Enkele honderden #GeleHesjes in Amsterdam 19 januari

Gele Hesjes in Nederland

Amsterdam is een van de 16 plaatsen waar de Gele Hesjes een demonstratie hebben gepland. Enkele honderden mensen wandelen door het centrum van de stad. Onderweg hebben zij nog een gesprekje met de burgemeester.

Daarnaast is er opkomst in Emmen, Maastricht, Leeuwarden en Eindhoven.

Rob Vellekoop, 20 januari 2019

2 Comments

  1. Het is in Nederland een begin, eindelijk komen er wat mensen in beweging.Wat een verschil met de fransen die massaal op de been zijn,het schandalige daar is het geweld van de politie en me.Als mijn buurman vriend broer of zoon daar zou werken en daar aan meedeed zou ik hem nooit meer aankijken en met hem praten,totaal negeren bah wat een beesten.Zoiets is niet goed te praten onder het mom het is mijn baan.Gewoon de ziektewet in of ontslag nemen.totaal geen respect heb ik voor deze mensen.
    Zeker niet als je bedenkt dat de gele hesjes ook voor hun strijden en hun kinderen om deze corrupte wereld te trachten te veranderen.

  2. NOS FAKE NEWS
    deze korte tekst ontleend aan die toch soms grappige Trump, te lezen op een geel hesje van een demonstrant in Amsterdam, spreekt boekdelen over de huidige Nederlandse Omroep-mores. Blijkbaar zijn ook zij geïnfecteerd en geïnstrueerd om het volk informatie te onthouden die weleens ongezellig kan overkomen. Hoe is het mogelijk in ons kikkerlandje waar alles bij de naam genoemd kan worden en waar de premier openlijk mag schelden dat het een lieve lust is, het nieuws over de vele demonstranten niet wordt genoemd. Met verbazing keek ik naar het nieuws en ben nu tot de conclusie gekomen dat zelfs Trump weleens gelijk kan hebben. Wat is er gebeurd met de onafhankelijke NOS? Of zijn ze misschien nooit eerlijke geweest. Welke rechtgeaarde gevestigde journalist gaat uit de school klappen en onthult op zeer korte termijn dit raadsel? KOM toch op, in plaats van PLEUR toch op, zou ik zeggen. Weg met die schijnheilige zondagsrust en laat van je horen anders gaan toch echt ook mijn handen jeuken,
    verder wens ik iedereen die geen journalist is nog een prettige dag,
    Petronella

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.