Corona in beeld

In een willekeurige winkelstraat in ons land stoppen zonder verplichte sluiting de meeste winkels.

Als lemmingen storten zij zich in de afgrond van een economische crisis die zijn weerga niet kent.

Deskundigen en de regering hebben bedacht dat als mensen 1,5 meter afstand van elkaar houden het virus vanzelf zal vertrekken.

En wij de samenleving weer terugkrijgen zoals deze was voor Corona.

Nooit eerder is op een dergelijke schaal economische zelfmoord gepleegd als in maart 2020, wereldwijd.

De raambiljetten van de winkels zijn hiervan de stille getuigen.

De wereld wordt al eeuwenlang door ziekten geteisterd. Deze keer is anders. De angst voor het corona virus is veel gevaarlijker dan het virus zelf.
Door de media blijven de mensen in de ban van Corona. Iedere dag besmetten zij de mensheid met COVID-19 nieuws.
Van uur tot uur worden aantallen slachtoffers bijgehouden en gepubliceerd.

Wie is daar immuun voor? Wie durft tegen deze stroom in te varen?

Rob Vellekoop, 21 maart 2020

2 Comments

  1. Mensen gaan nu om met elkaar als melaatsen. Besmettingsangst- pandemie heerst op het moment. We moeten solidair zijn op de vierkante meter. Dit kan alleen als er geen angst is. Ik heb eens ergens gelezen de “de Geest overwint” dat heeft mij altijd kracht en moed gegeven.

  2. Zoals ik het zie, is het een datatekort in mensen omtrent biologie. Het datatekort geeft aan angst de ruimte om zo welig te tieren. Het onderstaande bericht zou een simpele biologieles zijn die door de overheid verspreid dient te worden om te de-esca-leren:

    “Net als bij de H1N1-epidemie van varkensgriep, vingen alle mensen het virus, de meesten ontwikkelden antilichamen en waren daarna immuun voor deze ziekte.

    Het SARS-Cov 2-virus veroorzaakt CoVID-19-ziekte. Alle mensen zullen het virus ook krijgen, de meesten zullen antilichamen ontwikkelen en ze zullen immuun worden, maar in dit proces is het noodzakelijk om de snelheid van verspreiding van het virus te stoppen, want als het te snel iedereen bereikt, zal het gezondheidssysteem 20% van de ouderen en 2% van de volwassen bevolking niet kunnen helpen. Dat iedereen besmet zal worden met dit virus staat vast, de beperkende maatregelen die genomen worden zijn alleen maar om de overdracht te vertragen.

    De sterksten en gezondsten zullen overleven, de zwaksten en de meest zieken zullen sterven, de natuur werkt zo en er is geen manier om dat te veranderen.”
    – Luiz Augusto Vassoler; bioloog

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.