Vrije energie: zet een piramide of toren in je tuin

Er is op Facebook een groep van meer dan 151.000 enthousiastelingen van elektrocultuur. Dit is de kennis om natuurlijke elektromagnetische stroom te gebruiken om planten te laten groeien en als bijvangst vormt het een tegenwicht tegen de elektromagnetische vervuiling van bijvoorbeeld het mobiele berichtenverkeer. Deze kennis is al vele duizenden jaren oud, met de piramides als een van de eerste toepassingen. Dankzij het werk van Yannick Van Doorne wordt het ook bij ons steeds bekender.

Vrije energie

Dit is energie die vrij beschikbaar is voor de mens, dat wil zeggen vrij van vervuiling, vrij van onderbreking, van kosten, onafhankelijk van derden, geopolitieke verhoudingen en grondstoffenoorlogen (uit ‘Energie in overvloed’, Karsten van Asdonk).

Door middel van elektrocultuurtechnieken verbinden we vrije of subtiele energie met de materie, waardoor de aarde vruchtbaarder wordt en planten aantoonbaar beter groeien. Helaas is de kennis hierover ondergesneeuwd of onderdrukt. Gelukkig wint het steeds meer aan populariteit.

De piramidebouwers wisten al gebruik te maken van elektrocultuur en ook in het midden van 1700 waren dergelijke electroculture experiments wijdverbreid onder wetenschappers, inclusief Jean-Antoine Nollet, de Franse natuurkundige die osmose ontdekte, en de Engelse grootvader van Darwin, Erasmus Darwin. In 1783 publiceerde een andere Franse natuurkundige, Pierre Bertholon de Saint-Lazare, “De L’électricité des Végétaux,” die uitvoerig vertelde over de experimenten in zijn tijd op dit gebied.

Van Doorne beschrijft in zijn boek ‘Electroculture’ dat we als mensen ‘baden in’ lage frequentie radiogolven, de zogenaamde Schumann-golven. Onze hersenen zitten op dezelfde frequentie als ons lichaam, namelijk 7,83 Hertz. Door de al maar toenemende elektromagnetische vervuiling (denk aan mobiel verkeer) dreigt al het leven te worden verstoord. Dit proces tast ons immuunsysteem aan, en er is sprake van een afname van groei in het algemeen. Elektrocultuurtechnieken kunnen dit probleem verhelpen door de natuurlijke elektromagnetische stroom te vergroten.

Antennes

Atmosferische antennes zijn lange masten met een draad die uitkomt in een top en zich daar verdeelt in verticale uitsteeksels. Op deze manier wordt de met vrije elektriciteit gevulde lucht ‘aangeboord’. Het grootste potentieel bevindt zich zo hoog mogelijk. Het effect van de mast op de aarde rondom, komt overeen met zijn lengte. In zijn boek (zie beneden) legt Van Doorne gedetailleerd uit hoe je een dergelijke mast moet maken.

Ronde torens

Deze komen voor in Ierland en Schotland.Ze zijn gemaakt van graniet, basalt en andere paramagnetisch gesteente. Het schijnt dat deze torens de groei in de omgeving stimuleren en ze hebben zelfs invloed op het lokale weer en de regenval. Volgens Yannick fungeren deze torens als regulatoren van het weer!

Deze torens waarvan de punt 51 graden is, ook deze beschrijft hij uitgebreid in zijn gids. Je moet namelijk onder andere rekening houden met de plaats en die van andere hoge bouwsels in de omgeving voor het beste resultaat.

Spiralen

Het gebruik van spiralen in allerlei vormen werkt eveneens.

Piramide

Volgens Van Doorne is de invloed van een piramide op landbouw verbazingwekkend. Het energetiseert zaden, planten, en irrigatiewater. Bij opslag van voedsel onder een piramide zal het minder snel rotten. Het weer beïnvloedt de werking van de piramide heel sterk. Zo zal je bij rustig weer deze enkele dagen moeten gebruiken om hetzelfde effect te krijgen als bij sterke zonne-activiteit of een lokale onweersbui.

Van Doorne levert voor degenen die zelf een piramide willen bouwen, allerlei hulpmiddelen om dit te kunnen doen, maar geeft in zijn boek ook exact aan hoe dit zelf te doen.

Bronnen

Het boek Electroculture, practical guide

Electroculture Van Doorne.com

Facebook groep met meer dan 150.000 leden

Electroculture op Rumble

Dossier Vrije energie

 

Rob Vellekoop, 10 november 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.