Hoe overheerst 1% van de bevolking de massa van 7 miljard?

Dankzij de technische hulp van Peter Vlug heb ik dit filmpje kunnen maken over de oppermacht in de wereld. We staren ons blind op ‘onze’ overheid die echter niet meer is dan een puppet in de poppenkast van het wereldtoneel. En als je het toneel analyseert blijft er niets over van ‘democratie’, ‘gezag’ en andere prachtige termen waarmee wordt geschermd zonder dat deze de waarheid vertellen.

Wij zitten met 7 miljard mensen in de tang van de machthebbers die wij niet eens bij name kennen. Via een prachtige intelligente constructie oefenen zij macht over ons uit, overheersen zij ons. Daarvoor zetten zij hulptroepen en hulpmiddelen in die zeggen op te treden in het belang van het volk, maar dat in feite voor de werkelijke machthebbers doen.

Ik besef dat ik een zwart verhaal vertel, echter het heeft ook een licht randje van hoop. Aan het einde van de video kom ik dan ook met een verrassende oproep, want de wereld kunnen we iedere dag veranderen, ook op een vreedzame manier.

 

Rob Vellekoop, 5 juni 2019

6 Comments

  1. Goed gedaan Rob! Alleen praten zal geen resultaat geven. Omdat deze “mensen” geen hart hebben en geen compassie. Het zijn lege hulzen, het interesseert hen niet als er 30.000 mensen per dag sterven van de honger. Het interesseert hen niet als er 3.000 mensen omkomen bij een zelf georganiseerde aanslag in New York en daarna honderdduizenden mensen in de (olie) oorlogen in Afghanistan en Irak. We kunnen niet met hun praten, we kunnen wel de zaak saboteren door niet meer mee te werken aan het verrotte systeem wat ze hebben bedacht! Als je de parasieten niet meer voedt, sterven ze! Je hebt de 13 maffia families vergeten die bovenin de toren zitten, boven de miljardairs dus. Rothschilds en de Rockefellers! En vergeet het Vaticaan niet!!

  2. Zijn gewoon vergeten dat ze het zelf verschrikkelijk getroffen hebben?

  3. Laten we stoppen met het systeem te voeden.gooi tv en gsm’s buiten.gebruik enkel een oude gsm.gezag is er om te breken laten we onseigen goesting doen wij zijn geen kleine kinderen en kunnen goed voor onszelf zorgen.bekijk op youtube they live 1988 dit is realiteit laat het de wereld rond gaan.fuck the elite wij kunnen die 1% kapot maken door liefdevol met iedereen om te gaan.de elite haat het als wij het volk van elkaar houden maakt niet uit welke huidskleur je hebt.we are LOVE

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.