Wanneer houdt kabinet Rutte III zijn eerste #vaccinatie boekverbranding?

Wikipedia, boekverbranding 1933

Er smeult een vuurtje in het Binnenhof en een staatssecretaris lijkt erop uit te zijn om er een reusachtige brand van te maken met door hem verboden boeken als materiaal voor zijn brandstichting. Het wordt steeds duidelijker dat Rutte III vrijheid weliswaar in woorden belijdt maar niet in daden. De staatssecretaris van Gezondheid brandt van verlangen om informatie over gezondheid te censureren. Zijn eerste pijlen richt hij op een multinational die niets met de farmaceutische industrie te maken heeft. Maar dat is niet het enige wat er mis is.

Vrije discussie

Discussiëren over vaccineren is in ons vrije land niet mogelijk. De stichting Vaccinevrij mag niet aanschuiven bij het rondetafelgesprek over vaccineren van maandag 21 januari 2019. Zij worden afgepoeierd met een brief van de Tweede Kamer waarin staat dat het gesprek over besmettingsgevaar gaat en daar zou de stichting Vaccinvrij zich niet  mee bemoeien. Het gaat immers niet over de discussie voor of tegen vaccinaties.

Waarom is de Stichting Vaccinvrij niet welkom in de Tweede Kamer?

 

Tegenstanders van verplichte vaccinatie worden in de ban gedaan en bestempeld als gevaarlijk. Dit terwijl de voorstanders van verplichte inentingen zich juist zeggen te beschermen tegen allerlei vreselijke ziektes. Met andere woorden als zij werkelijk in hun immuniteit-uit-de-injectienaald geloven waarom voelen zij zich dan een bedreigd door degenen die ongevaccineerd door het leven huppelen? De stichting Vaccinvrij met 30.000 leden vertegenwoordigt bezorgde ouders die geïnformeerd willen worden over alle facetten van vaccinaties en is zeer kritisch als het gaat over de bewezen beschermende werking van inentingen.

De bereidheid van ouders om hun kinderen te laten vaccineren vertoont een dalende lijn. Het ministerie wil daar iets tegen doen en organiseert een media campagne., maar blijkbaar gaat dit hen niet ver genoeg. Regelmatig worden vanuit Den Haag proefballonnetjes opgelaten over het verplicht stellen van vaccinaties. In landen als Italië en Frankrijk is de regelzucht van de overheid al zover doorgeslagen.

Geheel binnen het kader van de beperking van de meningsuiting, waarmee Ollongren (Democraten ’66) van Binnenlandse Zaken bezig is onder de titel ‘Fakenieuws’, gaat nu ook staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid (Christen-Unie) meedoen. Hij vindt dat bol.com de anti-vaccinatieboeken uit de etalage van de online shop moet halen. Hij suggereert zelfs dat hij verdere stappen kan ondernemen.

Opvallend is dat de Christen-Unie man exact het tegenovergestelde beweert over vaccinaties als de door hem bestreden stichting. Volgens de overheid die werkt volgens het RVP of Rijksvaccinatieprogramma verkleinen de vaccinaties de kans op bepaalde ziektes. De risico’s van niet inenten en dan ziek worden zijn groter. “Kinderen die u laat inenten lopen dus minder risico’s dan kinderen die niet zijn ingeënt.” aldus het ministerie.

De stichting Vaccinvrij heeft een andere, door de overheid ongewenste, mening. Een mening die zij niet mogen uiten op het terrein van de Tweede Kamer. Een mening die wordt gedeeld door publicaties in anti-vaccinatieboeken die de staatssecretaris onder het tapijt wil werken. Voor de onafhankelijke derde moet deze praktijk toch minimaal onbetrouwbaar overkomen. Als de overheid werkelijk zo overtuigd is van de voordelen van vaccinaties dan blijkt dit toch vanzelf uit de praktijk en zal geen ouder daaraan langer twijfelen.

Academy of Happiness, sponsor van DLM Plus, heeft besloten ook boeken over vaccinatie te gaan verkopen en roept andere boekhandels op deze boeken eveneens in de etalage te plaatsen. Een gezonde mening kan alleen gevormd worden door zowel de voor- als nadelen van inentingen te laten zien en daarna is het aan de ouders om te beslissen wat goed voor hun kinderen is.

https://www.academyofhappiness.nl/shop/vaccinaties-doorgeprikt/

https://www.academyofhappiness.nl/shop/leven-zonder-vaccinaties/

https://www.academyofhappiness.nl/shop/vaccinatie-is-geen-immunisatie/

https://www.academyofhappiness.nl/shop/vaccinaties/

 

 

 

Rob Vellekoop, 19 maart 2019

6 Comments

 1. Als mensen de (r)overheid laten beslissen over welk voedsel ze eten en welke medicijnen ze nemen, zullen hun lichamen binnen de koste keren in droevige toestand verkeren, zoals de zielen die onder tirannie leven! Dit is een uitspraak van Thomas Jefferson, derde president van de VS. En hij heeft gelijk. Wat er nu gaande is riekt naar fascisme en naar de DDR. De Codex Alimentarius is ook zo iets. Een code die bepaalt wat wij eten en wat wij niet mogen eten. Een code die zeven van de zeer giftige weer heeft goedgekeurd! Vitaminen zijn volgens deze code giftig en homeopathie moet verboden worden. Medicijnen mogen alleen op recept verkregen worden en de farmaceuten maffia heeft het alleenrecht hierop! De CODEX ALIMENTARIUS is een verlengstuk van de industrie en een bedreiging voor de volksgezondheid! Vandaar de 5.2 miljoen chronisch zieken in Nederland!

 2. etiquette-figuur Beatrijs Ritsema (werkzaam bij het dagblad Trouw
  waarin men om advies kan vragen in de sfeer van ‘hoe heurt het’)
  adviseerde onlangs een vrouw, die een kinderfeestje voor haar jonge kind
  wil geven en waar tevens vrouwen met heel jonge kinderen uitgenodigd zijn,
  om haar zus en haar niet gevaccineerde kinderen de toegang
  te ontzeggen tot dit kinderfeest

  met als reden dat het buiten de norm ligt
  om je kinderen niet te laten vaccineren
  dat is de mores
  en ik kan erover meespreken
  zonnetje
  moeder van twee dochters (27 en 18 jaar oud/jong)
  oudste is voor alles ingeënt de jongste geen enkele vaccinatie
  persoonlijke redenen:
  jongste werd geboren toen moeder (ik dus) ziekte van Lyme had
  en moest direct na geboorte aan hoge concentratie antibiotica
  dat leek moeder wel even genoeg aan toevoegen onnatuurlijke stoffen
  het kind heeft op heel jonge leeftijd allergiegevoeligheid
  en astma ontwikkeld
  na 12-de levensjaar totaal klachtenvrij
  oudste kind die alle vaccinaties heeft gehad
  heeft aanzienlijk veel gezondheidsproblemen
  ondanks heel goede start
  tja ik wil niemand vertellen wat hoe te handelen
  maar vind dwang op dit gebied zeer gevaarlijk en
  ga ervan uit dat dit een persoonlijke beslissing,
  die te respecteren is, moet zijn
  aangezien men nog veel te weinig weet over de bijwerkingen
  en het eventuele inkomsten-plaatje op medisch gebied
  hetzelfde geldt trouwens voor reanimatie en donorschap
  petronella

 3. Dat verbieden laat hij aan zijn kompanen over, zelf gaat hij vrij uit door zich aan de oppervlakte te houden met leugens en bedrog?
  Vandaag komt ie dat Nederland het rijkste land in, maar over welzijn dan is ie niet thuis?

 4. We leven zo langzamerhand in de omgekeerde wereld. Een commerciële onderneming moet zijn verdienmodel aanpassen omdat dat weergeeft waar veel mensen voor kiezen. Maar in de zorg, waar winst zogenaamd geen doel mag zijn, is de marktwerking geïntroduceerd die tot perverse prikkels blijkt te leiden. En die laatste sector moeten we ook nog verplicht sponsoren, met verplichte verzekering en eigen risico.

 5. We gaan echt de verkeerde kant op in dit land. De zender Salto uit Amsterdam (door John Lennnon en Yoko Ono ooit gekozen voor hun sleep-in als voorbeeldstad over het vrij denken) haalde kortgeleden uitzendingen van Alwareness van het kanaal waar de problematiek van vaccinatie werd besproken. Inzake orgaandonatie is dit hetzelfde. Toenmalig Minister Schippers schreef aan de leden van de Tweede Kamer dat ze het ONGEWENST vindt de burgers over het donorschap te informeren. Chroom 6, is vrij giftig bij bepaalde omstandigheden. De verheid wist dit maar besloot de burgers hier maar niet over te informeren. Zo houden ze de burgers goed onder de duim. De politiek in Den Haag lijkt zich daar allemaal geen zorg om te maken. Zij vangen hun geld toch wel

 6. Een goede oprechte arts zal moeten afwegen wat het beste voor zowel moeder als kind is, zelf zal hij niet ontkennen dat de meeste immuniteit verkregen wordt door eraan blootgesteld te worden?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.