Vredesdemo 30 juli Amsterdam met spreker uit Oekraïne

Platform voor Vrede en Solidariteit organiseert opnieuw een manifestatie voor de vrede en een witte vlaggenmars met drums vanaf de Dam in Amsterdam. Deze keer op zondag 30 juli.
Oekraïne, Rusland en Nederland zullen volgens de organisatie samenwerken deze dag.

Elena uit Kiev

Na afloop van de demo zal er een persconferentie voor de onafhankelijke pers uit Oekraïne in Krasnapolsky zijn.
Zowel tijdens de manifestatie als de persconferentie zal er de mogelijkheid zijn om vragen te stellen en in gesprek te gaan.
Sprekers zijn Elena uit Kiev, Rick Kuitems van LNN en Kees van der Pijl, muziek zal worden verzorgd door Ferenc.
Al eerder hadden de organisatoren naast Nederlanders ook Russen op het podium. Oekraïners wilden ze ook, maar deze trokken zich weer terug uit angst voor represailles.
De aanwezigen wordt gevraagd de demo te filmen, live te gaan, en te delen als je niet kunt komen. Ze vinden het belangrijk dat iedereen hoort wat mensen uit Oekraïne zelf zeggen over de directe consequenties van onze oorlogsvoering.

Oorloghitserij

Met alle sprekers volgt, net als de vorige keer, de dialoog met de demonstranten/het publiek.
“Dat deze oorloghitserij dichtbij het punt staat om steeds verder te escaleren, in het slechtste geval in WOIII. Dit gaat iedereen aan, dit gaat onze toekomst, onze kinderen, onze hele wereld aan.”, zo meldt het Platform.
Ferenc zal de muziek verzorgen, er zullen films worden afgespeeld op de LED kar en na afloop is er de gelegenheid een persconferentie bij te wonen  voor de onafhankelijke pers van Oekraïne, Rusland, en Nederland in Krasnapolsky voor genodigden en mensen die er nog bijpassen, om half vier.

Vredesdemonstraties Geen Wapens voor Vrede

Op 19 februari van dit jaar hielden zij hun eerste vredesmanifestatie “Geen wapens voor vrede/Niet onze oorlog” vanaf de Dam in Amsterdam,  met sprekers, muziek en een witte vlaggenmars met drums.

Dit willen ze maandelijks herhalen op elke laatste zondag van de maand totdat de wapenleveranties stoppen en in plaats daarvan wordt ingezet op neutraliteit, dialoog en humanitaire hulp.

De organisatoren zeggen niet actief betrokken te willen worden ‘in een oorlog die de onze niet is’.

Geen wapens voor vrede 30 juli

12.00 Inloop
12.30 Sprekers en muziek
13.30 Witte vlaggenmars door het centrum van Amsterdam
15.30 Persconferentie in Krasnapolsky
Rob Vellekoop, 27 juli 2023

4 Comments

 1. Helemaal fout. Demonstreren doe je op het Binnenhof. Want als je niet in staat bent om een land te besturen dan moet je oprotten. En wel zo snel mogelijk. We hebben geen enkele behoefte aan ordinaire zakkenvullers die niets anders doen dan Nederland in hoog tempo en met kwade opzet slopen. Die hele kliek van landverraders in de boeien slaan en afvoeren. Vervangen ze door vakmensen die nog idealen hebben, mensen met een visie en een moraal. Dan zijn er ook geen vredesdemonstraties nodig.

 2. Ook voert men oorlogen in tijdlijnen, of zogezegd in dimensies, die zelfs tot in de ruimte doorgaan. Zoals onlangs naar buiten kwam, “werd gewaarschuwd” na het ontdekken van een UFO met lichamen van wezens van niet-menselijke oorsprong, wil men van de Nieuwe Wereld Orde alvast angst kweken door deze openbaring. Alleen wat men er niet bij zegt, is dat de kennis, kunde en connecties van buitenaardse wezens, al decennia wordt verzwegen door de duizenden nazi’s die na WO2 zich in Amerika konden vestigen om samen met het leger te bouwen aan UFO’s (reversed engineering) en voorbereidingen troffen om de geest van de mens te doorgronden d.m.v. mindcontrol programma’s. Mensen- en kinderhandel werd en wordt daarbij niet geschuwd om ze te kunnen klonen, enorme bases onder de grond konden deze praktijken geheim houden voor het publiek.

  Mondjesmaat staan er klokkenluiders, veelal mensen die gekloond zijn, op die zich uitspreken over de soms extreem gewelddadige experimenten waaraan zij werden blootgesteld. Veel informatie en interviews hierover staan onder andere op https://www.youtube.com/@SuperSoldierTalk

  Aangaande de waarschuwing dat UFO’s een gevaar voor de samenleving kunnen betekenen, hangt samen met het willen implanteren van een nieuwe religie: denk aan het Bijbelse verhaal over Mozes die de tien geboden doorkreeg, zo kunnen we verwachten dat er vanuit een de lucht door een rondvliegende UFO van waarschijnlijk Amerikaanse makelij of wellicht op andere ludieke wijze, nieuwe leefregels gedropt worden, maar mag men ervan uitgaan dat de bedenker van deze nieuwe spirituele leefwijze, zichzelf van goddelijke afkomst mag noemen. Immers de Illuminati met hun Nieuwe Wereld Orde, zijn zich al enkele eeuwen bewust van de komst van de Annunaki (de gevallen engelen of de Nephilim in de bijbel), die al een aantal jaren bezig zijn met het opstellen van nieuwe bloedlijnen, oftewel er wordt door deze halve ET’s al eventjes flink wat afgewipt, doch onder zeer strenge selectie. Kortom, een nieuwe bijbel, komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar is in samenspraak met de elite al lang in de maak!

  Het zou me niets verbazen als men Europa het nieuwe Pan-Europa wil gaan noemen, bedacht dus door de reeds aanwezige zeer negatieve, zelfzuchtige alien-achtigen onder ons, dat het de vraag is of de mensheid zit te wachten om in een nieuwe religiebubbel te gaan leven; hoewel het die kant wel opgaat met de Great Reset.

  Pan’s labyrinth is een sprookje waar morele ongehoorzaamheid centraal staat. In het licht van de bestaande religies, kan dit zowel voor chaos kunnen zorgen, waar mijn tegenargument zal luiden wat de meerwaarde is om datgene kunstmatig te willen opwekken wat al in de mens aanwezig is. Een behoorlijke patstelling; de elite die de mensheid opdraagt te rebelleren! Wat een IDIOOT idee! Ze zullen er uiteraard zelf weer beter van worden. Uiteindelijk zal een scheiding ontstaan tussen de zogenaamd vrijen die onder de wet van Pan willen leven, als het alternatief is om als slaaf middels A.I. gestuurd te worden door supercomputers van Elon Musk. #pandorasbox

 3. People are so dumb nowadays it should be in the Guiness Book of Records.
  No love for free speech. No love for freedom. No love for family.
  No love for health. No love for kids.
  Propaganised by small groups in power, for their own monetary benefit to
  necromise on the small minded population.
  Consumed by false group egotrism.
  Swallowing the crap from your phone news feed.
  Humanity is dead, as it always was.
  The few unvaccinated reality seekers of how the world works will survive.
  They will fight. They will kill. Till dead do us part.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.