De terugkeer van de coronahoax?

Uit berichten vanuit verschillende landen waaronder de VS, UK en ons land blijkt dat er een nieuwe poging wordt ondernomen om de oude coronahoax te laten terugkeren in ons leven. Veranderen onze straten en pleinen, werkplekken en scholen straks weer in lugubere plekken van gemuilkorfden? Er wordt weer van alles verwacht en gespeculeerd door ‘experts’ om de angst weer te doen stijgen.

RIVM

In Nederland bericht het RIVM dat er een nieuwe vaccinatieronde komt voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden van corona. Volgens het instituut wil de overheid in oktober beginnen met de eerste injecties geleverd door BioNtech/Pfizer.

Het Europese Centrum voor Ziektepreventie en -controle (ECDC) verwacht een stijging van het aantal coronabesmettingen in de komende weken. De epidemie neemt volgens de Europese instelling weer toe in Frankrijk, Duitsland, India en Japan.

In Frankrijk is het aantal corona-opnames met 31 procent toegenomen in de week tussen 31 juli en 6 augustus, maar dat zijn er met 920 coronagevallen veel minder dan de 4.000 wekelijkse gevallen in de winter van 2022.

In de Verenigde Staten gaat de regering Biden nog een stap verder door covid-19 apparatuur in te kopen en ‘safety protocol enforcers’ in te huren.

Twee ziekenhuizen in Syracuse, New York voeren de maskerplicht weer in, nadat er meer gevallen van covid-19 zijn aangetroffen. Er zou een variant zijn opgedoken met de naam EG.5. Alle patiënten moeten zich ook weer laten testen.

Een ‘college’ in Atlanta eist van de studenten de komende twee weken dat er mondkapjes gedragen worden.

In de filmstudio’s van Lionsgate in Santa Monica, California  geldt eenzelfde verplichting.

Eerder hadden massamedia het startschot voor de volgende coronakoldercampagne gegeven. Op 9 augustus verscheen er een artikel in de Los Angeles Times met de titel, Nu covid-19 deze zomer opwarmt, moeten we dan niet weer maskers gaan dragen?

CBS News

Op 7 augustus startte CBS News met een reclame onder de kop ‘The best N95 face masks deals available now’. Verder was er op de zender MSNBC een videoclip die mensen opriep maskers te gaan dragen, zodat de kinderen de school niet zouden missen.

Volgens de Britse krant The Independent is er een nieuwe covid-golf gestart en zeggen ‘wetenschappers’ dat ‘maskers opnieuw gedragen zouden moeten worden’. Een van deze ‘experts’ professor Christina Pagel gelooft  dat deze nieuwe golf veroorzaakt wordt door de Omicron subvarianten, Arcturus and Eris. (Bron).

De afgelopen weken zouden de ziekenhuisopnamen door covid zijn gestegen. Zonder voorzorgsmaatregelen gaan we meer kwetsbaar de winter in, zo waarschuwt ze. Een interessant detail over Pagel mag niet onvermeld blijven. Ze is een ‘Agenda Contributor’ van het WEF. Ze schrijft voor deze beruchte instelling:”We hebben een plan nodig om hiermee om te gaan. Een uitstekend nationaal  surveillance systeem zal helpen een uitbreek snel te identificeren en te begrijpen hoeveel is veroorzaakt en immuniteit verdwenen.” “Een antwoord zou bijvoorbeeld kunnen inhouden meer testen, herintroductie van het masker en thuiswerken.” (Bron).

Meer bronnen

New American TV
David icke

 

Rob Vellekoop, 25 augustus 2023

1 Comment

  1. Waarom willen mensen alsmaar zo graag blijven geloven dat ze zelfs hun eigen lichaam niet meer kunnen vertrouwen waardoor ze denken dat het nodig is om er allerlei troep in te gooien waarvan ze in feite niet eens beseffen waar het werkelijk om gaat?

    Zelfs als je wilt geloven dat “dood” het allerergste zou zijn dat er maar bestaat, is het makkelijk om in te zien dat sowieso niets is wat het lijkt voor als je wenst af te gaan op de aangeleerde werkelijkheidswaarde van wat je zintuigen lijken aan te geven. Het objectiveerbare universum bestaat namelijk maar voor 4% uit materie en materie is dan weer 99,999% lege ruimte 🙂 … Wonderbaarlijk. 96% van de “realiteit” wordt gewoon genegeerd.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.