Overheid gaat deze herfst helemaal los in #vaccinatie campagne

Stripboek over de waanzin van vaccineren

Rutte III voert een ongekende promotie campagne voor vaccinaties. Met tv-programma’s, nieuwe inentingen voor ouderen, prikacties bij kinderen en het mogelijk invoeren van de vaccinatie plicht voor jongeren gaat Rutte helemaal los. Het is al vele Rutte jaren bekend dat hun contacten met multinationals innig zijn, maar de geneesmiddelenverkoop campagne van dit moment overtreft alles. Big Pharma heeft geen ster-reclame meer nodig.

Het is trouwens een wonder als je dit artikel voorbij ziet komen. FB en TW blokkeren alle kritischee berichten over vaccinaties of beperken de verspreiding ervan tot een absoluut minimum. Maar dat wist je waarschijnlijk al.

Dodelijk zonder vaccin of medicijn – Schooltv

In deze uitzending van nota bene Schooltv laat de overheid niets aan de verbeelding van de kinderen over. Een bezorgde moeder in de 20 of 30-er jaren zingt met haar kinderen over infectieziekten als bof, mazelen en rode hond. Let ook op de titel van deze propaganda: ‘Dodelijk zonder vaccin’.

Een couplet uit het lied

‘Dan worden alle kinderen ingeent tegen de TBC
Krijgt iedereen een prikje tegen hepatits-B
Tegen bof en pokken, difterie en rode hond
Als iedereen een prikje krijgt
Is ieder kind gezond’

Met andere woorden een leven zonder medicatie is onmogelijk. Dat krijgen de kinderen al vroeg te horen. De basis voor nog meer winsten van de geneesmiddelenindustrie wordt op deze manier een hecht firmament, met dank aan Rutte. Zullen deze kinderen ooit kunnen denken dat ze van medicatie en vaccinatie hun immuunsysteem eerder aantasten dan opknappen? (lees De vloek van Louis Pasteur of de onzin van vaccinaties)

Griepprik

In oktober en november krijgen zo’n 6 miljoen mensen van hun huisarts een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. De griepprik is voor mensen van 60 jaar en ouder en voor volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen. Staatssecretaris Blokhuis is blij dat voor het eerst in tien jaar er weer een stijging is van het aantal mensen dat zich heeft laten vaccineren tegen de griep. In 2018 liet 51,3 procent zich na een oproep vaccineren. In 2017 lag dat percentage nog op 49,9. Dit is de eerste stijging sinds 2008.

Ook veel werkgevers in de zorg bieden hun personeel de griepprik aan. “Het wordt kouder en daarmee staat het griepseizoen weer voor de deur. Daarom wil ik iedereen die de mogelijkheid krijgt – mensen die door ziekte kwetsbaarder zijn, 60-plussers en zeker ook zorgmedewerkers – aansporen de gratis prik op te halen”, zegt Blokhuis.

De stichting Vaccinvrij laat weten dat de griepprik helemaal niet werkt.

Griepprik werkt niet – dus waarom zouden verpleegsters, bejaarden of kinderen (!) de prik willen?

Trouwens griepprikken zijn niet zonder risico’s. Wat te denken van de vaccinatie-schade die een griepprik enkele jaren geleden veroorzaakte?

Foto 123rf

Gordelroos bij ouderen

De 50plus partij waant zich al jaren pleitbezorger van de vrijwillige prik tegen gordelroos. Ze schrijven trots op hun site:’Ouderen vaccineren tegen gordelroos vindt staatssecretaris Blokhuis van VWS nu ook de moeite waard. Hij wil mensen op 60-jarige leeftijd inenten. De Gezondheidsraad dringt aan op een inhaalslag: wie ouder is dan zestig als de inenting wordt ingevoerd moet ook worden gevaccineerd. Daadwerkelijke invoering van het vrijwillig vaccineren van ouderen tegen gordelroos gaat echter nog een aantal jaren duren omdat het nieuwe vaccin RZV nog niet ruimschoots voorradig is.’

Volgens partijleider Krol: “De ziektelast van gordelroos is bij ouderen enorm en de aandoening kent een langdurig en invaliderend verloop”, zei partijleider Henk Krol ruim vier jaar geleden in de Tweede Kamer.’ Ook Krol heeft het idee dat het menselijk lichaam niet zonder medicatie kan functioneren, zeker niet als je oudere bent.

Kortom dankzij het zaad dat de geneesmiddelenindustrie al decennia lang rondstrooit kan bij er nu bij de 50plus partij geoogst worden.

Verplicht vaccineren voor kinderen

Commissie Vermeij vindt dat de overheid een kritische grenslijn moet trekken waaronder de vaccinatiegraad in Nederland onacceptabel wordt. Dan is het tijd voor verplichte inenting in de kinderopvang, daarna zelfs een volledige vaccinatieplicht. Nu ligt de vaccinatiegraad voor mazelen op 92,9 procent. Het RIVM rekent op verzoek van Blokhuis (Volksgezondheid) uit wanneer het rode scenario zou moeten ingaan. Blokhuis wil sowieso een ondergrens instellen.

De overheid neemt de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van de kinderen op deze manier af van de ouders af.

HPV- vaccin voor jongens

Het vaccin tegen het HPV humaan papillomavirus -virus komt ook beschikbaar voor jongens. Dat schrijft staatssecretaris Blokhuis (VWS Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  in een brief aan de Tweede Kamer. Vanaf 2021 komt dit vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma. Volgens de staatssecretaris krijgen ieder jaar krijgen ongeveer 1000 vrouwen en 500 mannen kanker door het virus. Het vaccin zou hiertegen beschermen. Let op hoe de toon van het aanprijzen van vaccins verandert. Nu wordt er al kanker bijgehaald als argument om zich toch zeker te laten inenten!

Tot zover de vaccinatie campagne die de Nederlandse bevolking teistert.

Lees hier nog meer over vaccinaties

Rob Vellekoop, 8 oktober 2019

7 Comments

 1. meest tot de verbeelding sprekend
  maar niet heus en welke hier in het rijtje ontbreekt
  vaccinatie tegen baarmoederkanker bij jongens
  zal binnenkort ook wel verplicht worden
  mensen laat je niet gek maken
  angst is de slechtste raadgever
  lees over info en acties
  en trek je eigen plan

 2. Het is een zorgzame ontwikkeling, maar dit kan tevens het kantelpunt worden. Dat de vaccinatiegraad daalt en in Nederland minder dan de helft van de meisjes zich laten inenten tegen HPV, is te danken aan de macht van de alternatieve en onafhankelijke media. Omdat men de macht dreigt te verliezen grijpt men naar pressiemiddelen. Zodra vaccinaties verplicht worden, of ouders sancties opgelegd krijgen, is de overheid ook aansprakelijk. Ik zou zelfs een stap verder willen gaan en degene die deze campagne steunt strafrechtelijk vervolgen — desnoods via een volkstribunaal — vanwege medeplichtigheid aan een crimineel complot met letsel en doodslag als gevolg.

 3. Je moet wel van de pot gerukt zijn net als de drugs die momenteel circuleren?

 4. Ik weet een volgend couplet:

  ‘Soms vallen er wat kinderen dood, na de HPV
  Of gewoon na het prikje met de naam DTP
  Tegen griep werkt het spuitje nooit, zo is bewezen
  En wees gerust, want autisme door een prikje
  hoef je niet te vrezen’

  Wie schrijft mee?
  #Het-Vaccinatie-Lied-Ongecensureerde-Versie
  Kan een hit worden!

  Ik doe ook mee met de rechtszaak die we tegen deze corrupte wetgeving gaan voeren bij verplicht vaccineren. De grondwet is juist bedoeld om ons tegen dit soort knotsgekke overheidsbemoeienissen te BESCHERMEN. Ik ben al jaren bezig bewijs van werking en veiligheid op te vragen van het RIVM en de overheid en krijg nul, nada, niets.

  In Amerika staan meer dan 270 vaccinatie in de wacht om goedgekeurd te worden. Dan moet je straks iedere dag eentje halen van de overheid.

 5. Vaccinatiegraad bestaat niet.

  In Nederland (of ergens anders ter wereld) is de “vaccinatiegraad” nog nooit gehaald. Het is het slimme marketing verhaal van de producerende chemische fabrieken die deze chemicaliën op de markt brengen.

  Ziekten die overgedragen kunnen worden door dieren (Zoönose) zijn nooit meegerekend, bepaalde delen van Nederland worden weggelaten ivm te lage vaccinatiegraad (bron RIVM), asielzoekers die niet in de GBA staan ook niet(Bron RIVM) en alle volwassenen die geen immuniteit meer hebben of nooit gevaccineerd zijn worden niet meegerekend.

  Oh en ssst… dit mogen we ook niet weten:
  Bij 5-15% van de bevolking werken vaccinaties sowieso niet en deze groep maakt geen immuniteit aan. Deze groep is ongeveer 5x groter dan de groep niet gevaccineerde kinderen. Maar toch zouden de ongevaccineerde kinderen “een gevaar” zijn. Dit kan dus helemaal niet. Wetenschappelijk gezien niet.

  En van de HPV en nog wat vaccins weten we niet HOELANG ze werkzaam zijn (Bron EU). Er is geen goed onderzoek naar gedaan (Bron EU). Wellicht haalt u de voordeur. Er zijn gevallen bekend die eerder dood neervallen. Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) noemen we het dan maar, dat klinkt ietsje netter dan: uw kind valt ineens dood neer.

  Daar zit je dan, met je vaccinatiegraad cijfertje in een excel-sheetje naar het scherm te turen. Lekker belangrijk.

  Vaccins verspreiden ziekten
  We zien tevens dat vaccinaties juist de ziekten verspreiden uit de enting, de stammen zijn zelfs helemaal terug te herleiden naar de vaccinaties (polio, mazelen, kinkhoest). Ook onder gevaccineerde kinderen/mensen. Deze kinderen die dus met de ziekte worden ingespoten zijn juist gevaarlijk voor andere kinderen. Na het vaccin moeten ze eigenlijk eerst een paar week in quarantaine. Dan kunnen ze de ziekte niet verspreiden.

  Bij Infanrix Hexa van GlaxoSmithKline zie je dat (Corvelva studie) er helmaal geen antigen in het vaccin zat, wel toxinen, dus kan het geen bescherming hebben gegeven vanaf 2001 – 2018. Een ander vaccin bevat menselijk DNA, maar goed, dat is vast ook wel ergens goed voor, of die studie deugd natuurlijk eveneens niet.

  Het RIVM -liegt- in 2013 (bron: Wayback machine) op hun site dat ze zelf klinisch onderzoek doen naar gevaren en werking van vaccinaties. Dit doen ze helmaal niet. Het RIVM is een natte wind. Met veel priet-praat en het zuigt overheidsgelden (belastingcenten) op. Ik noem het “dik doen in een hoge toren”. Dhr. van Vliet weet er meer van, vraag het hem eens. Vraag ook eens in een Wob verzoek om deze studies: dubbelblind (echte)placebo gecontroleerde studies die a) de werking en b) de veiligheid van een vaccinatie aantonen. Ze zijn er niet, wereldwijd niet. Het RIVM verwijs u vrolijk door, maar geeft nooit antwoord op uw vraag.

  Uitdaging:
  wie een echte solide studie kan vinden die aantoont dat vaccinaties veilig zijn en werken mag hem mij sturen. Kom niet met die hopeloze Deense studies aan. Die zijn al van tafel geveegd voordat ze gepubliceerd werden. Ik zoek al jaren naar een degelijke studie maar heb nog nooit een gevonden. De “placebo’s” zijn nooit placebo’s. Van geen enkel vaccin is de veiligheid en werking bepaald. De veiligheid wordt altijd achteraf gemeten in het VAERS of LAREB systeem dat amper 1-10%% van alle meldingen registreert.

  Het is echt de grootst mogelijke ramp, het vaccinatie verhaal. De grootst mogelijke doofpot om maar niet “het vertrouwen in vaccinaties te schaden”. Alles wordt uit de kast gehaald want de financiële belangen zijn veel en veel te groot. Maffia, dat is het. Ziek.

  Dus we laten kinderen maar een liedje instuderen op de “onderwijs”indoctrinatie-instituten. Dan blijft het beter “hangen”. Dat is dan weer wel bewezen en degelijk onderzocht.

  Mens wordt wakker.
  Het is de hoogste tijd voor een “klimaat”verandering.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.