Petitie weermodificatie staat op 35.000 handtekeningen

Op 22 februari 2019 staat de petitie weermodificatie en chemtrails op 35.509 ondertekenaars. Dit is op zich een prestatie te noemen omdat de Tweede Kamer tijdens debatten of in commissievergaderingen de woorden weermodificatie, chemtrails, geo-engineering, solar radiation management niet laat vallen. Maar er zijn nog meer vreemde dingen aan de hand over dit onderwerp.

Petitie

Deze petitie loopt al een aantal jaar. Het doel luidt:

“We vragen je dit burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten. Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails en weermodificatieprogramma’s besproken moeten worden in de Tweede Kamer. Wij gaan er dan van uit dat er dan serieus onderzoek komt en er getuigen gehoord kunnen worden tijdens een “parlementaire” hoorzitting en/of enquête!”

Het is onduidelijk wat de reden is, maar het aantal van 40.000 handtekeningen is nog steeds niet gehaald.

Elbert Westerbeek hierover in een reactie:
‘Ik hou het nauwkeurig bij. De webmaster van petities.nl heeft het bestand opgeschoond vanwege ontbrekende gegevens. Het stond in september op 34.861 en nu op 36.536. Zie verder onder nieuwsberichten op de petitiesite onder nieuwtjes, daar leg ik het uit.

Tweede Kamer

In de Kamer wordt exact NUL keer over weermodificatie, geo-engineering of solar radiation management gesproken tijdens debatten of commissievergaderingen. Dat is op zich heel vreemd te noemen vanwege een aantal redenen.

Binnen het Internationale Recht is er namelijk een zogenaamde Weather Warfare Ban. Dit verdrag is onder andere ondertekend door Nederland, VS, Rusland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In artikel 1 komen de ondertekenaars overeen dat ze afzien van het vijandige gebruik van weermodificatie technieken met als doel de vernietiging, het toebrengen van schade of ongeval aan andere deelnemers. Weermodificatie moet voor de Nederlandse overheid dus geen onbekende grootheid zijn.

In 1976 werd het verdrag door de Verenigde Naties geadopteerd.

Contrails

Het KNMI spreekt over vliegtuigstrepen of contrails. Dit zijn “kunstmatige wolken, veroorzaakt door de uitstoot van waterdamp door vliegverkeer.” “Hoewel vliegtuigen een aantal stoffen (zoals kooldioxide (CO2) en stikstofoxides) uitstoten door de verbranding van kerosine heeft dit weinig effect op de luchtkwaliteit voor de mens. De lucht hoog in de atmosfeer mengt zich nauwelijks met de lucht op leefniveau. Modelberekeningen en metingen bevestigen dit.”

Maar zijn deze werkelijk zo onschuldig als het KNMI dit doet voorkomen?

Volgens de Amerikaanse site climateviewer  zijn de contrail cirrus wolken zowel weermodificatie als  geoengineering solar radiation management (SRM). Diverse wetenschappelijke organisaties en het bedrijfsleven zijn betrokken bij de discussie op welke manier uit deze wolken voordeel kan worden behaald.”

Wat in feite gebeurt is dat onze planeet wordt gegeoengineerd met toevoegingen aan de brandstof van vliegtuigen, die met tienduizenden tegelijk het luchtruim wereldwijd doorkruisen. Een betere distributeur is ondenkbaar.

Let op, het gaat niet om de benaming van de vliegtuiguitstoot, of dat nu chemtrails of contrails genoemd wordt is niet relevant. Er kan immers bij iedere vlucht sprake zijn van condens, maar het gaat om de toevoeging van de stoffen of ultrafijne deeltjes aan de vliegtuigbrandstof die op deze manier op enorme schaal in de atmosfeer terecht komt.

Contrails zijn volgens een uitgebreid onderzoek van de Belgische Belfort groep helemaal niet zo onschuldig, als het KNMI beweert. (zie uittreksel in pdf) Het is geen onschuldige uitstoot van vliegtuigen op grote hoogte die alleen een esthetische impact heeft. Ze bevatten niet alleen grote hoeveelheden waterdamp, maar ook aanzienlijke hoeveelheden koolstofdioxide, stikstofdioxide, zwaveldioxide en roet met een belangrijke invloed op de gezondheid.

In dat opzicht is het opmerkelijk dat afwijkingen voor emissies van koolwaterstoffen en koolmonoxide zijn verleend voor motoren van sommige militaire vliegtuigen, die de wettelijke regels overschrijden.

Aanhoudende contrails hebben volgens het rapport een verwoestende werking op ecosystemen op aarde. Ze ontwikkelen door de mens gemaakte cirrus bewolking die een aanzienlijk deel van de hemel bedekken (3 tot 5% in Europa, die neemt 1 a 2% per decennium toe). Ook beïnvloeden ze de temperatuur negatief.

Contrails in het Nederlands luchtruim

Condenssporen die blijven hangen ontstaan door ultrafijne roet-uitstoot bij voldoende luchtvochtigheid. Door de lage vlieghoogte rond 5 km zijn ze duidelijk zichtbaar vanaf de grond. De waterdamp in de uitlaatgassen en in de lucht zet vrijgekomen zwavel-oxiden om in zwavelzuur, wat samen met de metaaldeetjes en ionisatie de ultrafijne koolstofkernen omhult. Op dit ultrafijnstof condenseert weer waterdamp, en de hoeveelheid hiervan bepaalt de persistentie en omvang van de rookwolken uit vliegtuigen, samen met atmosferische condities zoals temperatuur, straling, luchtdruk, vochtigheid en aerosol-verzadiging. (lees ook Climateviewer)

 

Commerciële weermodificatie

Officiële weermodificatie in Saoedi-Arabië.
Met een voorbeeld hoe regen gemaakt wordt.

China heeft meer water nodig, dus bouwt het een systeem van kamers op het Tibetaanse plateau dat deeltjes de atmosfeer in kan zenden zodat er grote regenwolken geformeerd kunnen worden..

Zuid-Korea gebruikt wolkenzaaiende vliegtuigen om de luchtverontreiniging uit China tegen te houden.

Australische bedrijven manipuleren in het geheim al decennia lang het weer.

Kortom er is een wereld van activiteit rond weermodificatie aan de gang, niet alleen commercieel maar ook op militair gebied. Deze activiteiten zijn zo’n honderd jaar geleden begonnen. Het lijkt alsof deze ontwikkelingen de Tweede Kamer ontgaan. Om daarover duidelijkheid te krijgen is het nodig om met een petitie hierover vragen te kunnen stellen aan de volksvertegenwoordiging.

 

Rob Vellekoop, 22 februari 2019 

9 Comments

 1. Dit moet stoppen ,dan hoeven ze ook de kinderen niet voor de kar te spannen om demonstraties te houden voor klimaatveranderingen de chemtrails verduisteren de zon ,waardoor zuiver zonlicht ons afgenomen wordt. De zon is onze grootste energiebron voor het leven op aarden.

 2. Heeft het nog zin om de petitie opnieuw te delen dan, opnieuw onder de aandacht te brengen op Social Media?

 3. Het is me jaren een bron van zorg, nu omgeslagen in kwaadheid
  Onze regering zijn puppets die uitsluitend belangen beschermen van iedereen die gelieerd izijn aan de Bilderberg groep

 4. Super initiatief !!! Stoppen met die rotzooi boven onze hoofden dagelijks uit te strooien sinds 1995!!! Dit is gewoon het uitvoeren van de depopulation agenda van Bilderberg….

 5. Zet je schrap Rob,er kan een bak ellende over je heen komen,kijk goed om je heen,de tegenkrachten zijn groot en onzichtbaar,realiseer je dat het geen spelletje is.

 6. Ik heb de sterke vermoeden dat de reden dat 40,000 handtekeningen niet zijn gehaald na zoveel jaren is dat er wordt opzettelijk ermee geknoeien, door middel van zwarte magie op een industriële schaal gekoppeld met microwave/scalar technologie – (NEURON,ECHELON, MERLIN, GENISIS e.d) die de Zwarte Adel hebben ontwikkeld om te zorgen dat projecten en hele bevolkingen en groepen op de Web – immers een volledig gecontroleerd en beheerst mindfield – die positieve wending kunnen geven worden gehackt en klein gehouden (bijv. FB, Twitter).

  Dit ben ik achtergekomen vorige jaar door de blog te volgen van klokkenluider Ahuwa Zeus.

  Zijn blog is intussen verdwenen maar hieronder een sample van zijn onthullingen

  https://youtu.be/tcGamuDrguk

 7. Ik word er langzamerhand moedeloos van, al dat gif wat er boven je hoofd wordt geloosd dmv chemtrails. Vit D tekort enz. Mensen word wakker!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.