Vermeeren over ufo’s en buitenaardsen: “Dit is het allerbelangrijkste dossier voor de hele mensheid”

Een bijdrage van Fred Teunissen en Niels Lunsing*

Buitenaardse beschavingen beschikken over technologie, waarmee energie in overvloed kan worden aangetrokken. De machtigen op onze Aarde weten dit, maar houden deze kennis weg van de bevolking. En ze gaan door met de exploitatie van technologie die juist schadelijk is voor mens en milieu. Aldus lucht- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren in gesprek met podcaster Niels Lunsing.

Podcast

Universiteiten zijn daarmee een gevaar geworden voor de samenleving, zo betoogt Vermeeren. “Ze houden deze schadelijke technologie in stand en blijven blind voor de realiteit van het grote kosmische plaatje.”

Enkele onderwerpen die ter sprake komen:
* de cover-up die al heel lang voortduurt
* het repressieve klimaat in de academische wereld
* het theater met de neergeschoten weerballon(nen)
* fake alien invasie (de voorspelling van Werner von Braun)
* positieve en negatieve aliens
* channelers en klokkenluiders

In 2013 bracht luchtvaart- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren het boek “UFO’s bestaan gewoon” uit waarmee hij veel aandacht trok in de media. Nu, 10 jaar later, is het UFO-fenomeen weer actueel met waarnemingen in de Verenigde Staten en Canada. Nog steeds is het onderwerp zeer controversieel, zowel in de mainstream media als alternatieve media.

Sinds de bekende Roswell crash in 1947 zijn er vooral in Amerika ontzettend veel UFO-waarnemingen geweest. In binnen- en buitenland kwamen klokkenluiders, piloten en andere ooggetuigen naar voren die dit hebben bevestigd. De relatie met buitenaards leven werd al snel gemaakt. In 2018 kwam er een documentaire uit op Netflix van Jeremy Corbell waarin natuurkundige Bob Lazar naar voren trad met zijn bevindingen op de militaire basis Area 51.

Hij zou intensief met technologie hebben gewerkt die afkomstig zou zijn van buitenaardse voertuigen. Beter bekend als “reverse engineering”. In de podcast laat ik een fragment zien uit de podcast van Russell Brand waarin Jeremy Corbell zijn visie geeft op de actuele gebeurtenissen in de Verenigde Staten.

In 2021 heeft het Amerikaanse Ministerie van Defensie officieel beelden uit 2004 en 2015 vrijgegeven waarop UFO’s te zien zijn. Luchtmachtpiloten filmden deze ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) tijdens oefenvluchten. NASA heeft kortgeleden aangekondigd dat het opnieuw onderzoek gaat doen naar UFO’s.

Ze gaan beginnen in de herfst en het onderzoek zal ongeveer 9 maanden duren. Zal er dan na jarenlang onderzoek eindelijk meer duidelijk worden? In de podcast praat ik met Coen Vermeeren over de actualiteit, de technologie van de voertuigen en de relatie met buitenaards leven.

Een baanbrekend boek

In 2013 kwam Vermeerens boek UFO’s bestaan gewoon uit. Inmiddels zijn er daarvan meer dan 10.000 verkocht.
Zeer binnenkort verschijnt een nieuw boek van zijn hand. Het is een afrekening met de repressieve academische wereld die met hem in aanvaring kwam.

Meer informatie lees je op zijn website: https://coenvermeeren.nl/ 
Meer Nieuwe Tijdsinformatie vind je op: https://www.blikopdemaatschappij.nl

Dit artikel verscheen ook op Transitieweb.nl

3 Comments

  1. Het is kennelijk nogal een onderwerp. Ik heb de YouTube video bekeken en wilde mijn verhaal daar doen, maar ze verwijderden het na een minuut ofzo… Hij heeft meerdere comments die eer niet staan… Vreemd. Ik beschreef alleen de UFO’s die ik gezien heb 🙄

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.