Zesde staat ter wereld verbiedt chemtrails

De Amerikaanse staat Tennessee verbiedt met ingang van 1 juli 2024 het manipuleren van het weer, de temperatuur of de intensiteit van het zonlicht. In ons land zijn we nog lang niet zover, waar überhaupt nog getwijfeld wordt aan het bestaan van weermanipulatie. Tennessee heeft besloten de gezondheid van de inwoners voorop te stellen.

Geoengineering

Voor alle duidelijkheid enkele veel gebruikte termen.

Geoengineering is de bewust technische manipulatie op grote schaal van de systemen van de aarde. Hiermee zou de klimaatverandering, voor zover deze er is, bestreden worden. Het valt uiteen in drie onderdelen: solar radiation management (reflecting sunlight to space) of SRM, broeikasgasverwijdering en weermodificatie. Technieken die hiervoor worden ingezet lopen uiteen van

  • het verspreiden van zwaveldeeltjes in de stratosfeer of het witten van wolken om zonnestralen te weerkaatsen (stratospheric aerosol injection),
  • dumpen van ijzerdeeltjes in de oceanen om CO2-absorberend plankton te voeden (ocean fertilization),
  • het afvuren van zilverjodide in de wolken om regen te produceren of
  • het genetisch manipuleren van oogsten zodat de bladeren van de gewassen beter zonlicht reflecteren (surface albedo modification)

Tennessee

Deze Amerikaanse staat vermeldt in de aangenomen wet dat ervan wordt uitgegaan dat de federale Amerikaanse overheid geoengineeringsexperimenten uitvoert en dat deze ook plaatsvinden binnen Tennessee.
Dit ondanks het feit dat de gevolgen hiervan voor de gezondheid van de mens en die van de omgeving niet goed bekend zijn. Vandaar dat de overheid van Tennessee ter bescherming van de publieke gezondheid verbiedt:

“De opzettelijke injectering, vrijlating of verspreiding met alle mogelijke middelen van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen, of apparaten binnen de grenzen van de staat in de atmosfeer met het opzettelijke doel het beïnvloeden van de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht.”

De wet gaat in op 1 juli 2024.

Nederland

Als je deze wetgeving legt naast de bespreking van de aanhoudende regen in Nederland (en omliggende landen) bij Ongehoord Nederland kan je niet anders dan je wenkbrauwen fronzen. Zijn we dan werkelijk zo achterlijk in ons land waardoor we niet in staat zijn te zien en te onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is? Of is de censuur en de onderdrukking van het uiten van je mening hierover zo gevaarlijk dat deskundigen hun mond maar houden?

Een van de aanwezigen reageert op de uitlatingen van de boer, die zijn beklag doet over het weer, met de opmerking dat contrails/chemtrails niets met weermanipulatie te maken hebben en er ook helemaal geen bewijs voor is…Deze jongen bevindt zich nog in de fase van het niet uit elkaar kunnen houden van condensatiesporen en chemtrails, maar krijgt wel alle gelegenheid zijn ondeskundigheid de Nederlandse huiskamers in te blaten.

Jammer. Weer een slag verloren tegen de vergiftiging van ons land en onze bevolking door cloud seeding.

Zesde staat

Andere (Amerikaanse) staten die Tennessee voorgingen waren,
Kentucky op 9 februari 2024,
Rhode Island januari 2024 (zie link)
South Dakota in januari 2024 (zie link)
Illinois op 3 oktober 2023 (zie link)
en Connecticut op 23 januari 2023 (zie link)

Voor drie andere staten kijk op zerogeoengineering.com

Bronnen

Cloud seeding

https://wapp.capitol.tn.gov/apps/BillInfo/Default.aspx?BillNumber=SB2691

Wet Bill 2691 State of Tennessee

Ons dossier over Chemtrails/Geoengineering

Nederlandse boeken over chemtrails, geoengineering en transhumanisme vind je hier

Rob Vellekoop, 3 mei 2024

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.