Wereldwijde waarschuwing: geoengineering verwoest de wereld

Een aantal bezorgde wetenschappers, schrijvers en activisten waarschuwt de wereld voor het onheil dat militaire geoengineering teweeg brengt. Zij doen dat in een 194 pagina’s tellend e-boek waarvan de inhoud gratis toegankelijk is voor iedereen. We lichten er enkele opvallende passages uit.

Freeland

“In het kort, decennia van excuses, manipulatie, extreem weer, moord en onheil zijn voorafgegaan aan de huidige normalisatie van geoengineering, en nog steeds gaan burgers en wetenschappers door te slapen onder de betovering van de “klimaatsverandering” propaganda.” Dit schrijft Elana Freeland, de schrijver van onder meer ‘Chemtrails en HAARP‘)

Volgens Michel Chossudovsky wordt tijdens de diverse klimaattoppen het onderwerp geoengineering steeds vermeden. De US Air Force geeft echter zelf aan met behulp van geoengineering in het geheim het weer te kunnen beïnvloeden, maar ook communicatiesystemen en de elektriciteitsvoorziening te kunnen ontregelen waarmee de VS gehele werelddelen kan domineren.

“Geoengineering is het op planeetschaal bewerken van onze atmosfeer, dat wil zeggen het manipuleren van ons weer, onze oceanen en onze planeet als geheel.

Militaire oorsprong

Claudia von Werlhof schrijft dat de waarschuwing niet gericht is tegen CO2-uitstoot, want dit is een vermeende reden voor de opwarming van de planeet. Het is slechts de claim van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), van regeringen, de media, en de superrijken evenals van gecorrumpeerde sociale bewegingen.

Nee, ze waarschuwen tegen de gevolgen van een vorm van geoengineering van militaire oorsprong en een technologie die in staat is om effecten te laten verschijnen zoals de opwarming van de aarde en klimaatverandering.

Militaire geoengineering is een ‘macro-technologie’ om processen van de aarde te beïnvloeden en te veranderen. Tegelijkertijd is het een micro-technologie die onze lichamen en geest beïnvloeden, een mind control technologie. Deze vorm van geoengineering wordt verborgen gehouden voor het publiek, zelfs als de ‘burger’toepassingen worden bediscussieerd. Dan wordt het gepresenteerd als een technologie die onze planeet kan redden.

Terwijl tegelijkertijd de echte geoengineering de aarde transformeert voor militair gebruik tegen ons en zichzelf. Feitelijk wordt Moeder Aarde veranderd in een gigantische oorlogsmachine.
Dus geoengineering moet onmiddellijk worden stopgezet, in plaats van te worden afgeschilderd als burgerwetenschap waarmee de aarde kan gered worden.

Geëlimineerd

Dit laat zien dat we zijn terechtgekomen in een informatieoorlog die overal ongelofelijk veel verwarring produceert.

We zien nu het begin van een beleid van ‘klimaatbescherming’ dat het belangrijkste project is geworden van de EU, de zogenaamde “Green New Deal”.

Dezelfde vermeende ‘groene beleidsvoornemens’ staan ook centraal voor “Great Reset” in de 21e eeuw gepromoot door het “World Economic Forum” (WEF)
en zijn leider Klaus Schwab, in Davos.

Schwabs programma suggereert dat de “New World Order” “groen” en natuurvriendelijk is en zorgt voor het welzijn van ons allemaal. Alsof het ons bevrijdt van de zonden van het verspillen van grondstoffen, industriële massa productie en overconsumptie.

Werlhof gaat er verder van uit dat we voor de eerste keer in de geschiedenis principieel niet meer zullen worden erkend als levende wezens. Er zal dan geen behoefte meer zijn om mensen te erkennen, hun rechten en vrijheid. De nieuwe levensvormen in het Internet of Things zullen patenten worden, in eigendom van mega-ondernemingen.

“Dit is wat de meeste mensen niet begrijpen: Wij als mensen zullen worden geëlimineerd als het gebeurt zoals is gepland.”

Het E-boek

Global WAR-NING! Geoengineering Is Wrecking Our Planet and Humanity

De deelnemende schrijvers:
Prof. Claudia von WerlhofDr. Rosalie BertellProf Michel ChossudovskyJosefina FraileElana FreelandMaria HeibelClaire HenrionConny KadiaLinda Leblanc en Vilma Rocío Almendra Quiguanás

 

Rob Vellekoop, 19 augustus 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.