Van Anunnaki tot Illuminati – andere geschiedschrijving van onze planeet

Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat de geschiedenis zoals die geleerd wordt op school niet klopt. En ook dat er wereldwijd dingen gebeuren die bedoeld zijn om de mensheid onder controle te houden. De schrijver:”We moeten ons bewust zijn van wat zich hier op aarde afspeelt en wat er achter de schermen gebeurt. Tenminste als wij onze planeet, onszelf, onze kinderen en kleinkinderen nog een toekomst willen bieden.”

Daar waar DLM Plus dagelijks toont hoe de machtsstructuren liggen door met het gecensureerde nieuws te komen, zo gaat Jaap Rameijer in zijn boek nog een stap verder. Hij ontrafelt aan de hand van honderden publicaties het leven op onze planeet en komt met een alternatieve geschiedenis. De mensheid leeft volgens de schrijver onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda’s.

In het eerste deel beschrijft de voormalig marine-officier Rameijer het ontstaan van de aarde en de schepping van homo sapiens. Het verhaal van zijn lotgevallen van de afgelopen 450.000 jaar. Via onder andere de zondvloed, de plotselinge opkomst van geavanceerde beschavingen, en van de illuminati, de foute bankiers, de maffia van Khazaria.

Hij laat zien hoe onze vroege geschiedenis een slavernijverleden kent, waarbij goud voor de goden gedolven moet worden. Het is een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude en nieuwe goden, oude beschavingen, kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en over de vele rampen die de aarde treffen.

In het tweede deel behandelt hij de gevaren die ons bedreigen, mogelijke verbanden tussen Anunnaki van de planeet Niburu en Illuminati op aarde. De gevaren van binnenuit zoals de Nieuwe Wereld Orde en een Derde Wereldoorlog.

In het slot noemt hij enkele positieve ontwikkelingen, de bijzondere krachten van de mens, over universele liefde en het kosmisch plan.

Rameijer begint zijn boek met zijn 17-jarig verblijf in Frankrijk. Hier heeft hij bijzondere ervaringen opgedaan en 10 boeken geschreven. Dit was ook de plek waar zijn ‘contacten’ met Orbs (lichtbollen) hem ertoe brachten dit boek te schrijven.

Het meest interessante van dit boek vind ik dat het verband legt tussen tal van groepen en gebeurtenissen, wat een verrassend inzicht biedt in de alternatieve geschiedenis. Of zoals Rameijer het zelf omschrijft:”Dat alles heeft geleid tot bijzondere ontdekkingen en nieuwe inzichten, waardoor ik de duizenden puzzelstukjes die ik in de loop der jaren verzameld heb, een plaats heb kunnen geven.”

Indeling in hoofdstukken

  1. Wat gebeurt er allemaal?
  2. Onthullingen
  3. Er is iets structureels mis
  4. Rennes-le-Chateau
  5. De Anunnaki
  6. De homo sapiens
  7. Voor de zondvloed
  8. De zondvloed
  9. Na de zondvloed
  10. Het laatste middel
  11. Oude en nieuwe Goden
  12. Oude bouwwerken
  13. Het ontstaan van religies
  14. Het eerste milennium
  15. De afgelopen duizend jaar
  16. De illuminati
  17. Anunnaki en Illuminati
  18. Andere buitenaardse beschavingen
  19. Een ras van slaven?
  20. UFO’s, Orbs en graancirkels
  21. Lessen uit het verleden
  22. Wakker worden
  23. Satan rules the world
  24. Positieve ontwikkelingen
  25. De Spirit World
  26. The Allies of Humanity
  27. De toekomst
  28. Het grote Kosmische Plan

Dit boek is verkrijgbaar via de sponsor van DLM Plus, Academy of Happiness.

Van Anunnaki tot Illuminati

Rob Vellekoop, 20 november 2019

4 Comments

  1. Ik heb het al uit en kan enkel zeggen: LEZEN DIT BOEK. Het is een eye-opener van de grootst mogelijke betekenis. Voor mij een van de belangrijkste boeken die ik gelezen heb. Het geeft inzicht en vooral ook HOOP.

  2. Geachte Rob, wat zijn de kosten van het boek en waarom maken we het niet wereldbekend ?

    hartelijke groet,

    Joshua

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.