Geen CO2 maar Nanovervuiling bedreigt mensheid (2)

123rf

Bijdrage van Dick van Nieuwkoop *

Van Nieuwkoop zet in een reeks van 6 artikelen uiteen hoe nanovervuiling het voortbestaan van de mensheid bedreigt (deel 1), in plaats van CO2 (deel 2). Ook laat hij zien hoe dit verborgen gehouden wordt (deel 3), en in deel 4, de desastreuze gevolgen voor de gezondheid van de merendeels onwetende mensheid. Ten slotte legt hij een verband met de Nieuwe Wereld Orde (deel 5). Hij sluit af met mogelijke Oplossingen (deel 6).

In het eerste deel van deze artikelenreeks komt al naar voren dat de schijn niet alleen bedriegt maar ook dodelijk is. De lucht lijkt vergeleken met de afgelopen tientallen jaren schoner. Het tegendeel is echter waar omdat de naverbranders die bevestigd zijn aan de motoren de vuile lucht vele malen kleine maken en daardoor onzichtbaar voor het oog. De lucht is daardoor vervuild met nanaodeeltjes die vele malen schadelijker zijn voor mens en dier.

Uncle Sam

Doordat toenemende luchtvervuiling een steeds groter probleem werd voor de economische groei van het kapitalisme, moest er een oplossing worden bedacht. Het Amerikaanse leger dat ongeveer net zoveel luchtvervuiling produceert als een land ter grootte van Zweden kan zich namelijk niet veroorloven om te worden omgebouwd tot een duurzaam opererende organisatie. Dat zou de slagkracht niet ten goede komen.

OIL JUNK NED.jpg

De thema’s luchtvervuiling en klimaatverandering werden daarom uit elkaar getrokken en de aandacht wordt via de media volledig gericht op klimaatverandering en CO2. Zolang de vóór- en tegenstanders van het CO2 global warming sprookje met elkaar blijven bakkeleien, wordt de aandacht volledig afgeleid van luchtvervuiling.

Maar dat is intussen verschoven naar nanofijnstof luchtvervuiling, omdat ze hebben moeten toegeven dat luchtvervuiling en klimaat verandering onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wat ze daarmee echter toch bereiken is dat een kostenpost voor bedrijven voor het schoonmaken van luchtvervuiling wordt omgebogen in een mogelijkheid om een wereldwijde CO2 belasting te gaan heffen.

Daardoor is het feit, dat de lucht steeds vuiler wordt, van de agenda verdwenen. Als iedereen maar blijft geloven dat de lucht steeds schoner wordt, dan is de luchtvervuiling van het Amerikaanse leger evenmin een probleem. Echter wat men verzwijgt is dat er met het onzichtbare CO2 ook enorme hoeveelheden onzichtbaar giftig nanofijnstof worden uitgestoten, waardoor de zon, vroeger goudgeel hoog aan de hemel, nu een witte vlek is geworden.

Wat voor het Amerikaanse leger geldt, geldt natuurlijk voor het hele kapitalistische systeem waarin ons heilige eeuwigdurende economische groei wordt beloofd. Economische groei waar nu alleen de rijken van profiteren en de armen en chronisch zieken zwaar voor moeten lijden. Dat is de reden dat er geen nanofijnstof metingen op de agenda mogen worden gezet, want dat zou directe gevolgen hebben voor de mega winsten van de rijken en dus het hele kapitalistische systeem.

monitor ultrafijnstof

Rol van de milieubeweging

Het CO2 – aarde opwarmingsverhaal – van Al Gore is omarmd door de milieubeweging simpelweg omdat daar het geld vandaan komt waarmee hun salarissen betaald worden. Greenpeace, Milieudefensie en alle andere grote milieuorganisaties tekenen mee bij de klimaat akkoorden.

De waarheid is dat planten CO2 nodig hebben om te overleven, bij 360 ppm CO2 gaan ze gewoon dood. Het CO2 sprookje is de wereld ingeholpen zodat BigOil en BigEnergy kunnen blijven vervuilen in de vorm van nanofijnstof uitstoot. De hele industrie is dan ook in de klimaatwet vrijgesteld om maatregelen te nemen. Met die nanovervuiling geven ze BigPharma de gelegenheid om miljarden te verdienen aan chemokuren en chronisch zieken.

Het Amerikaanse leger kan op deze manier doorgaan met vervuilen, wat wellicht de belangrijkste reden is van het bedenken van het CO2 sprookje. Zij moeten immers de olievoorraden in de wereld “beschermen”, door “democratie” te brengen. En daarmee de waarde van de dollar, die uit lucht gecreëerd wordt, te blijven beschermen. En met dat gratis geld kan iedereen gekocht worden, zo ook dus de volledige Milieubeweging.

Door middel van zware metalen nanovervuiling wordt de buitenlucht magnetisch gemaakt en daardoor kregen de telecommunicatie bedrijven de mogelijkheid om miljarden te verdienen aan draadloze communicatietechnieken die voorheen onmogelijk waren. De nanoluchtvervuiling maakt het voor het Pentagon mogelijk om exotische wapens te ontwikkelen die met schone lucht onmogelijk zijn. Zie 9/11 Dr Judy Wood. Zonder de legalisatie van nanovervuiling zou de luchtvaart-industrie lang geleden gedwongen zijn geweest om op waterstof te gaan vliegen. En dan is er nog de weermodificatie. Kortom de belangen zijn mega en daarom kan het niet zo zijn dat de Milieubeweging roet in het eten gaat gooien.

Luchtwachters

Momenteel wordt ook de Milieubeweging ingezet om de diesels de schuld te geven van de luchtvervuiling, waardoor ze het benzine-auto promotieteam voor de olie- en auto-industrie zijn geworden. Echter dat begrijpt de gemiddelde milieuactivist natuurlijk niet.

CO2 versus Nanofijnstof

CO2 is in een aantal jaar van 320 ppm gestegen naar 400 ppm (in de winter 420 ppm). Dat lijkt veel, maar als je iets verder kijkt is het niets. Als je het totaal plaatje bekijkt van alle gassen in de lucht dan krijg je dit:
Voorheen was het 999,680 ppm en nu 999,600 ppm, dat is dus een verandering van 0,00008%. Daar gaat de wereld echt niet van dood. Daarbij moet je ook nog weten dat als het CO2 gehalte naar de 180 ppm zou zakken dat dan alle planten & bomen dood zouden gaan. In elke kas pompen ze rond de 1500 ppm CO2 bij en de mensen die werken in die kassen gaan ook niet dood.

Agricultural-greenhouse-use-natural-gas-burner-CO2.jpg_350x350

Het CO2 gehalte in de buitenlucht moet dus eigenlijk veel hoger zijn om een betere plantengroei te krijgen. Daarentegen wijzen metingen van nanofijnstof soms tot 100 000 deeltjes per kubieke centimeter en hebben we te maken met een algehele wereldwijde weigering om ultrafijn en nanostof metingen op de agenda te zetten. Kijk omhoog naar de zon en realiseer je dat die vroeger goudgeel was en nu een witte vlek. Daaraan zie je dat we een ultrafijnstof probleem hebben en geen CO2 probleem.

De onmogelijkheid van emissiehandel

Via emissie handel kunnen bedrijven die meer CO2 willen uitstoten dan toegestaan, hun uitstoot plafond verhogen. Echter er wordt niet alleen CO2 uitgestoten, maar ook enorme hoeveelheden giftig ultrafijnstof. Dat betekent dus simpelweg dat het bijkopen van emissie-rechten voor meer kanker en chronisch zieken in de omgeving van zo’n bedrijf zorgt. Dan is er ook nog een versie dat als een bedrijf in een ver land investeert in fabrieksuitstoot vermindering, dat dat bedrijf in eigen land eenzelfde hoeveelheid méér mag uitstoten. Een totaal criminele constructie, als je weet dat er met CO2 tegelijkertijd ook kankerverwekkend uitrafijnstof wordt uitgestoten.

Stel je hierbij een systeem voor waarbij een automobilist die weinig kilometers maakt en langzaam rijdt, om het milieu te beschermen, zijn uitstootrechten zou kunnen verkopen aan een hardrijdende kilometervreter.

Een video die duidelijk uitlegt wat er  nog meer mis gaat in de emissiehandel. Note: Jammer genoeg begrijpen de mensen van story of stuff het grootste probleem, nanofijnstof nog niet.

Dick van Nieuwkoop
Facebook

Dick schrijft ons:
“Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal: phetcharin44@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.