CO2-leugen brengt jongeren in verwarring

123rf

Zelden krijgt een demonstratie van tienduizend mensen zoveel aandacht en zo weinig tegenstand van de overheid. Heel af en toe is demonstreren ineens geen taboe. Bar weinig keren verslaan de main stream media een demonstratie op het Malieveld, en dit keer zelfs met passie en enthousiasme, als de zogenaamde ‘klimaatstaking’ van scholieren. Zelfs de EU steunt de acties. Dit alles geeft des te meer reden tot bezorgdheid. Een verslag over onze zorgen, want onze wereld dreigt niet ten onder te gaan aan CO2, maar aan vervuiling.

‘CO2 weg ermee’

De eerste gedachte aan de scholierenstaking van 7 februari op het Malieveld brengt mij op het weghonen door jongeren en het vertrappen van het spandoek waarin de jongeren gewaarschuwd worden tegen de klimaatmythe. Dit alles enthousiast in beeld gebracht door de NOS. Op een dergelijk moment weet je dat het een serieuze zaak aan het worden is. De klimaatpropaganda heeft de jongeren succesvol bewerkt en gebrainwasht.

Het geroep door scholieren van ‘CO2 weg ermee’ legt meteen de dodelijke slagader bloot van het klimaatsprookje waarin iedereen moet geloven, zo niet dan is hij of zij een gevaar voor de samenleving, een reden tot blokkade door censor Facebook en zelfs tot ontslag, zoals een Franse weerman enkele jaren geleden aan den lijve ondervond.

De uitstoot door mensen van CO2 is niet de belangrijkste oorzaak van een klimaatverandering, Sinds 1850 is de gemiddelde temperatuur van de aarde met 1,2 °C gestegen. De menselijke emissie van CO2 heeft hieraan 0,23 °C bijgedragen. Natuurverschijnselen hebben een veel grotere impact, zoals de hoeveelheid ingestraalde zonne-energie, inslagen van meteorieten, El Niño en La Niña, enzovoort. (lees artikel in Climategate.nl)

‘De opwarming van de aarde is begonnen in het Holoceen is nog steeds aan de gang en is medeverantwoordelijk voor de nog steeds gaande trage opwarming van de oceanen. De stijging van de zeespiegel is hiervan het voornaamste gevolg en wijkt nog steeds niet af van +/- 20 cm per eeuw! Terwijl de invloed van CO2 door de invloed van de mens pas sinds 1850 gaande is!!’ (lees artikel in Climategate.nl)

Dus de mens loopt al 200.000 jaar mee op aarde en al die tijd is de stijging van de zeespiegel gemiddeld 20 centimeter.

Kortom de jongeren zijn uiterst succesvol bewerkt en gaan op deze manier het mogelijk maken dat de politiek de bevolking krankzinnige eisen gaat stellen die allemaal deze zogenaamde uitstoot van CO2 zullen verminderen. De kosten van deze waanzinnige operatie moeten worden opgebracht door de bevolking en met name door de armeren (dus de meerderheid), die tot de bedelstaf veroordeeld worden.

European Youth for Climate Action

Het klimaatakkoord van Parijs uit 2015 moet worden gepropageerd van de EU. In dit akkoord wordt de oorlog verklaard aan fossiele brandstoffen. Inclusief aardgas dus. Hiervoor ontvangt de club Youth for Climate Action tussen 2018 en 2020 340 miljoen euro.

Volgens de Europese Commissie ligt Europa’s toekomst bij de jeugd. Daarom vindt de commissie dat zij ‘ bekwaamheden moeten ontwikkelen zodat zij obstakels voor klimaatverandering kunnen overwinnen.’ ‘Het initiatief ‘Youth for Climate Action’ moet jonge mensen ’empoweren’ om de geest van vernieuwing te grijpen die besloten ligt in het Akkoord van Parijs.

Nu begrijpen we ook direct waarom de klimaatstaking van scholieren door de politiek met open armen wordt ontvangen en de overheden de scholieren geen strobreed in de weg leggen (hoogstens verbaal wordt spijbelen afgekeurd), waar de overheid anders door dadendrang de neiging heeft op te treden tegen spontane demonstraties.

Geen klimaatverandering, maar een schonere aarde

Zoals hiervoor gemeld kunnen we het klimaat niet veranderen, mensen kunnen echter wel de aarde schoonmaken en vooral schoonhouden.

De jongeren maken zich terecht zorgen over hun en onze aarde, maar zijn volledig en bewust op het verkeerde been gezet.

Het gaat namelijk bij het redden van onze aarde niet over het terugdringen van de CO2-uitstoot, maar over het stoppen van de vervuiling van de grond, het water en de lucht.

Let op het subtiele onderscheid tussen het aanvallen van CO2 of het terugdringen van vervuiling. Minder vervuiling begint namelijk met minder productie en daardoor van minder winstgevendheid van de industrie. Dit vinden aandeelhouders, lees de rijke elite van de wereld niet leuk. Dit veroorzaakt minder consumptie, waardoor iedereen een stapje terug zal moeten doen, misschien wat minder comfortabel leven in een wereld die wel weer rijk wordt aan flora en fauna, die niet jaar na jaar gesloopt wordt.

Stel je voor dat de EU inzet op het terugdringen van de luchtverontreiniging door ultrafijnstof of van minder stikstofuitstoot. Dan zullen we met de auto geen vervuiling van de lucht meer mogen veroorzaken. Dit gaat de oliemaatschappijen de kop kosten. Of denk aan de vervuiling van het water met steeds kleiner wordende deeltjes plastics, dan zal de EU ervoor moeten zorgen dat het gebruik van plastic verboden wordt. Ook dit zou een streep door de rekening zijn van de oliemaatschappijen als producenten van de basis van plastics.

Ook het vliegtuigverkeer zal dan moeten worden teruggedrongen evenals alle weermanipulatiepraktijken die in de volksmond als ‘chemtrails’ te boek staan en sterk vervuilend zijn.

Met andere woorden de toekomst van onze planeet is afhankelijk van ons optreden tegen Vervuiling en niet tegen Klimaatverandering. Ik hoop dat onze jeugd nog bereikbaar is voor deze omslag in denken, want deze is hard nodig anders demonstreren ze voor de verpaupering van de bevolking door onbetaalbare ‘klimaatmaatregelen’ terwijl ze zich moeten gaan inzetten voor een schone aarde en tegen vervuiling.

 

Rob Vellekoop, 8 februari 2019

17 Comments

 1. Beste Rob,
  je hebt helemaal gelijk maar hoe bereiken we die jongeren?
  het potentieel is er maar nu nog de kennis
  enige manier lijkt mij het doorgeven van informatie aan
  de jongeren die het voortouw nemen
  meer contact met de SP over bovenstaande zaken
  een interview in hun clubblad Tribune
  en nog beter in de wetenschappelijke uitgave Spanning
  SP heeft een grote aanhang onder jongeren
  Nelleke
  SP hoofdkantoor in Amersfoort zal best interesse hebben

 2. Wauw. Wat een absolute onzin. De enige bron die jullie citeren heeft geen enkele grond in rede, en als ik zie hoe graag jullie zulke samenzweringen accepteren verwacht ik binnenkort een artikel over hoe inentingen autisme veroorzaken.

 3. zorgwekkende ontwikkeling ik had het niet zien aankomen.
  hoeven ze ineens niet meer te leren.
  de wereld gaat in rap tempo naar de kl.ten.
  de wereld wordt beheerst door psychopaten.

 4. “De enige bron” is een enorme verzameling van bronvermeldingen! Heb je die al gelezen?

 5. Dat denk ik niet, Nelleke. De meeste politieke partijen zitten op de klimaatlijn.

 6. De nadruk op CO2 lijkt mij ook niet terecht, want er speelt wel meer op onze aarde. En daar maak ik me ook zorgen over. Maar de zeespiegelstijging zoals hier aangegeven kan ik niet begrijpen. 200000 jaar maal 20cm per 100 jaar komt neer op een stijging van 400 meter. Op oceaandiepte misschien niet zo veel, maar waar komt al dat water dan vandaan? Toch niet van smeltende gletsjers of poolkappen …

 7. Je bent een kei in het verdraaien van feiten. Bekijk de grafieken van het CO2 niveau over de afgelopen 800.000 jaar en leg dan uit hoe het kan dat de stijging zo krankzinnig is toegenomen sinds het begin van de industriële revolutie.

 8. @Lilian,
  het ligt ongetwijfeld aan mij maar ik begrijp niets van de informatie die jij aanbeveelt
  hoop dat jij (no offence) in eenvoudige bewoordingen kunt uitleggen
  waarom het terugdringen van CO2 gelijk staat met het
  uithongeren van het plantenleven
  groet van Nelleke
  we willen allemaal hetzelfde (gezonde structuur op ieder gebied) maar hoe dat te verkrijgen

 9. Nou persoon anoniem,als er weer een stuk komt ,over vaccinaties en dat dat de oorzaak is van autisme en aanverwante stoornissen dan zou ik het zeker gaan lezen als ik jou was.De honderd duizenden getuigen verklaringen van getroffen kinderen hun ouders ,zegt u dus niets.Dus u bent nog zo naïef dat als het wetenschappelijk bewezen is door een corrupte arts of proffesor dat het dan waarheid is.Hoe oud bent u ,12? Aan honderd duizenden verklaringen van Moeders gaat u voorbij?? Ga maar eens naar vaxxed kijken en doe wat meer onderzoek denk buiten lijnen inplaats van 1 richting of bent u een autist?

 10. Helaas is dat een neveneffect van zware metaal vervuiling door de uitstoot van de fabrieken van de multinationals, die rutte gratis in Nederland onthaald heeft?

 11. Lilian. goed gezien. tijdens bepaalde ijstijden was het CO2 gehalte meen ik 100 of 200 keer zo hoog. Ik heb zelf met CO2 gewerkt en het is een belangrijke basis voor het leven wat niet voor niets in kassen wordt gespoten om alles beter te laten groeien. Opwarmen van de aarde doet het niet. Die koelt trouwens al jaren af en zal dat de komende jaren nog meer gaan doen. ik verwacht zelf een grote ijstijd rond 2025. iemand die het goed snapt is deze British Lord. Het is al oud maar je kunt daar al goed merken hoe we al heel lang bij de neus genomen zijn door de EU, welke overigens regelrecht voortkomt uit de NAZI’s. google maar eens op NAZI achtergronden van de EU en download het gratis boek. en lees het dan ook. : UN Climate Change Treaty Is A Communist Trojan Horse!
  Vincent Fernando Nov. 16, 2009, 8:15 AM
  Ex-Margaret Thatcher advisor Lord Christopher Monckton concisely explains why he believes the United Nations effort to implement a climate change treaty is actually a communist Trojan Horse. His words, not ours, but he delivers his argument pretty dramatically.

  0:45 — “The second purpose is the transfer of wealth from the countries of the West to third-world countries in satisfaction of what is called, coyly, a ‘climate debt,’ because we’ve been burning CO2 and they haven’t and we’ve been screwing up the climate. We haven’t been screwing up the climate, but that’s the line.”

  1:10 — “How many of you think that the word election or democracy or vote or ballot occurs anywhere in the 200 pages of that treaty? Quite right. It doesn’t appear once.”

  1:55 — “If that treaty is signed, your Constitution says that it takes precedence over your Constitution. And you can’t resile from that treaty unless you get the agreement from all the other states, parties. And because you’ll be the biggest paying country, they’re not going to let you out.” groet Elbert

 12. Aan anoniem, er zit o.a. aluminium in vaccinaties. Enig idee wat dit doet met hersenen? Zenuwen raken beschadigd, werken niet meer goed of helemaal niet meer met als gevolg gedrag wat lijkt op autisme, in de volksmond voor het gemak over 1 kam geschoren met autisme.
  Er zit trouwens niet alleen aluminium in vaccinaties hoor, ook formaldehyde (kankerverwekkend). Heb jij enig idee waarom ze geen bijsluiters leveren aan ouders die hun kind met dit gif laten inspuiten? En waarom wel van een paracetamol die je kunt kopen bij een drogist? Op z’n minst apart toch?

 13. 800.000 moet zijn 200.000 jaar en voor de rest ben ik het niet met je eens.

 14. beste mensen,
  heel fijn om zoveel reacties te lezen
  over de klimaatproblematiek
  want we zitten allemaal in het donkere bos
  te rillen van angst zonder kompas
  jammer dat Elbert zijn’gestolen waar’ niet
  in eigen bewoordingen samenvat en dat Lilian
  überhaupt helemaal geen moeite doet om
  de door haar aanbevolen site in gewone mensentaal
  om te zetten en als een dictator zodanig
  zonder wederwoord de mening naar haar hand
  te willen zetten
  ja de Nederlandse taal is moeilijk en ingewikkeld
  maar
  dit werkt averechts en getuigt van grote arrogantie
  en een (waarschijnlijke) achterstand op het gebied van
  kennis van de eigen taal van de Lage Landen

  laat dat nou precies datgene zijn waar de ‘brave
  burgers’ steeds meer een hekel aan krijgen
  te beoordelen aan de de revolutionaire stemming over
  de hele wereld,
  groetjes mensen en geniet van je zondagsrust
  Nelleke

 15. Beste Nelleke.
  Hier even een reactie op je, naar mijn gevoel, ietwat verwijtende en cynische toon. Ik geef een aantal dingen aan waar je informatie kunt vinden. Die geef ik weer in mijn eigen bewoordingen. Ik heb de schrijver vernoemt dus niks gestolen. Verder ga je niet inhoudelijk in op wat er gezegd is maar trapt enkel tegen de schrijvers aan die de moed hebben iets te delen. Vergeet ik nog te vermelden dat ieder goed oplettend mens kan waarnemen dat, met name het NOS journaal krom staat van de leugens. Ik heb groot respect voor Website makers en schrijvers die dat aan het licht durven brengen. Niet zelden maak ik mee dat mensen boos worden op mij omdat ik niet met de massamedia mee ga roeptoeteren maar uitgebreid onderzoek doe. Dit wordt meestal afgedaan al complot denken zonder zelf onderzoek te doen. Als je dan vraagt hoe weet je dat weet men enkel te zeggen ‘het was op het journaal’. erg komisch maar ernstig, en in veel gevallen zeer pijnlijk als het om vrienden gaat. Verder schrijf je Nelleke, dat de brave burgers een hekel krijgen aan het niet correct gebruiken van de Nederlandse taal. Dat begrijp ik goed , ik ben echter helaas dyslectisch. Ondanks dat weet ik wat ik zeg. Ik heb mij b.v. jaren verdiept in het werk van Mehran Kesje welke met CO2 geneest. Er zijn artsen bij hem in opleiding over de hele wereld. Co2 wordt in kassen gebruikt inderdaad om planten beter te laten groeien. In de voorspelling van een grote ijstijd sta ik niet alleen. Het is ook te lezen in de palmblad voorspellingen en men kan het waarnemen aan wat er nu gebeurd met de aarde. Namelijk: De zonneactiviteit neemt af. De warme golfstroom is met 30% vertraagd en van richting veranderd. Deze gaat nu rechtstreeks naar groenland wat maakt dat daar smeltend ijs gefilmd kan worden. Het museum over de landbouw die daar ooit is bedreven ligt echter nog onder 100 meter ijs. Eskimo’s waarschuwen de NASA dat de zon ergens anders opkomt en het magnetische velt veranderd nu zo snel van plaats dat navigatie systemen maandelijks moeten bijgesteld in plaats van eens in de 2 jaar. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met wat er allemaal veranderd en invloed heeft op het climaat. Het klimaar veranderd natuurlijk altijd. Ik las net dat de Pous alle gelovigen heeft opgeroepen hun zonden tegen het klimaat op te biechten ‘Paus Franciscus roept gelovigen op hun zonden tegenover het klimaat te erkennen’ bron HLN.be . Al met al ben ik het deels met Lilian eens CO2 terugdringen is volkomen onzinnig en enkel bedoeld de mensen in een schuldgevoel te helpen teneinde regels te maken. Alleen al onder Rutten zijn er 1000 regels bijgekomen. We worden massaal voorgelogen op tal van gebieden. 9/11, de Tay tannic, de Banken, overheden (enkele personen uitgezonderd), 5 G enz. CO2 leugen en opwarmingsleugen en de leugen dat wij verantwoordelijk zijn voor de opwarming hoort in het rijtje. Wel met deze kanttekening dat door het kappen van oerwouden en verstedelijking de extreme temperaturen steeds extremer worden. Ook met HAARP, oorlogstuig en projecten als Chemtrail projecten en het Terra forming project ( https://jdreport.com/weer-een-complot-bevestigd-de-terraforming-van-planeet-aarde-staat-gepland-voor-lente-2019/ ) Alles bij elkaar krijg ik de indruk dat de Cabal alles op alles zet om hun plan van depopulatie (agenda21 welke inmiddels weer van naam is veranderd) nog snel uit te voeren voor ze achter de tralies zitten. Dus om even op dit artikel terug te komen. Het is niet enkel de CO2 leugen die de Jongeren in verwarring brengt maar ook alle andere leugens waarmee ze worden volgepompt door het reguliere onderwijs. fijne avond. Elbert.

 16. @ Elbert
  Bedankt voor je uitgebreide schrijven met uitleg.
  Kijk zo leert de gemiddelde lezer nog eens iets, al moet de tekst het wel drie keer lezen.
  Niet cynisch bedoeld, ik vind het gewoon veel beter als iemand die ergens
  op reageert dat in eigen bewoordingen probeert te doen.
  Dat spreekt veel meer aan.
  Jij hebt misschien last van dyslexie maar ik heb doorgaans last van het niet vertrouwen van wetenschappelijke stukken.
  Daar is ook menig leuk onderzoek naar gedaan en het stelen van informatie om goede sier te maken is niet van de lucht.
  Diverse voormalig gelauwerde kopstukken in de wetenschap zijn na zo’n ontdekking hun zeer goed betaalde baan en bijbehorende status kwijtgeraakt.
  Dus ja er is zoveel wat je zou moeten controleren alvorens vierkant achter een ‘origineel’ idee te gaan staan.
  Verder speelt er nog de kwestie van personen die door hun gigantische informatie, door de bomen het bos niet meer zien.
  Maar deze denkwijze lijkt inderdaad verdacht veel op cynisme, dat geef ik grif toe.
  Bedankt voor je uitgebreide reactie welke ik nog wel een paar zal moeten lezen
  voordat ik het kan navertellen, maar zoals ik al eerder zei, dat kan zomaar aan mij liggen.
  groetjes en ik hoop meer van je te lezen op DML plus
  Nelleke

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.