‘Het vaccin is ontworpen om mensen opzettelijk schade toe te brengen’

Mike Yeadon gaf een online toespraak voor een commissie van het Britse parlement op 4 december 2023 waarin hij toelichtte dat het covidvaccin als doel had (heeft) de mensheid kwaad te doen. Hij zei ook dat als we blijven instemmen, dit een of meerdere keren herhaald zal worden. Dat laatste merken we dagelijks doordat de media-campagne voor vaccinaties op volle toeren de kerstdagen letterlijk aan het verzieken is.

Ontwerp

Mike Yeadon was tot 2011 vice-president van geneesmiddelenproducent Pfizer. Hij begint zijn betoog met de hartverscheurende mededeling dat het ontwerp van het covidvaccin bedoeld was om mensen opzettelijk kwaad te doen. Dus vijf en een half miljard mensen zijn op deze manier behandeld, waarvan ondertussen 17 miljoen zijn overleden. Dit laatste cijfer is gebaseerd op onderzoek van Rancourt c.s., zie hieronder.

Volgens Yeadon was er helemaal geen sprake van een pandemie, behalve dan die door regeringen werd gecreëerd. En voegt hij hieraan toe dat een ongeschikte frauduleuze PCR-test werd gebruikt om mensen te vertellen dat ze een specifieke ziekte hadden, terwijl dit niet zo was.

Drie keer slecht behandeld

Op drie manieren werden mensen volgens Yeadon slecht behandeld.

De massale ventilatie als behandeling van mensen was niet geschikt en leidde tot veel sterfgevallen.

In verzorgingshuizen kregen veel mensen sedatieve en ademhalingsdepressiva, die volgens Mike leidden tot hun dood.

Ook kregen mensen geen levensbesparende antibiotica en stierven daardoor aan bacteriële longontsteking.

Vervolgens werd ons verteld dat vaccins onze kant op zouden komen en ons zouden redden.

Vervolgens gaat de ex-vicepresident in op de snelheid van de ontwikkeling van het ‘vaccin’. Hij zegt dat het, gebaseerd op zijn dertigjarige ervaring, onmogelijk is om een complex biomedisch product zo snel uit te vinden, klinisch te testen, te evalueren, te fabriceren en wereldwijd te lanceren.

Giftig

Waarom is het vaccin opzettelijk giftig? Hoe komt hij daar bij?

Les 1 uit de immunologie is dat je immuunsysteem iedere cel ,die lichaamsvreemd materiaal opneemt, zal aanvallen en doden.

Als je een persoon injecteert met een gen dat een vreemd stuk eiwit produceert, zoals een spike-eiwit van een lichaamsvreemd organisme, dan zal je lichaam dat detecteren. Het is niet alleen al erg genoeg dat je een vreemd eiwit aanmaakt, maar ook dat dit specifiek een spike-eiwit is.

Deze materialen zijn namelijk biologisch actief. Dat wil zeggen, betoogt Yeadon, als je ze toevoegt aan bijvoorbeeld menselijk bloed, je bloedklonten gaat vormen. Dit zijn biologische vergiften.

Je hebt nu dus een genetische sequentie dat vreemde eiwitten vormt, terwijl je lichaam juist iedere cel doodt die dit doet. Als je iets van dit eiwit loslaat, bijvoorbeeld zodat het in je bloed komt, dan gaat het bloedklonters vormen. Laat je het bij de zenuwen los, dan zal je een of meerdere neurologische aandoeningen krijgen.

Lipid-nanodeeltjes

Daarnaast merkt Yeadon op dat deze materialen verpakt zitten in zogenaamde lipid-nanodeeltjes. Deze maskeren de vreemde genetische informatie zodat je lichaam het aanvankelijk niet ziet, echter totdat het binnen in je cellen komt en het zich door je lichaam verspreidt.

Dit gaat door je hele lichaam heen, inclusief je hersenen, je bloed en ieder orgaan van je lichaam. Uit onderzoek van tien jaar geleden bleek al dat lipid-nanodeeltjes hun lading bij voorkeur in de eierstokken leggen. Dit bleek uit een Japans onderzoek met dieren.

Collega’s

Er wordt dus een auto-immuun aanval op ieder weefsel ingezet. De nanodeeltjes vormen een goed begrepen biologisch gif dat verschillende organen in je lichaam kan beschadigen en ze plaatsen bij voorkeur hun lading in de reproduceerbare weefsels van vrouwen en meisjes!

Hij concludeert tot slot dat het zeker is dat zijn collega’s die hieraan werkten zonder twijfel begrepen wat ze ontwierpen en fabriceerden.

 

 

Lees verder in het Coronadossier

Rob Vellekoop, 14 december 2023

3 Comments

  1. Het Nederlandse volk heeft gestemd. En natuurlijk niet op het FvD want daarvoor is het met afstand te dom. Toch beginnen de Nederlanders iet te vermoeden en hebben dit keer wel degelijk te kennen gegeven van de dictatoriaal regerende landverrader (zie het wetboek van strafrecht art. 97a) Mark Rutte te worden verlost. Het resultaat van de verkiezingsuitslag: eerst komt er een verkenner, dan komen er dit keer zelfs twee informatierondes die dan weer worden gevolgd door een formatie. M.a.w: er verandert HELEMAAL NIETS. Rutte wordt door ons prachtige huis van de democratie niets in de weg gelegd en hij mag gewoon doorgaan met het slopen van Nederland….gefopt!

  2. Ik heb altijd je artikelen met interesse en plezier gelezen. Ze zijn van hoge kwaliteit en niet schreeuwerig.
    Alsjeblieft,blijft. Voor de bevolking.
    We kunnen je niet missen!
    Groetjes en fijne feestdagen,
    Eric

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.