Inwendige nanotech communiceert met je mobiel, laptop, headset en andere ‘devices’

Een bericht van Fred Teunissen

In dit artikel maakt Fred melding van een levensgevaarlijke techniek. Onder dit artikel is de verklaring van wijlen dokter Buttar opgenomen, die zelfs nog een stap verder ging!

De nanotech besmetting die via vaccins (en tal van andere wegen) in ons lichaam binnenkomt, communiceert met ‘het hoofdkantoor’ via draadloze elektromagnetische velden. Lees: je mobiele telefoon, wifi, smart meter, koptelefoon en meer. Mateo Taylor, een onderzoeker in Ecuador, legt het in deze video haarfijn uit.

Ik vond deze video aan het begin van een artikel in de nieuwsbrief van dr. David Nixon, een onderzoeker in Australië. Ook het vervolg van dit artikel is razend interessant en net zo razend schokkend. Ik laat dit vervolg daarom hieronder (gedeeltelijk) in vertaling volgen. Op sommige plaatsen heb ik links ingevoegd ter verduidelijking van de tekst. De tekst zelf is niet gewijzigd.

Conversaties

Dr. David Nixon: “Mateo en ik hadden dit jaar een reeks opmerkelijke conversaties.
Een daarvan vond plaats op 9 december 2022 en kun je hier zien.

Het beste gedeelte begint na 1 uur en 20 minuten – je hoeft dus niet de hele video uit te zitten…

De reden waarom deze informatie uitzonderlijk was is dat ik enkele dagen eerder (maar gepubliceerd op de tiende december) een interview had met Gareth Icke, waarin we eenzelfde soort structuur bespraken, maar die zag er een beetje anders uit.

Dit is de samenvatting in een powerpoint dia:

Nanotech in vaccins

Het is duidelijk dat je hier een buitengewone technologie ziet. Als je dit legt naast de constructie en deconstructie video’s die ik in oktober vorig jaar opnam, dan zijn de implicaties verbijsterend, ja zelfs ‘magisch’….

Check daarvoor deze link.

Eén van de ontdekkingen van Mateo is dat deze structuren groeien als er een EMF veld in de buurt is. Dit werd een jaar geleden wereldkundig gemaakt in een show van Stew Peters. Het is de moeite waard deze uitzending opnieuw te bekijken, want de inhoud ervan is actueler dan ooit…

Verdovingsvloeistoffen en insuline

Ik herinner me dat ik deze uitzending in september van het vorige jaar bekeek. Het zette me ertoe aan om monsters in een Faraday tas op mijn micrsocoop te plaatsen. Ik beschrijf de resultaten van deze aanpak samen met Sasha Latypova in deze video.

Eerder dit jaar ging ik in op Mateo’s oproep om naar tandheelkundige verdovingsvloeistoffen te kijken. Dit als gevolg van zijn ontdekkingen van uitzonderlijke chemische substanties en zichzelf assemblerende structuren.

Ik heb nu vijf verschillende verdovingsvloeistoffen bekeken die in tandheelkundige praktijken worden gebruikt en die waren stuk voor stuk verontreinigd. Ook heb ik gekeken naar insuline en monoklonale antistoffen en deze zijn eveneens verontreinigd. Ik ben inmiddels van mening dat we alle vaccinaties moeten stopzetten en alle medicaties moeten controleren.

Wat te doen?

In juli 2023 kwam Mateo opnieuw in de Stew Peters show en vertelde hij wat zijn aanbevelingen zijn voor wat we NU moeten doen.

Mateo, ShimonAna, ikzelf en vele anderen zijn ervan overtuigd dat er nanotechnologie zit in
de covid-vaccins, maar evengoed in andere vaccins en andere medicijnen, in voedsel, in de lucht, in water….

Pogingen tot afleiding, ombuiging en bagatellisering hiervan zijn een ernstige hinderpaal voor pogingen om er achter te komen wat we precies zien – maar dat is het juist eh…

Ik zie er naar uit dit substack artikel zeer binnenkort met Mateo te bespreken en zo de discussie voort te zetten.

Reageer alsjeblieft met je gedachten en vragen.
Ik zal ze zoveel mogelijk beantwoorden…”

Substack-pagina van dr. David Nixon.
Website

Afbeelding op Home: nanochips die zich vormen uit hydrogel

Dit artikel verscheen in Transitieweb.nl.

Dr Buttar’s verklaring

Volgens Dr Buttar werd het vaccin ontworpen om een schadelijk effect te veroorzaken, op een bepaald gewenst tijdstip. Het is alsof er een slapercel in het lichaam is ingebracht. Je weet het niet en het heeft geen effect, maar het kan worden geactiveerd door een signaal, een chemische combinatie of iets dergelijks. Denk aan het uitzenden van een bepaalde frequentie via 5G gedurende een korte periode. Dr Buttar stierf op 18 mei van dit jaar. Zijn dood wordt in verband gebracht met deze mededeling.

 

1 Comment

 1. Waar je nog wel eens iets over vernam in 2021 is het fenomeen dat je signalen kunt oppikken die lijken op low energy bluetooth (BT-LE) wanneer mensen in de buurt komen.

  Het signaal kan worden waargenomen met bepaalde mobiele toestellen door de juiste bluetooth-instellingen aan te zetten, namelijk: detecteer naamloze apparaten.

  Er worden dan MAC-adressen zichtbaar zonder herkenbaar icoon (zoals bij èchte apparaten) die je in een database kunt opzoeken, waarna blijkt dat ze van geen enkele, bekende fabrikant afkomstig zijn. Bij echte apparaten zie je ook meestal de naam van een fabrikant of product en geen “kaal” MAC-adres zoals dit het geval is bij mensen.

  Voorbeeld van zo’n MAC-adres (zoals ook iedere netwerkkaart dit heeft, draadloos of bedraad): 74:52:F0:E3:D7:AF.

  Voorbeeld van een BT-database: https://ipnet.tools/bluetooth-device-address-lookup-tool

  Sinds 2020 verschijnen en verdwijnen er hele lijsten met zulke adressen (vooral leuk om te bestuderen in een restaurant) wanneer mensen in de buurt komen of weggaan, terwijl dit daarvoor nooit het geval was. Je merkte dan wel eens iets van Horeca-apparatuur, maar dat ziet er heel anders uit en bovendien kan je daarbij een koppelpoging wagen (je krijgt dan een melding om een code in te voeren, maar bij de signalen die mensen uitzenden, gebeurt dit niet).

  Sommige apps om BT-LE mee te scannen, geven ook een richting aan en een signaalsterkte zodat je iemand gewoon kunt lokaliseren. Het is dan makkelijk om te onderzoeken of de buren thuis zijn, bijvoorbeeld. Het is wel zo dat het MAC-adres maar zo lang uniek blijft totdat de nanotech in iemands lijf geen stroom meer krijgt. In de buurt van o.a. 5G-masten worden ze dan weer opgeladen en zenden ze een nieuw adres uit alsof er een nieuwe microrouter in het lichaam wordt gevormd.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.