde voor Zijn maaltijd uitgenodigd aan jou de keus of je er bent.

Er zijn er die eerst vragen of de maaltijd glutenvrij en vegetarisch is, maar ik stel voor, dat even voor je te houden, want de Schepper van al het eten ter wereld kookt namelijk zelf. Hij gebruikt de zuiverste groenten, fruit en noten, het heerlijkste drinken en het juiste vlees, Hij weet precies wat goed voor je is en laat je smullen tijdens Zijn paradijsgalafestijn. David zei het zo: U bereidt voor mij een tafel voor de ogen van wie mij benauwen. Je vijanden kijken naar je terwijl je aan het smullen bent en ze haten je daarom des te meer.

Oppositie voeren door good food te eten, Je distantiëren van Babylon door heerlijk en gezond te eten. Tijdens de great reset zullen we als slaven gedwongen worden ‘produced food’ te eten. Deze genetisch gemanipuleerde drap bevat ingrediënten die wij als Bijbelgetrouwe gelovigen niet mogen eten en dus vervreemden we langzaam van de supermarkten en volgen wij het voorbeeld van de drie slaven in Babylon die zich voornamen zich niet te verontreinigen.

Je mag de meerderheid in het kwade niet volgen.

Sluit je aan.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.