Internationale bijeenkomst over 9/11 op zondag 13 mei

WTC towers 1995 (foto 123rf)

Onder de naam ‘Bevrijding van bedrog‘ organiseert de Stichting 11 september een informatieve bijeenkomst in Utrecht op 13 mei met gerenommeerde sprekers over de andere feiten van de aanslagen op de WTC torens op 9/11/2001. Er is absolute moed voor nodig hierover überhaupt te praten, want het is een taboe om deze ingrijpende gebeurtenis als een overheidskomplot aan te duiden.

In maart is de stichting 11 september opgericht door onder andere theatermaker George van Houts om via het organiseren van bijeenkomsten de waarheid over 9/11 bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

De oprichters zeggen dat de huidige regering onze democratische rechten tot op het bot uitholt en dat zij onze privacy door de naderende Sleepwet te grabbel gooien onder het mom van de ‘Strijd tegen Terreur’.

Deze War on Terror is afgekondigd vlak nadat op 11 september de WTC torens in New York volgens de officiële overheidslezing werden aangevallen en vernietigd door moslim terroristen, waarbij drie duizend mensen om het leven kwamen. Volgens de stichting is het  hoog tijd voor een krachtig en kritisch tegengeluid van een grote groep goed geïnformeerde mensen.

Het is moeilijk te bevatten voor veel mensen dat 9/11 door de overheid zelf zou kunnen zijn uitgevoerd als een ‘false flag’ om de moslims in een donker daglicht te stellen en zichzelf daarmee de ruimte en het excuus te geven om een oorlog te gaan voeren in het Midden Oosten.

De stichting 11 september is ‘een Nederlandse organisatie die deel uitmaakt van een omvangrijke internationale gemeenschap van burgers en experts die aantonen dat de overheid, de academische wereld en de media niet de waarheid vertellen over wat er in de VS is gebeurd op 11 september 2001’.

Van Houts trekt sinds maart 2017 door het land met zijn ‘interactieve theatercollege’ Kom plot. Hij gaat hiermee door tot mei 2018. Hierin gaat hij uitvoerig in op de gebeurtenissen van 11-9, maakt een analyse met maquettes, videomateriaal en vliegbewegingen en voert de zaal mee naar de onverbiddelijke conclusie dat de overheid een krankzinnig komplot heeft gespeeld. Hij ontrafelt de gebeurtenissen van die dag met een dodelijke precisie zodat van de officiële lezing niets zinnigs meer overeind blijft.

Bevrijding van Bedrog – 13 mei 2018

Informatief evenement en paneldiscussie over de ándere feiten over 9/11. Met sprekers uit binnen- en buitenland. Het evenement wordt geopend door George van Houts.

Het evenement wordt gehouden in de Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24 in Utrecht op zondag 13 mei aanstaande. Met als sprekers onder andere Richard Gage, oprichter en voorzitter van Architects & Engineers for 911 Truth; (www.ae911truth.org)  met het technisch onmogelijke officiële verhaal als uitkomst van het onderzoek van de Universiteit van Alaska (Engels) en Barbara Honegger,
voormalig Witte Huis beleidsanaliste, internationaal klokkenluider en lid van The Lawyers’ Committee for 9-11 Inquiry in action – the Grand Jury https://lawyerscommitteefor9-11inquiry.org.

Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth) is een non-profit organisatie van architecten en ingenieurs gewijd aan het onderzoek over de complete vernietiging van alle drie World Trade Center wolkenkrabbers op 11 september 2001. Deze Amerikaanse organisatie wil een werkelijk onafhankelijk onderzoek en geeft steun aan de slachtoffers in hun streven naar rechtvaardigheid.

Volgens deze beweging, opgericht door Gage zijn de WTC Twin Towers samen met een naburig 47 verdiepingen tellend WTC Gebouw nr 7, niet ingestort door de crash met twee vliegtuigen, maar door gecontroleerde sloop met speciale explosieven die aangebracht waren.

Het Amerikaanse ‘Lawyers’ Committee for 9-11 Inquiry’ zegt dat de officiële lezing van de gebeurtenissen op en na 9/11 niet zijn vastgesteld in de rechtszaal of door een objectieve en grondig onderzoek door of het Congres of de 9/11 Commissie.  Hun doel is om een wettelijke strategie te ontwikkelen om transparantie te bereiken en wettelijke aansprakelijkheid over de niet vervolgde misdaden van 9/11.

Aansluitend hieraan is er om 18:00 uur een diner en kan je vanaf 19:30 uur de theatervoorstelling Kom Plot bijwonen.

Leestip, om helemaal weer bij de les te zijn, het artikel over de boute beweringen van het AD dat complotdenken leidde tot de Tweede Wereldoorlog.

Rob Vellekoop, 26 maart 2018