(Over)leven in coronatijd – set hulpmiddelen

Met dank aan Irhuia van Revrouwlutie

Deze tijd van steeds stringentere maatregelen waarbij de bevolking na iedere persconferentie van Rutte meer vrijheid inlevert is voor veel mensen een uitdaging of een brug te ver. Voor sommigen betekent het overleven en voor anderen verder leven alsof er niets aan de hand is. We hebben hulpmiddelen verzameld als steun in de rug, voor immuniteit tot aan stralingsbescherming.

Immuniteit

Nu in deze periode niet de gezondheid maar de ziekte centraal staat volgen hier wat tips van enkele artsen voor wat betreft het versterken va het immuunsysteem en het voorkomen van ziekte.

Hilde De Smet

In een brief van arts Hilde De Smet geeft zij tips en adviezen hoe deze tijd het beste door te komen. Zij moedigt de mensen aan kracht te putten uit het vermogen dat ieder bezit en juist baat te hebben bij deze gebeurtenissen. Een daarvan is het leren dat we kunnen terugvallen op het immuunsysteem. Dit is een goede tijd om dat te leren.

Lees verder in Waarom leren we onze mensen niet hoe ze hun immuunsysteem kunnen versterken?

zelfzorgcovid19.nl

Op initiatief van huisarts Elens is deze zelfhulpsite in het leven geroepen. Hij deed dit nadat hij op zijn vingers was getikt omdat hij zijn patiënten HCQ had voorgeschreven. Terwijl dit middel al meer dan zeventig jaar een algemeen erkend geneesmiddel is.

Op de site staat te lezen dat uit diverse studies naar voren komt dat de vatbaarheid van virusinfecties samenhangt met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiële nutriënten. Bijwerkingen van deze supplementen zijn er vaak niet. De 4 meest voorkomende tekorten worden op de site behandeld. Zij hangen samen met de eenzijdige voedingspatronen en omdat we vaak geprocessed voedsel eten. Verder is er ook een verband tussen tekorten en leeftijd, chronische ziekten en lifestyle.

In het algemeen hebben we tekort aan zink, vitamine C, vitamine D en Quercetine (dat als vervanger van HCQ kan worden gebruikt).

Lees op de site zelfzorgcovid19.nl voor meer informatie.

Gezonde voeding

Zoals Elens op bovengenoemde site meldt hangen tekorten aan bepaalde mineralen en vitamines samen met onder andere het eten van geprocessed voedsel. Eigenlijk zou iedereen zijn eigen voedsel moeten kunnen verbouwen. Dit is namelijk de enige echte garantie dat je voeding onbespoten en biologisch is, wat de hoogste voedingswaarde oplevert. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat we de komende jaren onder de lockdownregimes tekorten zullen krijgen aan voedsel, dus kan je maar beter terugvallen op je eigen productie.
Al een aantal jaar moedigen we dit aan door een aantal moestuinboeken aan te bieden via Academy of Happiness, zoals deze bijvoorbeeld.

Denk aan De makkelijke moestuin 2.0 en Permacultuur in je moestuin.

Bewustzijn

Het is geen eenvoudige opgave geestelijk gezond te blijven in Coronatijd. Zeker niet voor de bewusten onder ons die zien welke agenda er uitgerold wordt terwijl we afstevenen op de meest verschrikkelijke controlemaatschappij denkbaar. Het is zaak niet in de ban te komen van angst, woede of neerslachtigheid. Tal van mensen hebben hierover hun ideeën opgeschreven. Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van de zienswijze van Christina von Dreien.

Christina beschouwt onvoorwaardelijke Liefde als de sleutel tot een nieuwe wereld. Ze zegt dat we vanuit Liefde alles kunnen transformeren. Zelf kunnen we daarin een rol spelen door een baken te zijn van waaruit het liefdesvuur schijnt. Dus door met elkaar “gouden wolken van liefde naar de duisternis te sturen van onze tijd” kunnen we bijvoorbeeld de huidige wereldwijde crisis oplossen. Negatieve emoties als angst en boosheid zullen trouwens geen vat op ons hebben als we in onze kracht (lees liefde) staan. Hoe we dat kunnen doen vertelt ze uitgebreid in haar boek “Bewustzijn en vrede”.

Een handige tip die zij onder andere ons aan de hand doet is ervoor te zorgen dat je zelf gelukkig bent. Creëer je eigen bubble. Maak een plek en neem de ruimte voor jezelf om iets te doen waar je gelukkig van wordt. Bouwen aan bewustzijnsverruiming brengt niet alleen jezelf, maar ook de wereld meer psychische gezondheid.

Bescherming tegen straling

Tegelijkertijd met de uitrol van de coronamaatregelen vindt op giga-schaal op de achtergrond de uitrol van het 5G netwerk plaats. Zonder 5G worden we echter ook al enorm bestraald door de andere mobiele netwerken. Naast shungite en

De strijd tegen het invoeren van 5G is in volle gang. De mobiele voorgangers 1G, 2G, 3G en 4G zijn echter al langere tijd ingevoerd en zorgen voor veel straling in en om het huis. Als 5G daar nog eens bij komt is het zaak om nog voorzichtiger te zijn en te weten wat je er minimaal tegen kunt doen.

foto 123rf

Voor de meeste mensen zijn dit de bronnen van elektromagnetische straling (EMS), de wifi-router thuis, op het werk of school, de draadloze computer, gsm, de smart meter en de zendmast in de buurt (straks of nu al via de lantaarnpalen).

Hier kan je lijst vinden met manieren om ervoor te zorgen dat je lichaam minder straling te verduren krijgt: Verminder straling met 13 tips

Shungite

Met shungite kan je jezelf zelfs tegen straling beschermen.
Lees hier er alles over

Orgonite

Naast shungite bestaat er ook nog zoiets als orgonite. Dit schijnt een uitmuntend middel te zijn om jezelf en je medemens te beschermen tegen de negatieve gevolgen van straling.
Lees hier hoe je het zelf kan maken van metaalsnippers en kwartskristal gegoten in polyesther giethars.

Agenda 2021 / 2030

Voor de bewuste mensen, die willen weten waar de mensheid staat ten opzichte van de uitvoering van VN agenda 2021 (Agenda 2030), laten we Rosa Koire aan het woord. Zij beschrijft wat het plan is van de 197 landen die deze agenda hebben ondertekend, waaronder Nederland. Zoals bekend is het doel totale controle over de mensheid.

Het is altijd handig te weten waar we staan dan kunnen we nog net wat maatregelen treffen om ons zoveel mogelijk te beschermen.

Lees verder Agenda 2021 / 2030 wordt iedere dag meer zichtbaar

Noodvoeding

In het geval dat er inderdaad voedselschaarste gaat ontstaan bieden niet alleen onze moestuinen, maar ook onze natuur soelaas. Het is verbazingwekkend hoe onze geteisterde natuur ons kan steunen.

We noemen twee boeken die je zouden kunnen helpen.

Het grote wildplukboek met 200 soorten wilde eetbare planten en wat je ermee kunt doen.

En Eetbare bomen en struiken met 80 soorten en hoe deze te verzamelen en te eten.

Je kunt er trouwens nog meer vinden bij onze sponsor Academy of Happiness.

Ondersteuningsgroepen

Een prachtig initiatief dat lokaal steeds meer aanhangers en vooral groepen krijgt heet lucht-je-hartcirkels.

Volgens de initiatiefnemers is het in deze tijd van opgelegde afstand van belang de verbinding terug te brengen en uitwisseling.
Ook het open te staan om te luisteren naar andere meningen. Op deze manier hopen ze ook
aanknopingspunten te vinden om elkaar te ondersteunen en eventueel vervolgacties te
ondernemen.

De manier waarop we dit kan zijn huiskamergesprekken: ‘lucht-je-
hart cirkels’. De initiatiefnemers hebben een instructie ontwikkeld waarmee je een setting creëert waarin open naar
elkaar geluisterd kan worden, en (heftige) discussies worden vermeden. Verder kan er constructief
gekeken worden naar eventuele vervolgacties, mocht daar behoefte aan zijn.

Dit is hoe een lucht-je-hart cirkel is opgezet:
• Nodig een aantal (tussen de 5 en 9) mensen in je omgeving uit waarvan je weet dat ze ook met
vragen zitten rondom de corona-ontwikkelingen.
• Stuur de organisatie van de lucht-je-hart cirkels een bericht, dan sturen we je de instructie op
waarin beschreven staat hoe je deze bijeenkomst kunt begeleiden. De opzet is eenvoudig, voor
iedereen te volgen en vereist geen voorkennis. Stuur het verzoek naar:
lucht-je-hart-cirkel@protonmail.com

Verweer tegen mondkapje, PCR-test en vaccinatie

Het lijkt dat er in deze tijd weinig tot geen ruimte is voor protest of verweer, maar dat is schijn.

Oud-advocaat Frank Stadermann heeft drie voorbeeldbrieven gemaakt voor ouders en leerlingen/studenten die met het mondkapje en de PCR-test geconfronteerd worden.

Een oplossing voor werknemers bij verplichte vaccinatie of pcr-test

Een oplossing voor pcr-test op scholen en universiteiten

Mogelijkheden voor ouders om schoolgaande kinderen te beschermen tegen PCR-test en mondkapje

 

Rob Vellekoop, 11 februari 2021

4 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Het beste is nog altijd…je zelf zijn en je eigen verstand gebruiken,je niets aan laten praten door al die geweldige Overheids lieden/Rijks Ambtenaren/Gemeente Ambtenaren…of te wel DE AMBTENAREN PIRAMIDE.

  en laat U zich vooral NIET BANG maken!!

  Waarom–zijn mensen van 60–70-80–90 eerst gevaccineerd??…de meesten zitten binnen achter de geraniums…en ook nog eens afgezonderd de overige leeftijds- groepen die moeten nog knaken binnen harken voor de overheid en slaaf zijn voor de Elite groepen mensen!
  Dus als je verder wil gaan met de economie dan lijkt het mij beter om de WERKENDE/SLAVEN in te enten.
  Maar ja—ik ben GEEN Ambtenaar die alles beter te weten en te vinden!

  Srem NIET op de VVD…M.Rutte is ziek..geestelijk..moet nog het verlies verwerken van zijn naasten…en z’n persoon moet je ook GEEN Minister President meer laten zijn,want dan gaat nog meer dingen naar de kloten!

  Ik dank U!!

 2. Rob Vellekoop. Dank voor je , Corona – Libelle , jouw bereik is diverser dan je misschien voor jezelf onderhoud. Waarmee ik bedoel , dat je met behoud van trouw aan jezelf toch de uitgever zou kunnen zijn, waarin de onderwerpkeuze en vormgeving, een aardige diversiteit binnen bereik heeft.

  Hoeveel mensen lazen nu eigenlijk mijn Avondklok poezie, ‘ ‘ NaNegenen ‘ , dat opzetje voor een film, straks in terugblik even eerder aan jou verzonden dan de operationalisering van de Klok-coupe , en verdere megastalveestapel ophok , Massnahmen, waarbij de vrije uitloop, inmiddels is teruggebracht tot thuis !

  Nu wil een uitstapje van het klimaat dat Holland al aardig wat nieuwe uitloop ruimte onder haar schaatsen ervaart, waarop ook ogenblikkelijk ( Pavlov’ s ) megastallen tralies , manifest in bv BOA-bond , maar ook Vakbond, via haar media-spreekbuizen kakelt , omdat dit ijs, deze enorme ruimte winst en dit vrije bewegen , als een knuppel in dit hoenderhok van in hesjes gehesen obesitas-bewustzijn en onderhoud , hun soort zorg, te laten kakelen. Maar Rob, nu zodoende , nu heel Nederland in 10 duizende Museumpleinen , aan al haar opgehokten, sneeuw , ijs en zon in overvloed heeft, zijn er slechts nog doorzak gevaren waar er opeenhoping van in hesjes gehesen obesitassen , en politie te paard en Emmmeeeers, in hun touringcars, de vloeren van hun zorg en angst en beven; laten kraken. Als hun enig soort scharrelruimte , op de Museumpleinen tot dusver alleen nog over een geschikte bodem beschikkend , dankzi de obesitassen -media. Misschien kan dit voorkomen worden door nu voor dit soort contraproductief toezien, een ophokklok in te stellen, aangezien anders het ijs dit overgewicht niet aankan, zoals de IC’ s al tijden aantonen, en dit door Min. v. Volksgezondheid aangedreven onderhouden ultiem selectief onderhoud van gewicht en wat daarvan en daarop leeft, wel zo blind door moet kunnen gaan dat ons niet de doeken van de monden vallen.

  Robert

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.