Vaxxed2-on-tour door Nederland en België voor het delen van #vaccinatie leed

Miranda Barnhoorn, Madeleine de Boer, Priscilla Marchena en Ramon Walter

Ramon en Madeleine zijn de initiatiefnemers van de vaxxed tour, die ouders en kinderen met vaccinatieleed aan het woord wil laten om hun ervaringen te delen. Iedere zaterdag komen ze met hun vaxxed2 bus naar een plek in Nederland of België. Op de bus staat het veelzeggende motto Vaxxed – van doofpot tot catastrofe. Zij maken steeds een beeldverslag van een of meer interviews met de bezoekers zodat iedereen weet welk onheil vaccinaties kunnen aanrichten.

Vaxxed

Het idee voor een tour is afkomstig van Vaxxed Amerika die daar een soortgelijk initiatief begon.

Vaxxed2 verenigt zich ook met het Australische vaxxed team en de nieuwe Australische IMOP partij. Een partij die zich hard maakt tegen farmaceutische dwang en verplichte vaccinaties, ondersteund door krachtige moeders en vaders. Een partij die, volgens Ramon, niet door lobbyisten en gecontroleerde opposities wordt aangeboden, maar gewoon door echte mamma’s en pappa’s.
Ook Andrew Wakefield stuurde onsvaxxed2 een ondersteunend berichtje en zij hopen snel met hem een interview te kunnen hebben.

In Nederland hebben 1,4 miljoen kinderen een chronische ziekte en volgens Ramon is een relatie met vaccinaties zeker aanwezig.

Initiatiefnemers

Ramon (uit Nederland) meldt dat zij de ouders en kinderen een stem willen geven over het leed van vaccinatieschade.

Hij vertelt:”We zijn voorgelogen en worden niet langer het zwijgen opgelegd.“

Ramon roept mensen op:“Dit is jouw verhaal, jouw waarheid, en nu hebben we jouw hulp nodig om het te vertellen. In Amerika en nu Australië hebben duizenden ouders kilometers gereisd om de verhalen over wat er met hun kinderen gebeurd was te kunnen delen. Deze verhalen creëerden een beweging. Een revolutie die de geschiedenis voor altijd zal veranderen.”

Zelf is hij met deze missie gestart een aantal jaar geleden. Ramon heeft zelf allerlei bijwerkingen gekregen na vaccinaties. Hiervan is hij ternauwernood hersteld. De moeder van zijn dochter wilde tegen zijn zin het kind wel laten vaccineren. Hij weigerde omdat hij natuurlijk niet dezelfde problemen voor zijn eigen kind wilde. De moeder werkt zelf in de farmaceutische industrie.

Voor Madeleine (uit België) geldt dat zij de in haar land verplichte vaccinatie tegen polio voor haar kind weigerde. De vader van het kind, een dierenarts, zette echter de inenting door waarna hun dochter vaccinatieschade heeft opgelopen. Zij is de schenker van de bus aan het initiatief.

De tour wordt gefinancierd door giften en de verkoop van de vertaalde dvd’s van Vaxxed.

Promo filmpje

Main stream media

Ramon heeft al twee keer de massa media afgewimpeld. Hij ziet hoe zij hun kant gekozen hebben en dat dit niet ten dienste is van de bevolking.

 

Tour

De bus komt op 26 september naar Zeeland en staat van 12 tot 18 uur in Serooskerke.
Een week later op 3 oktober gaan ze naar Noord-Brabant.

Contact

Rob Vellekoop, 19 september 2020

8 Comments

 1. Denk maar niet dat het naar corruptie en misdaad stinkende corona-zaakje op zichzelf staat. Want achter de schermen wordt naarstig gewerkt aan de ontwikkeling van een digitaal betaalmiddel en dat is een zeer alarmerende ontwikkeling. Als er ooit in de Nederlandse geschiedenis een moment is geweest om de regering haar juridische immuniteit te ontnemen en ter verantwoording te roepen dan is dat moment NU aangebroken.

 2. Mooi initiatief, maar waar zijn de moeders, de vrouwen? Ik zie alleen vier mannen, vaders. Jammer dat er zoveel zwart is, een zwarte bus, kinderen met zwarte t-shirts. In de zwarte kousen kerk, de meest zware kerk in Nederland dragen mensen alleen maar zwart. In orkesten waar ik ook in gespeeld heb als violiste was zwart ook verplicht, daarom en omdat alles vast stond en je met doen wat de dirigent zegt heb ik besloten toen ik 19 jaar was om nooit beroepsmatig in een orkest te willen spelen. Ik draag nooit meer zwart en mensen zijn echt blij als ze kleuren zien.

  Maar het blijft verschrikkelijk wat er gaande is met de vaccinaties die ons en onze kinderen ziek, gehoorzaam en willoos maken, tenzij je dat niet wil en op zoek gaat naar mogelijkheden om iets anders te doen.

 3. @Leonoor,
  Beetje vreemd en totaal niet inhoudelijk commentaar hoor.
  Wat heeft een antie-vac bus nu met een zwarte kousenkerk te maken?
  Zwart valt meer op dan wit, want er rijden honderdduizenden witte busjes in NL.
  Verder het lijkt wel een oude zwarte ME-bus, want deze geweldige mensen zijn niet rijk.
  Wat een super initiatief van deze mensen, zij doen het toch maar.
  Hopelijk krijgt men niet teveel tegenstand van de criminele haagse bende.

 4. Gekke Henkie is geen serieuze naam en geen foto, Wat een aanval. Een kind draagt zelfs een zwart t-shirt en de bus verven hoeft niet veel geld te kosten. Er is vast wel iemand te vinden die tijd heeft en dat wil doen.

  Ik reageer ook inhoudelijk, jij haalt er iets uit, dat je blijkbaar raakt, misschien draag je ook wel veel zwart, zoals heel veel mensen. Wij doen dat niet en laten zo zien dat we niet meedoen aan de treurnis van zwart. Dat is een lange weg geweest, 40 jaar geleden kreeg ik het commentaar op het conservatorium in Amsterdam van een andere vrouwelijke viooldocente, dat ik mooi speelde, maar jammer dat ik altijd zwarte kleding droeg. Ik ben geschrokken en gaan nadenken en er iets mee gedaan, langzaam en dat is niet meer gestopt. Kleur is belangrijk en vrouwen ook, daar reageer je niet op en vaccinaties zijn verschrikkelijk, dat schrijf ik ook, daar reageer je ook niet op. Leonoor en Marthe (mijn huisgenote, ze heeft meegelezen)

 5. De Poolse auteur, Monika Wisniewska, stelt voor: “Het vaccin moet eerst op politici worden getest. Als ze het overleven, is het vaccin veilig. Als ze dat niet doen, is het land veilig ”.

  Klinkt als een grap, maar dat is het niet. Het is bloedserieus. Men zou aan dit zeer verstandige voorstel kunnen toevoegen dat de allereerste die gevaccineerd wordt met zijn eigen Moderna menselijk genoomveranderend vaccin, absoluut de tsaar van de vaccins zou moeten zijn, Bill Gates. Maar geen speciaal verzinsel voor meneer Gates. Het echte ding. Gecontroleerd door onafhankelijke eervolle virologen, immunologen en DNA-gespecialiseerde biologen.

  Als meneer Gates “overleeft” zonder de verwoestende bijwerkingen (of voornaamste effecten), zoals de eerste 45 gezonde vrijwilligers voor zijn vaccin hebben geleden (die allemaal in het ziekenhuis moesten worden opgenomen met ernstige gezondheidsschade), zou hij het kunnen testen op een grotere populatie (momenteel gepland op 4.000 gezonde vrijwilligers) – en alleen dan zou het speciale DNA-modificerende vaccin het onderwerp moeten worden van een objectieve informatiecampagne, die de bevolking in het algemeen en vooral degenen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het voor altijd veranderen van hun DNA, vertelt wat Covid -19 vaccinatie met de Moderna inoculatie middelen en impliceert.

  Alleen dan zou het open moeten worden voor degenen die vrijwillig hun genoom willen veranderen, in de volle wetenschap dat welk later effect er ook uit zou kunnen voortvloeien, NOOIT kan worden gecorrigeerd en de DNA-veranderingen zouden kunnen worden doorgegeven aan de volgende en volgende generaties.

 6. Bill Gates en “onze” politici nemen dat vaccin niet aan, die weten wel dat alleen bange en naiefe mensen dat gaan doen. Ze weten niet anders en horen niets anders op de staatszenders. Luisteren….en anders sturen we de GESTAPO.

  Zover komt het…kwestie van geduld.

 7. Beste redactie,

  Hoe kan ik in contact komen met Madeleine de Boer of iemand anders van de vaxxed bus?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.