Project Cloverleaf: de ultieme chemtrail bezorgdienst

“Op elk moment van de dag, waar we ook wonen, of we het nu zien of niet, het chemtrailbezorgsysteem is in volle gang.” (Elana Freeland in Chemtrails en HAARP)

Flyer

Volgens de flyer Project Cloverleaf, tijdlijn vanaf 1994 (ook terug te vinden op Geoengineeringwatch.org), is het project Cloverleaf begonnen als een gezamenlijk Amerikaans-Canadese militaire operatie, waarbij chemicaliën worden verspreid in de atmosfeer boven Canada en de VS. Volgens Elana Freeland in haar boek wordt ‘geo-engineering gepresenteerd als de oplossing tegen de opwarming van de aarde,  maar is in feite chemische oorlogsvoering  op kosten van de burger.

Het project is een geheime militaire operatie die volgens Vermeeren in zijn boek Verduisterende praktijken volgens officiële documenten als beëindigd is geregistreerd. Er worden naast militaire tankvliegtuigen duizenden commerciële vliegtuigen gebruikt. Freeland schrijft dat de activiteiten echter wereldwijd nog steeds in volle gang zijn. Ieder die zich daarvan bewust is hoeft maar omhoog te kijken en krijgt dagelijks de bevestiging dat dit proces niet meer stopt.

De voor cloud seeding gebruikte chemicaliën (o.a. aluminiumoxide, chroom, lood, polymeervezels, bariumzouten, zilver, bacteriën en schimmels) kunnen dankzij een uitvinding van de Hughes Aircraft Company  (patent 5,003,186 Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming) aan de vliegtuigbrandstof worden toegevoegd.

Extra voorzieningen om te sprayen zijn dus niet meer nodig.

Op deze manier is de inzet mogelijk van alle vliegtuigen van een zekere omvang en worden miljoenen mensen constant blootgesteld, zonder dat zij daar weet van hebben, aan giftige stoffen. Dat sprayen gaat trouwens dag en nacht door. In de nacht schijnt het voordeliger te zijn om te sproeien.

Freeland meldt dat de kosten van deze megaoperatie maandelijks naar schatting 578 miljoen dollar bedragen. Vermeeren legt het verband met de lage ticketprijzen die luchtvaartmaatschappijen hanteren en vraagt zich af wie de sponsor is.

Geheimhouding

Om dit alles niet in de openbaarheid te laten komen, moeten piloten en ander personeel geheimhoudingsverklaringen ondertekenen. De massamedia vermelden ‘chemtrails’ in het geheel niet of berichten erover als een soort toekomstmuziek dan wel als puur experimenteel en incidenteel. Daarnaast worden met name journalisten bedreigd of in diskrediet gebracht als ze een ander dan het standaardbericht naar buiten durven te brengen. Ook is er compartimentering van kennis, dat wil zeggen dat de verschillende instellingen die werken aan geo-engineeringsprojecten elk slechts een stukje van de benodigde kennis hebben.

Vermeeren had over ‘vliegtuigsporen’ in 2009 een briefwisseling met de minister van Verkeer en Waterstaat. Hij schrijft dat hij vervolgens uitgenodigd werd voor een bezoek aan het KNMI en erachter kwam dat het Koninklijke Nationale Meteorologische Instituut niets wist van de materie. Hij signaleert ‘een groot gebrek aan kritisch waarnemingsvermogen’.

Ondanks talloze geheimhoudingsoperaties sijpelt er toch informatie naar het publiek. Dit is dan te danken aan fouten, zoals twee vliegtuigen die door de Nigeriaanse en Indiase luchtmacht werden neergehaald. Beide vliegtuigen hadden sproei-installaties aan boord. De inlichtingendiensten van deze landen verklaarden direct dat de VS ‘biologische agentia’ aan het sprayen waren (mogelijk met het varkensgriepvirus).

Oorlog

Coen Vermeeren concludeert in zijn boek over dit onderwerp, dat er een oorlog wordt gevoerd tegen de menselijke ziel.
Hij schrijft:

“We leven in een Eindtijd,…., een tijd veel mensen wakker aan het worden zijn ten aanzien van de enorme leugens die er de afgelopen eeuwen over de mensheid zijn uitgestrooid. Een kleine groep belanghebbenden, de elite en superrijken, is daar verantwoordelijk voor, zo blijkt uit gedegen onderzoek.”

Vermeeren beschouwt het blokkeren van het zonlicht precies als het tegenovergestelde van wat we nodig hebben, namelijk Licht. Er woedt een oorlog tegen het Licht, dat is een oorlog tegen de menselijke ziel.

Bronnen

Youtube

Elana Freeland,  Chemtrails en HAARP
Coen Vermeeren, Verduisterende Praktijken
Fred Teunissen, Hemel onder vuur

PDF Project_Cloverleaf

Ons dossier Chemtrails/Geoengineering

Rob Vellekoop, 16 juni 2024

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.