De Derde Wereldoorlog tegen Corona

Foto R. Vellekoop

Ik heb me mijn hele leven afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat miljoenen tijdens de Eerste Wereldoorlog bewust de dood tegemoet liepen.

Tijdens hoogtepunten van bloedvergieten vermoordden meer dan vijftig duizend mannen elkaar op 1 dag. Dat was tijdens de oorlog die andere volkeren de ‘Grote Oorlog’ noemen.

Ik begreep er helemaal niets van. Waarom lieten deze mensen zich massaal door een stel sadistische leiders de dood injagen? Terwijl miljoenen mensen zich tegenover elkaar hadden ingegraven in eindeloze loopgraven, vierden de generaals ver achter het front hun deftige feestjes.

Deze mannen stonden tot hun enkels in de drek van vocht, zweet en bloed.

Maar waarom toch? Hoe kregen de propagandamachines zo’n slachting aan mensen voor elkaar?

Ik herinner me beelden van zingende soldaten die vrolijk afreisden naar het front om ‘hun land te verdedigen’. Langzaam maar zeker keerden later steeds minder soldaten terug naar huis in levende lijve.

Zij stierven voor de egotripperij van de keizer of voor de eer.

Waren hun levens dan zo weinig waard? Hadden ze dat er voor over om hun geliefden, hun gezinnen achter te laten om vermoord te worden in de modder van het slachtveld?

Ja, ik begin het te begrijpen. Iedere dag dat de Coronahysterie in dit land langer duurt. Elke keer wanneer ik door verlaten winkelstraten loop. Iedere trein die ik neem, samen met een handvol reizigers. Iedere kroeg of restaurant waarvan de deuren gesloten zijn.

De wekenlange angstcampagne gericht op het mobiliseren van de bevolking tegen de gemeenschappelijke vijand Corona is uiterst succesvol geweest. De meeste mensen zijn het gaan geloven. Corona bedreigt onze levens. Kijk maar, gisteren zoveel doden en vandaag opnieuw een paar erbij.

Iedere dag verzamelen propagandamachines van de elite cijfers om het onmogelijke te laten geloven. Nee, er sterven geen 3 procent van de bevolking, maar 97 procent. Want dat is de angst die spreekt.

We gaan niet naar de loopgraven, nee we vechten thuis. We bedekken onze gezichten, hamsteren wc papier, houden ander halve meter afstand van elkaar, smeken om een lockdown onder leiding van de grootste intellectuelen van dit land.

En thuis hebben we koorts. Zelfs dan kunnen we niet naar de dokter, want dan gaat iedereen. We hebben allemaal het virus gekregen of het volgt binnenkort. Er zullen mensen sterven. Met name onder onze ouderen en zieken zullen slachtoffers vallen.

Dit komt dan omdat de oorlog thuis of op de IC verloren wordt. Ons immuunsysteem kan de ziekte niet de baas.

Dus in plaats van uitsluitend de meest kwetsbaren te beschermen tegen de ziekte, gooien de meeste naties hun hele land op slot. Alsof het virus na drie weken of drie maanden of drie jaar zal beslissen weg te gaan. Zo maar, omdat er toch niets meer aan is. Het virus muteert en blijft. Het enige dat we er echt tegen kunnen doen is onze ouderen en kwetsbaren beschermen. Dat doe je niet door de hele economie om zeep te helpen, als een soort offer aan Corona.

En als je beslist voor een lockdown dan zijn je hersenen aangetast door Corona, speciaal met de voornaamste variant van het virus dat angst heet.

Het virus dat al zoveel mensen de dood heeft ingejaagd. Het middel bij uitstek om mensen dingen te laten doen waarvoor ze zich later zullen schamen. Want later gaan ze zich afvragen ‘Waar was ik mee bezig toen er gevochten werd tegen Corona?’ Hoe was het mogelijk dat ik 100 rollen wc papier heb gekocht? Waarom accepteerde ik als een mak schaap dat ik mijn zaak moest sluiten en drie maanden later failliet ging?

Hoe kon het dat een heel land zonder protest binnen een uur nadat ze te horen hadden gekregen dat hun café’s en restaurants op slot moesten, ze dit ook deden?

Nee, dit zonder morren accepteerden en nog smeekten om meer sluitingen.

Hoe bestond het dat tijdens de oorlog tegen Corona het grootste deel van de bevolking braaf meedeed aan de sloop van de economie?

Waarom groeven we samen ons eigen economische graf?

Het was de waanzin, zullen de oudjes aan het einde van deze eeuw toegeven. We waren allemaal krankzinnig geworden.

 

Rob Vellekoop, 20 maart 2020

11 Comments

 1. Het antwoord is eenvoudig:

  Kijk naar de lemmingen ! Creeer een massapsychose van angst en zorg dat geen andere geluiden te horen zijn (zie event 201: floud the zone)…

  Misschien moeten meer mensen eens naar jensen kijken op youtube…
  Als je een andere visie verkondigt wordt je weggehoond en uitgescholden, heb het de afgelopen dagen meermaals geprobeerd.

  Sterkte!

 2. Je hebt helemaal gelijk Rob. Angst is het grote gevaar om onderdrukt te worden door een stel psychopathische idiote die oorlog willen of een virus gebruiken. Maar we betalen hier wel zelf aan mee via de belasting.en dood onze noeste arbeid maken we ook wapens waarmee we elkaar kunnen doden. Het is tijd dat we zelf gaan bepalen hoe wij willen leven en dit niet langer overlaten aan onverlaten die andere belangen hebben!

 3. Na publicatie door Bloomberg denk ik dat de huidige maatregelen in NL niet in het voordeel van de psychologische toestand is van veel mensen. (als ik dat zo om me heen zie tenminste)
  bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says

 4. Ben benieuwd naar je verhaal als je corona hebt (overleefd), dan begrijp je wat er aan de hand is.

 5. Tegen de domheid is niet te vechten, evenals tegen een verzonnen vijand.
  De zelfbenoemde elite lacht zich suf…. pas nu er een panieksituatie gecreëerd is blijkt maar al te duidelijk waar de zelfredzaamheid van het gros gebleven is…… inderdaad… die is er niet. Kansloos!

  In de afgelopen week heb ik veel mensen totaal in paniek aan de telefoon gehad die me om raad en daad vroegen inzake de crisis. Dezelfde mensen die mij jarenlang uitgelachen en met spot en hoon overladen hebben vanwege mijn ‘vooruitziende blikken’ uit het verleden. Ik heb ze dan ook stuk voor stuk verwezen naar GOOGLE. Zoek het maar lekker zelf uit of vertrouw op de door u betaalde instanties.

 6. Ik ben zelf een vrouw van 43 vorig jaar nog op Steven gelegen omdat ik niet serieus genomen werd nu had ik een bacterie die mijn longwevsel aantasten en dubbel longontsteking en sopd3 gold nu als ik de dokter brl omdat ik erg slecht voel krijg ik weer te horen af wachten maar onderhand zit ik nu al die tijd binnen hoge koorts gelukkig heb ik een top partner die alles over neemt lijkt wel acht laten we gewoon de mensen die het krijgen hopen niet dood gaan en anders ach het loopt wel los nee rutte krijgt ze loon nog wel hoor en zorgt wel zo veilig mogelijk te zijn ik vind het maar een raar verhaal allemaal

 7. Resumé: De samenleving is verkloot, misleid, gemanipuleerd en genaaid, wegens het feit dat wij allen dit oogluikend hebben laten gebeuren, omdat wij geboren zijn uit liefde en onszelf willen zijn ?

  Veerkrachtig, volledig, bespeelbaar en heel, met wat er nog gebeuren zal, lieve mensen, we zijn er al ❤️

 8. New World Order,”1984-George Orwell, Brave New World-Aldous Huxley,
  De ergste bijwerking is angst(=zelfvernietigend:want angst werkt geestelijk storend) angst is nou eenmaal de slechtste raadgever! Als je deze coronavirussen vergelijkt met de vroegere coronagriepen is er geen angst nodig, wrijf niet mond en ogen, spoel en drink veel.

 9. Ik les hel vel wat ik herken, maar het alle ongelooflijkste herkenning is dat ik al jaren vertel aan mij huisgenote dat ik als kind (14-15 jaar) niet begreep dat er dieren lemmingen waren die zich de afgrond instorten. Had ik toen een voorgevoel? Het komt nu in deze tijd heel veel terug dat ik dat daar 45 jaar geleden mee bezig was.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.