De vijf beste conspiracyboeken van 2023

Nu andersdenkers iedere maand meer gelijk blijken te krijgen over hun manier van kijken naar de macht, worden de boeken die dergelijke complotten van machthebbers beschrijven steeds populairder. Daarom hebben we ook dit jaar weer de top vijf van conspiracy of complot-in-de-praktijkboeken.

De droom van David Icke

Voor David Icke is het klip en klaar na 34 jaar fulltime onderzoek, dat deze wereld alleen begrepen kan worden als je weet hoe hij gecreëerd is, door wie en met welk doel. Hij richt zich in dit boek op de structuur die de mens in eeuwige slavernij houdt. Belangrijk daarbij is dat de mens redeneert dat wat hij niet ziet, dan ook niet bestaat.

De droom is het resultaat van een reeks gebeurtenissen die Icke’s bewustzijn opende naar niveaus ver voorbij waartoe hij tot dan toegang had. Dit gebeurde in het begin van 2023. Het is een uitdijend bewustzijn dat volgens David Icke de ‘valse grenzen van de 5-zintuigelijke waarneming’ passeert. Hierdoor krijgen we toegang tot andere realiteiten. Des te hoger onze frequentie, des te meer kennis en inzicht we kunnen krijgen.

Dan komt David tot een schokkende vaststelling, lichaam, ziel en het astrale bevinden zich binnen de simulatie, sterker nog het astrale brengt helemaal geen verlichting. De astrale of vierde dimensie staat centraal in zijn boek. Van hieruit controleert ‘het demonische’ 3D, wat onze realiteit is.

Blijkbaar zijn we de verbinding met onze bron kwijt, maar hiermee kunnen we ons weer verbinden met onze hartchakra.

In De Droom gaat hij dieper het konijnenhol in dan ooit tevoren, om fantastische onthullingen te doen over de aard van onze werkelijkheid, wie we zijn, waar we zijn en wat de ware oorsprong is van de menselijke controle.

365 pagina’s, prijs 27,99 of 27,99 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

Tetralogie van Robin de Ruiter

Deze kanjer is al vele jaren een topper. Ik vermoed dat er bijna geen alternatief denker is die deze pil niet op de boekenplank heeft staan. Indien dat niet zo is dan raad ik je aan hem aan te schaffen.

Dit boek omvat meerdere opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde. Ze verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 in Mexico. De auteur toont aan hoe ‘internationale monopolisten’, die achter het politieke wereldtoneel opereren, al decennia lang proberen de bestaande wereldorde te vernietigen om een dictatoriale Nieuwe Wereldorde te creëren; een wereldontwerp voor een wereldregering en werelddictator. Dit voornemen siert al lange tijd de één dollarbiljetten (Novus Ordo Seclorum).

In Nederland was het onmogelijk het oorspronkelijke manuscript van dit boek te publiceren.
Zonder uitzondering gaven gerenommeerde uitgevers destijds te kennen dat “Nederland nog niet klaar was voor dit boek”.

440 pagina’s, prijs 29,95 of 29,95 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM PLus).

 

Geoengeneering en transhumanisme van Elana Freeland

Over hoe chemtrails, mobiele straling en nanotechnologie de mensheid volledig synthetiseren.

Bereid je voor op het ene na het andere schokkende feit dat de Amerikaanse schrijfster en docente Elana Freeland onderbouwd naar voren brengt in haar laatste boek. Bijvoorbeeld over hoe de Smart City al is voorbereid met chemicaliën, elektromagnetisme en nanotechnologie voor AI-controle of in hoeverre we nu al moeten overleven in een wereld met kunstmatig leven, intelligente machines, hybriden, synths, klonen en nanorobots overal, buiten en in onze lichamen en hersenen. Chemtrails zijn het topje van de ijsberg.

Geoengineering en Transhumanisme is het derde boek van Elana Freeland en maakt het beeld compleet waarvoor geoengineering (vanaf het allereerste begin, 30 jaar geleden) is bedoeld, namelijk het beheersen van de ionosfeer met gepulseerde straling om zo een geïoniseerde atmosfeer in stand te houden waarin chemische stoffen en nanotechnologie voortdurend kunnen worden uitgestrooid door straalvliegtuigen, drones en raketten met als excuus ‘de strijd tegen klimaatverandering’.

In het eerste deel ‘Zo boven, zo beneden’ van Freeland’s boek gaat het over chemie en elektromagnetisme van geoengineering, over wat vanuit de atmosfeer op aarde terechtkomt en het leven aanvalt!

Het tweede deel ‘Hoe overleef je de Smart City’ legt bloot de verschillende technologieën, zoals biowapenoperaties, die onderdeel zijn van de VN’s duurzame ontwikkeling voor de transhumanistische omzetting van Mens 1.0 naar 2.0.

In het derde en laatste deel ‘Het transhumanistische Paard van Troje’ brengt zij ter sprake op welke manier het de bedoeling is om ons brein te vervangen door een zogenaamd brein-computer-interface (BCI) voor totale overheersing met artificiële intelligentie van de mensheid. Ze waarschuwt dat dit hele volksstammen voor altijd zal veranderen en dat dit invloed zal hebben op zowel ons lichaam als onze ziel.

Freeland gaat ervan uit dat “Als je eenmaal gelezen en begrepen hebt hoe dit is gedaan, zal je klaar zijn om te overwegen wat er nodig is om mens te blijven in een tijdperk op Aarde bevolkt door kunstmatig leven, intelligente machines, hybriden, synths, klonen en nanorobots overal, buiten in de samenleving en in onze lichamen en hersenen.”

 

 

556 pagina’s, prijs 39,99 of 39,99 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

Chemtrails en HAARP van Elana Freeland

In haar eerste boek, dat ook in het Nederlands vertaald is, ligt de nadruk op weermanipulatie, geofysische operaties en ‘directed energy’.

In deze tijd van ‘extreme weerstoestanden’, ’toevallige’ aardbevingen, orkanen en plaatsgebonden branden (Lahaina) biedt het boek van Elena Freeland ‘Chemtrails en HAARP’ inzicht. Het boek onthult uitgebreid hoe chemtrails en ionosferische heaters zoals HAARP samenwerken om ‘het weer te controleren’, wereldwijd draadloos SmartGrid te onderhouden en ruimte te bieden voor experimenten met chemicaliën en biologische middelen op onbewuste bevolkingen.

Het eerste hoofdstuk geeft een historisch overzicht van het Tesla-wapen HAARP en een chronologisch overzicht van chemische en biologische oorlogsexperimenten, waaraan burgers en militairen zonder toestemming zijn onderworpen sinds de Koude Oorlog. Vervolgens belanden we in de ionosfeer die wordt gebruikt als een spiegel zodat straalwapens (energie- of laserwapens) extreme lage energie (ELF) kunnen richten op gebieden ver van hun bronnen! De ionosfeer bevindt zich 80 tot 1000 kilometer boven het aardoppervlak. Door de hoge concentratie van vrije elektronen en ionen kan het radiogolven terugkaatsen naar de aarde.

In het derde hoofdstuk blijkt hoe essentieel chemtrails zijn voor het HAARP netwerk. Ze bevatten namelijk nanodeeltjes van metalen, polymeren, sensoren, microprocessors en biologische ziekteverwekkers die continu een geïoniseerde atmosfeer in standhouden. In hoofdstuk 4 wordt een antwoord gegeven op de vraag wat Big Oil en HAARP met de aarde doen.

248 pagina’s, prijs 26,99 of 26,99 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

De gevaarlijkste Dr op aarde van Robert F. Kennedy jr.

n dit schokkende boek beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt.

Allen zijn zij betrokken bij de immorele en nietsontziende structuren die in naam zijn gericht op verbetering van de volksgezondheid, maar die in werkelijkheid meer weg hebben van een maffia die letterlijk over lijken gaat en louter belust is op financieel gewin, macht en controle.

Het actief blokkeren van werkzame medicijnen tegen Covid-19, de toediening van nauwelijks geteste vaccins, de bewust misleidende of zelfs valse berichtgeving over de pandemie, de internationale voorbereiding en coördinatie ervan, de mondkapjesgekte, de verzwegen bijwerkingen van de prikken, de maatschappelijke ontwrichting en de schaamteloze zelfverrijking van de superrijken over de ruggen van de bang gemaakte bevolking: dat alles komt in dit boek voorbij met gedetailleerde onderbouwing en een uitgebreid voetnotenregister.

 

663 pagina’s, prijs 24,95 of 24,95 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

 

Rob Vellekoop, 16 december 2023

1 Comment

  1. Wie Adolf Hitler uitmaakte voor “boef” werd in Nederland strafrechtelijk vervolgd wegens “het beledigen van een bevriend staatshoofd”. Inmiddels heeft de wereld alweer een nieuwe Adolf Hitler. Het is de heer Klaus Martin Schwab, een Duitse lummel met een dubieus nationaal-socialistisch verleden. Klaus Schwab probeert de wereld niet zoals zijn voorganger met kanonnen maar met dictatoriale dwangmaatregelen aan zijn voeten te krijgen. En wie de koninklijke familie en de Nederlandse politiek een beetje kent zal het niet verbazen wie met deze nieuwe Hitler méér dan goed bevriend zijn:

    https://deanderekrant.nl/nieuws/regering-erkent-juridisch-bindende-afspraken-met-world-economic-forum-2022-01-10

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.